Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mon!ta^ wrote:rwe to ja mam obu stronna a co do kolki nerkowej to napewno nie to bo bylam w toalecie i bez problemu zrobilam siusiu.
mnie trzymala nawet kilka dni.. a potem jakos odpuscilo na kilka dni i znow wrocilo, widocznie mała uciskała.
-
mon!ta^ wrote:czyli mówisz ze to moglo byc to jak bede miec wizyte gina to sie zapytam bo to bolal nie milosernie ale na szczescie ustapil bol jak zmienilam pozycje. potem zmeinilam znowu na lewy bok i zasnelam
-
Ja też nie pomogę, bo po pierwsze primo, nie jestem w ciąży,a po drugie primo, nigdy nie miałam rwy kulszowej ani kamieni w nerkach. Ale chyba na jedno i drugie ciepły okład by pomógł, no nie?
Zasypiam przed komputerem, a jeszcze 4 godziny muszę wytrwać -
Rudasek chodzi po korytarzu z kroplówką z oxy i o McDonaldzie marzy
Byłam w Lidlu i kupiłam dresik, body i bluzeczki - mąż mnie udusi Ale chyba już stopuję bo wygląda na to, że mam chyba wszystko na początek z ubranek Przyszła też paczka ze śpiochami w autka (to akurat zamówienie męża dla Tomusia) Muszę dzisiaj wszystko podliczyć i zapisac sobie ile czego mam i ewentualnie dokupić tylko to czego brakuje
Obiadek zjadłam - córka zaliczyła sobie spagetti więc było. Teraz chwilkę odpocznę, zrobię zdjęcia ubranek i trzeba odkurzyć cały dom. Wczoraj jakoś mi to nie wyszło
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Rudasek chodzi po korytarzu z kroplówką z oxy i o McDonaldzie marzy
Byłam w Lidlu i kupiłam dresik, body i bluzeczki - mąż mnie udusi Ale chyba już stopuję bo wygląda na to, że mam chyba wszystko na początek z ubranek Przyszła też paczka ze śpiochami w autka (to akurat zamówienie męża dla Tomusia) Muszę dzisiaj wszystko podliczyć i zapisac sobie ile czego mam i ewentualnie dokupić tylko to czego brakuje
Obiadek zjadłam - córka zaliczyła sobie spagetti więc było. Teraz chwilkę odpocznę, zrobię zdjęcia ubranek i trzeba odkurzyć cały dom. Wczoraj jakoś mi to nie wyszło
No tak, bo ona na czczo miała być!
A ubranek masz już chyba sporo? -
wróciłam z praktyk, ale grypa panuje ;/ właśnie piję drugą herbatę z miodem i cytryną...
Monia tak- musi teściowa inaczej nie byłaby sobą
Mizzy ale się zryłam,że nie chcesz by teściowa wyjeżdżała przed porodem haha
i dziewczyny nie, nie, NIE! NIE wizytuję 18tego, bo do tej pory mam zamiar małą wygonić z brzucha!
Livia jakie tam ubranka są w lidlu, to może skoczę w sobote
Złota u mnie placki dzisiaj
Z. daj znać po wizycie jak tammizzelka lubi tę wiadomość
-
A ja w pracy jeszcze co najmniej godzinę Już bym wolała odkurzać!
Placki, placki może jutro na kolację zrobię. A w niedzielę na śniadanie - amerykańskie naleśniki!
I kupił dziś mąż ziarno na bułki. Kilogram pszenicy kosztuje, uwaga! - 1,60 zł.
Nic dziwnego, ze rolnictwo leży i kwiczy w naszym kraju. Przecież ta uprawa to się chyba nie opłaca...