Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulka wrote:Dziewczyny a oglądaliscie wczoraj program UWAGA na tvn,kobieta urodziła dziecko w piwnicy i zabiła je.Takie to odrazu powinno się wieszać
Tego to już w ogóle nie rozumiem, przecież są te Okna Życia... skoro już donosiła a nie chciała... tragedia.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Rudasek wrote:a mi R zaraz przywiezie PIT-a z pracy i bede rozliczać akurat na koniec lutego kaska wpadnie to cosik se matka zakupi na wiosne:)
-
Monia my tego nigdy nie zrozumiemy bo my chciałyśmy mieć dziecko, dla nas to jest nasz cud - dla niej to była wpadka. Zupełnie inny tok myślenia. Ja nie próbuję bo nie dam rady zrozumieć tej kobiety... Tak jak jestem w stanie zrozumieć tą co w słoikach płody trzymała tak tej co zabiła nie...
-
XxMoniaXx wrote:ja jakoś nie umiem tego rozliczyć , nie czaje tego ... ale teraz cały rok nie pracowałam to nie dostanę , tylko mąż będzie sie rozliczał , ale on powinien dostać coś na mnie nieeeee ?
No bedzie Was rozliczał jako małzeństwo:)
a TY skoeo nie pracowałas cały rok no to nic nie dostaniesz -
zawsze coś można zadobyć
u mnie moze sie uda z becikowym
http://www.mamywsieci.pl/artyku/becikowe-2015
tu macie do druku zaświadczenie od lekarza i wniosek o becikowe
ciekawe ile czasu ma się na te becikowe itp.. ponoć długo
bo nie wiem jak ja w połogu będę mieć ochotę na latanie i czekanie w kolejce ;/
-
Siedzę w poczekalni bo opòźnienie 1.5h! :o
Z mężem dobrze,że wi fi mamy darmowe
Chciałam siè poodnosić do postòw i już nie pamiętam...
Aa wiem,że u nas kwaśne jadłam i mam babe,rusza się po zimnym i kwaśnym a słodkim śpi :p i rusza jak ja jestem aktywna czyli też obala mity :p
Mizzy mistrzu Ty obrazkòw haha
Co do tego in vitro to ja nie rozumiem jak to możliwe,ciemnota
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Monia nie śmiej się ja dopiero sobie zdaje sprawę jak to już blisko.. kurna to już LUTY
na następną wizytę jadę od razu z torbą w razie W to nie bd się wracać niepotrzebnie.. gdyby coś wyskoczylo na wizycie on do badania na samolocie a ja tu sruu wodospad wód płodowych hahahhaXxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość