Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Aga no to super
czyli wizytujesz wtedy kiedy jaaaaaaa
mam zamiar nie dotrwać do tej wizyty!!już chcę wtedy w trójkę w domu być
no maleństwa mamy, może nam to jakoś ułatwi
na walentynki ja dzisiaj kupiłam symboliczne pierniki z napisem kocham Cię dla męża , rodziców i siostryustaliliśmy w tym roku,że to mała naszą walentynką będzie
Maniuś lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Ale maleńkie te dzieciaczki macie
Ja urodziłam 3760 - wielkolud jakiś
Rudasku, niech R. Ci kupi czopki jak będzie wracał z treningu
a kurde własnie pojechał z kumplem
a mnie sie nie chce ubierac i jechac, bom po kąpieli
no nic..zjadłam własnie jabłko, gruszkę...zaraz popije jogurtem i w nocy sie osram
a tak na powaznie to powiem WAm, ze jestem jakas taka az dziwnie spokojna. nie wiem o co kaman...czasem przed zwykla wizyta sie denerowowałam i nie byłam w stanie nic w żołądku utrzymać..a teraz nic..kompletny spokoj..cisza na morzuXxMoniaXx, livia30 lubią tę wiadomość
-
Dobry dorby :
Wszystkie spią...
Dziecwyznki Kochane my jedziemy
noc przespała, zero stresu..teraz mnie coś łapie
"2" z rana była...czop odchodzi bo od wczoraj śluz brązowy a dziś z zywą krwią, wieć pewnie kilka rodzin i odejdą wody...
bede pisać w miare możliwości tutaj , jeśli sie nie da to do Agi esesmanybedzie WAm przekazywać
Trzymajcie kciuki za nasza cała trójeczkeszczególnie za tatusia bo z nim może być najgorzej
pozdrawiam jeszcze 2w1przedszkolanka:), Lena87, Maniuś, Złota, Z., livia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hej,
Również trzymam kciuki za szczęśliwe, szybkie rozwiązanie
U mnie znów szaro..
Zauważyłam, że coraz trudniej mi się oddycha, ciężko mi zaczerpnąć głęboki oddech, jakby jakaś blokada i dalej się nie da.
A co u Was?
Miłego dnia
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
dzień dobry
my już po śniadanku i na praktyki na 11
Rudasku kciukamy za Was
Złota to wczoraj zabalowaliście u znajomych ?
Z. teraz ciężej Ci będzie...i zgaga może dojść... ale da się wytrzymać, mleko pij
miłego dnia !Z. lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Ja w pracy po 5 godzinach snu, więc jestem nieprzytomna
Ale mam nadzieję, że chociaż wieczór się udałDziś już mały piąteczek, w weekend odeśpisz
Przedszkolanko, zgaga też już od kilku dni jest. Wczoraj to mnie nawet w środku nocy obudziłaCzytałam o tym mleku bo nie wiedziałam czy ciepłe czy zimne. I piszą, że mleko zobojętnia kwas żołądkowy tylko na chwilę a później zgaga może wrócić ze zdwojoną siłą, więc sobie odpuściłam stwierdzając, że się przemęczę... A jak było u Ciebie? Pomagało na chwilę czy na dłużej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:40
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017