Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny sorry za głupie pytanie ale powiedzcie mi czy z ciąży bez zabezpieczeń ? tzn czy sperma faceta ma kontakt z Wami ? bo różne opinie czytałam ..
Milenka siedzi spokojnie
na początku to mogłam codziennie
bez przesady kobiety na koniec ciazy nawet specjalnie dzien dnia i nic nie rusza.. i tak jak dziewczyny pisaly że to moze być po 38 tyg..
korzystajcie póki można -
Rany... to aż się boję jechać bo zaraz mnie staranują
A mi mąż dzisiaj napisał maila, że nic mu się nie chce poza bzyknięciem mnie ale chyba już teraz nie można, bo się mały wystraszy... Ja mu dam nie można!!! Za równe trzy tygodnie mężu wraca i kupujemy łóżeczko, komodę, remont w sypialni robimymizzelka, Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Mizzi kiedyś na wsi piłam takie cieple prosto od krowy i takiego bym się napiła ale nie takiego ze sklepu bleeeeee
zawsze co roku mamy takich turystów... i kupują od nas butelkami mleko jak wracają z Gdańska do Wawy
jeszcze zalezy w jakich warunkach te mleko itp
bo jak się oszczędza na pokarmie itp to tłuszcz i białko jest liche.. już nie mówiąc o bakteriach
jak kiedy bd w okolicach to zapraszam mam tysiąc litrów na 2 dni i teraz zmieniamy zbiornik niedlugo to będzie więcejlivia30 lubi tę wiadomość
-
Jakie codziennie odwiedziny mamuśki? Nie ma opcji Co prawda juz zapowiedziała, ze R. musi jej jeszcze w mieszkaniu jakies drobnostki zrobić, do IKEI pojechać ale to i ja chcę za komodą więc przeżyję Ustaliłam z nią ostatnio, że wizyty raz na tydzien to jest tak zdrowo i nie ma co przesadzać
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:
Mizzy co tam u Was? jak mąż?
troche lepiej... i coś słyszałam (niby że nie głośno przez tel teściowa gada, ale jak stoi pod moimi schodami to ciezko nie slyszec..) jedzie do corki chyba pilnowac znow dzieciaka...
powoli lekko mnie to irytuje, ale mam nadzieje ze jak bd rodzić to ona wróci..
chce zeby mąz był przy mnie a nie martwił się o robotę że nie ma kto pomoc tesciowi...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość