Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja skapitulowałam bo nawet Tomcio mi się podoba a żadne inne męskie mi nie podchodzi jakoś tak, żebym była pewna, że chcę właśnie te, więc odpuściłam
No i Tomasz nie jest az tak popularne, żeby co drugi dzieciak mial tak na imię
Z wózkiem nie odpuściłabym!Ale akurat z tym nie mam problemu
Jejku jejku, mój maluh sie obudził po czekoladceWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 19:54
-
ale tu dyskusje
My po kąpieli, odpoczywamy...Mały sie dziś mało ruszadobrze, ze jutro jedziemy bo denerwowałabym sie bardzo jakby mnie chcial jeszcze tydzien przetrzymać....
R pojechał na trening, wybiegać sie bo go nerwy dopadły
a ja póki co spokojna
jedyne czego chce to zrobić kupe- sorrki za dosłownośc ale chcialabym zeby mnie "wysprzatało" w domku niz lewatywa itdno ale sie okaże:)
-
XxMoniaXx wrote:dzieki bo czytałam, ze sperma moze powodowac skurcze i przedwczesny poród
Monia, tez o tym słyszałam....ale my to olewaliśmy..oczywisciebylo tak z umiarem, 1-2 razy w tyg
korzystaj bo pod koniec ciązy nie bedzie ci sie chcialo. nie bedziesz miala ochoty itd...tak jak ja....ehhhhhhhhhh wszystko mnie boli i szczyka i nawet mysle o -
no, już jestem
musieliśmy lody i cheesburgera zaliczyć, a później relacja rodzicom, po drodze kąpiel i w końcu jestem
otóż na porodówce jeszcze nie jestem
mała już wolno przybiera, na dzisiaj ok. 2684g. więc też kruszynka będzie
szyjka bardzo zmiękczona i przy badaniu nie naciskała już mocno by sztucznie małej nie poganiaćszyjka ma jeszcze 1cm, ale już 0,5 cm. rozwarcia jupii
mówi,że ładnie to wszystko się szykuje, skurczy jak nie czuję to dobrze dla mnie, mimo wszystko są bo na szyjkę działają
wizytę ustaliłyśmy na 18.02 jeszcze,ale wiadomo że można nie dotrwać (tak stawiamy, ale wiadomo już że Pola ma pazurka) , lekarka jak to powiedziała "przenosić nie przenoszę, bo szyjka za bardzo już gotowa czy jakaś tam" - trzymam ją za słowo!
aaa i w recepcji poradzono bym po schodach chodziła, więc chyba spróbuję przy okazji
tyle u naslivia30, Z., Anutka lubią tę wiadomość
-
No to super Agus...
Polusia taka mała jak mój Syncio
choć pewnie jeszcze do porodu CI podrośnie...moj niestety nie chce:) bedzie kruszynka z niego, ale to dobrzemoże łatwo mi pójdzie
no to teraz schody, firanki itdjak chcesz rodzić
hihihi
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość