Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Aaaaaa miałam jechac dzisiaj do Pepco po ubranka dla synusia!!!
Zaraz pospisuję czego ile mam i zaczynam szaleć
Ja też miałam jechać ale nie mam mocy
zaraz WAm wrzuce fotki łupów z lumpka:)
tylko sa z suszarki, nie poprasowane:)Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Właśnie ja też strasznie się boję ZZO i powiem Ci że jak mam wybór to zdecydowanie wolę Dolargan - poproś w szpitalu jak będziesz rodzić zamiast zzo. Przy porodzie Majki dostałam i zanim położna skończyła mi wstrzykiwać ja już leżałam na podłodze z błogim uśmiechem i odjazdem
ale znając życie to sobie bez tego poradzę i bd się cały czas brechtać -
Łupy z lumpka
body i spiochy to komplecik
i kombinezonik ala Tatusiowa kurtka:) ale sie wystroją Chlopaki hehehe
no i trampyyyy
http://wrzucaj.net/images/2015/01/30/ciuszki.jpglivia30, Lena87, Złota, Z., mizzelka, przedszkolanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Łupy z lumpka
body i spiochy to komplecik
i kombinezonik ala Tatusiowa kurtka:) ale sie wystroją Chlopaki hehehe
no i trampyyyy
http://wrzucaj.net/images/2015/01/30/ciuszki.jpg
śliczności ehh a ja chyba sobie obiecuje że na pocieszenie strzelę dla Małej jakąś kieckęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 12:53
-
a ja na weekendzik chyba pojadę do mamy, a co tam skoro i tak do nikogo nie gadam, aby sie nudze.. posprzątam dziś, ogarnę te ciuszki i może dziś odbiorę żelazko bo pisze że w transporcie do odbiorcy może dziś już poprasuje
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Dobra, napisałam męzowi że pewnie ryczy ze szczęścia gdzies w kiblu zeby nikt go nie widział ale niech coś kurna napisze bo sie obrażę
Lata po całym statku z pisiorem na wierzchu i krzyczy że Jego Dzidziuś ma to samo co Tatuśprzedszkolanka:), livia30, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Mistica wrote:Świetne te ubranka! A kombinezon to wygląda wręcz na jakąś firmówkę
Kombinezonik na metce ma "early days" ...pewnie to angelskie rzeczy, nie wiem , nie znam sie
spiochy plus body sa z nexa i to z metką byly, ani raz nie uzyte za 10zł i nowiuskie trampy z f&F tez z metkąLena87 lubi tę wiadomość