X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Livia, z tym in vitro to mówili, że kobiecie 'wsadzili' (nie wiem jak to fachowo się mówi...) nie jej zarodek... pomylili.

Kurde... przykre ale cholerka wszędzie pomyłki się zdarzają, chociaż nie wiem jakbym się zachowała gdyby to mnie dotyczyło :/

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak miałam inseminację to trzy razy pytali mnie jak się nazywam i sprawdzali z danymi na strzykawce z plemnikami... A ja rozkraczona leżę a babka z okienka do mnie "może się pani przedstawić?" :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no idziesz na in vitro myślisz wreszcie sie uda a tu takie coś ci robią - szok :O kochasz dziecko, nosiłaś je, urodziłaś i mówią ci że to nie twoje :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he u mnie plus 10 :)
    Mały ma 2700 plus wody to mysle ze na "dzien dobry" 5 kg mi spadnie...a reszta moze zostać , bo w tej wadze co mam teraz czuje sie super :) niech brzuszek sie schowa i bedzie gites :)

Mizzi ja tez mogłabym te firany powiesić itd ale boje sie ze moze mi sie zakrecić w głowie czy cos i spadne z krzesła..lepiej nie ryzykować...za to pomachałam odkurzaczem i mopem..pozniej mnie troszke brzuchol bolał ale juz jest gites,....wezme dzis cieplą kąpiel, moze powiekszy sie rozwaracie:)
    Lekarz mowił ze po wczorajszym badaniu mogą mi wody odejsc ale dupa..nic sie nie dzieje... :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    a chyba syn będzie u nich nieeee ?

Mizzy mąż już znormalniał ?
    tak tak, chyba syn ale nie zczaiłam kiedy on się dowiedział że syn :D skąd..
    czy tylko z USG zgadł czy jak :D

troche tak, ale wylewa żale jak tylko może, zazdrosny jest o szwagra.. ze w niedziele przyjechal po mnie jak pogoda byla licha, a ja zla bylam na niego i nie powiedzialam mu o tym, widać że go aż krew zalała ;/ po cholere być zazdrosnym to tylko szwagier..
    on jak juz sobie cos ubzdura.. to koniec
    jak mojego kuzyna tak nienawidzi... a zawsze lubilam z nim chodzic na spacery (syn brata mojego taty) a jak go widzi albo cokolwiek wspomnę o nim to już biała gorączka ;/

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku bzykanko zalecam :D

Rudasek lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Jak miałam inseminację to trzy razy pytali mnie jak się nazywam i sprawdzali z danymi na strzykawce z plemnikami... A ja rozkraczona leżę a babka z okienka do mnie "może się pani przedstawić?" :D
    haahahahahhahahahahahahaha :D no ale dobrze, że pytali , bo wiesz robiłaś prywatnie, jakbyś robiła rządowo i nie płaciła za to to może by sie nie pytali :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    he he u mnie plus 10 :)
    Mały ma 2700 plus wody to mysle ze na "dzien dobry" 5 kg mi spadnie...a reszta moze zostać , bo w tej wadze co mam teraz czuje sie super :) niech brzuszek sie schowa i bedzie gites :)

Mizzi ja tez mogłabym te firany powiesić itd ale boje sie ze moze mi sie zakrecić w głowie czy cos i spadne z krzesła..lepiej nie ryzykować...za to pomachałam odkurzaczem i mopem..pozniej mnie troszke brzuchol bolał ale juz jest gites,....wezme dzis cieplą kąpiel, moze powiekszy sie rozwaracie:)
    Lekarz mowił ze po wczorajszym badaniu mogą mi wody odejsc ale dupa..nic sie nie dzieje... :)
    no lepiej nie wieszaj firan, bo mowia ze moze byc tak że dziecko się niedotlenia.. a nie wiem ile w tym prawdy ale lepiej nie ryzykować.. bo ja to obrotna jestem a co dopiero jakbym spadła z stołka...
    lepiej uważać :)

• Z. Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no idziesz na in vitro myślisz wreszcie sie uda a tu takie coś ci robią - szok :O kochasz dziecko, nosiłaś je, urodziłaś i mówią ci że to nie twoje :O

A tam jeszcze nie było coś, że to dziecko, które nosiła w sobie nie dość, że nie było jej, to chyba jeszcze chore było?
    Słuchałam tylko tak trochę bo ja ogólnie nie lubię wiadomości wcale, same zawsze tragedie i smutne rzeczy wyciągają.
    W każdym razie w głowie to się nie mieści...

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    haahahahahhahahahahahahaha :D no ale dobrze, że pytali , bo wiesz robiłaś prywatnie, jakbyś robiła rządowo i nie płaciła za to to może by sie nie pytali :P

Może... ale i tak zrobili do kitu bo się wtedy nie udało :D I więcej juz nie podchodziliśmy :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Kurde... przykre ale cholerka wszędzie pomyłki się zdarzają, chociaż nie wiem jakbym się zachowała gdyby to mnie dotyczyło :/
    nie to polubiłam co brak, ale slyszalam o tym... masakra jakaś.. za granica jak tak sie stalo to facetka musiala oddac te dziecko ;/

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy co on myśli, że go zdradzisz z kuzynem hahahaha :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    A tam jeszcze nie było coś, że to dziecko, które nosiła w sobie nie dość, że nie było jej, to chyba jeszcze chore było?
    Słuchałam tylko tak trochę bo ja ogólnie nie lubię wiadomości wcale, same zawsze tragedie i smutne rzeczy wyciągają.
    W każdym razie w głowie to się nie mieści...
    tak chore :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Rudasku bzykanko zalecam :D

Livka tak mnie dziurka boli po wczorajszym badaniu ze nie ma szans :) niestety koniec z tym :) R musi wytrzymać :) albo poradzić sobie sam....moge mu ewentualnie troszke pomóc ;P ha ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 16:09

livia30 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Mizzy co on myśli, że go zdradzisz z kuzynem hahahaha :D
    no żebyś wiedziała.. a kuzyn kurde od małego się bawiliśmy itp.. jak brat... tym bardziej z jednej wsi.. ale ma białą gorączkę na niego i koniec.

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Może... ale i tak zrobili do kitu bo się wtedy nie udało :D I więcej juz nie podchodziliśmy :D
    to jest takie , że w niektórych klinikach już od razu wiedzą że sie nie uda bo coś ale robią iwyciągAJĄ KASE :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Madziulka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a oglądaliscie wczoraj program UWAGA na tvn,kobieta urodziła dziecko w piwnicy i zabiła je.Takie to odrazu powinno się wieszać

relgh371ly1mtto9.png
  • Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi R zaraz przywiezie PIT-a z pracy i bede rozliczać :) akurat na koniec lutego kaska wpadnie to cosik se matka zakupi na wiosne:):)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Dziewczyny a oglądaliscie wczoraj program UWAGA na tvn,kobieta urodziła dziecko w piwnicy i zabiła je.Takie to odrazu powinno się wieszać
    nie widziałam i wolę nie widzieć ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam Madziulka, przed wczoraj też widziałam o tej babie co w słoikach płody trzymała...

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 2104 2105 2106 2107 2108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ