Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetko ja w środku nocy potrafiłam wstać z takim paleniem,że szok...brałam jakiekolwiek czy zimne czy normalne, bez różnicy
tylko że mi po łyku przechodziło i spokój miałam do kolejnego posiłku, a rozmawiałam z opiekunką na praktykach i jej nie pomagało, więc to różnie działa. ale warto spróbować
wiadomość od Rudaska :
"ja po przyjęciu...wenflon założony przy którym prawie zemdlałam :)po lewatywieczekamy co dalej...
"
Z., mizzelka, Anutka lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Zetko ja w środku nocy potrafiłam wstać z takim paleniem,że szok...brałam jakiekolwiek czy zimne czy normalne, bez różnicy
tylko że mi po łyku przechodziło i spokój miałam do kolejnego posiłku, a rozmawiałam z opiekunką na praktykach i jej nie pomagało, więc to różnie działa. ale warto spróbować
wiadomość od Rudaska :
"ja po przyjęciu...wenflon założony przy którym prawie zemdlałam :)po lewatywieczekamy co dalej...
"
W takim razie będę musiała sprawdzić na sobie
A jak u Ciebie? Zaliczyłaś już schody dziś?
Monia, również miłegoDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Ale mam nadzieję, że chociaż wieczór się udał
Dziś już mały piąteczek, w weekend odeśpisz
Przedszkolanko, zgaga też już od kilku dni jest. Wczoraj to mnie nawet w środku nocy obudziłaCzytałam o tym mleku bo nie wiedziałam czy ciepłe czy zimne. I piszą, że mleko zobojętnia kwas żołądkowy tylko na chwilę a później zgaga może wrócić ze zdwojoną siłą, więc sobie odpuściłam stwierdzając, że się przemęczę... A jak było u Ciebie? Pomagało na chwilę czy na dłużej?
Z. lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Dopiero wstałam i piję herbatkę
Rudasku trzymamy kciuki - jejku jejku, dzisiaj Staś będzie z Wami
Ja nie przełknę mleka, fuj - no nie ma opcji. Do kawy tak, z płatkami ciepłe też ale samego mleka nie-e
Ale u mnie słoneczko i biało, temperatura na - to może dłużej śnieg poleżyDzisiaj odgarnianie przed domem
-
Dzięki Mizzy, jak mleko nie będzie pomagać, to mam kolejną alternatywe do testowania
livia30 wrote:Ale u mnie słoneczko i biało, temperatura na - to może dłużej śnieg poleżyDzisiaj odgarnianie przed domem
U mnie też dziś dosypało, tylko słoneczka brak. Ale ja to już jak jest po świętach, po sylwestrze to wolałabym jakby już jednak wiosna szła
mizzelka lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Zetko sprubój, ja mleko teraz codziennie piję , uzależnienie i to męża zaraziłam też
schody po praktykach a na spacer mąż mnie na jakieś pagórki zabiera
Monia już połowa!!
Złota to super,że trochę się zabawiliście
Livia śpiochuuu
u nas też śnieg
Mizzy co tam u Was?jak mąż?
Z. lubi tę wiadomość
-
Rudasku trzymajcie się tam!
akurat dziś mój śp tata ma urodzinyniech trzyma nad wami pieczę
ja nie śpię już od 5... budze sie w nocy, chyba nastawiam się na tryb: mamusiu chce jeść
rano wstaje a tu od razu widać gdzie moja mała śpi
livia30, Anutka, Z., XxMoniaXx, przedszkolanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:no, już jestem
musieliśmy lody i cheesburgera zaliczyć, a później relacja rodzicom, po drodze kąpiel i w końcu jestem
otóż na porodówce jeszcze nie jestem
mała już wolno przybiera, na dzisiaj ok. 2684g. więc też kruszynka będzie
szyjka bardzo zmiękczona i przy badaniu nie naciskała już mocno by sztucznie małej nie poganiaćszyjka ma jeszcze 1cm, ale już 0,5 cm. rozwarcia jupii
mówi,że ładnie to wszystko się szykuje, skurczy jak nie czuję to dobrze dla mnie, mimo wszystko są bo na szyjkę działają
wizytę ustaliłyśmy na 18.02 jeszcze,ale wiadomo że można nie dotrwać (tak stawiamy, ale wiadomo już że Pola ma pazurka) , lekarka jak to powiedziała "przenosić nie przenoszę, bo szyjka za bardzo już gotowa czy jakaś tam" - trzymam ją za słowo!
aaa i w recepcji poradzono bym po schodach chodziła, więc chyba spróbuję przy okazji
tyle u nasprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Dzień Dobry
Dopiero wstałam i piję herbatkę
Rudasku trzymamy kciuki - jejku jejku, dzisiaj Staś będzie z Wami
Ja nie przełknę mleka, fuj - no nie ma opcji. Do kawy tak, z płatkami ciepłe też ale samego mleka nie-e
Ale u mnie słoneczko i biało, temperatura na - to może dłużej śnieg poleżyDzisiaj odgarnianie przed domem
hehehhe
zmienilabys zdanielivia30 lubi tę wiadomość