Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:kurcze ja już jakoś mam strach używki bo ostatnio troche sie rozczarowałam
wole ciucholand bo dotknę, zobaczę ..
Ja mogę z czystym sumieniem polecić tego sprzedajacego, nie chciałam nic mówić zanim sama nie sprawdzę ale sprawdził sięMa pełno dziecięcych ciuszków i ceny od 3,75
-
Rudasek wrote:he he w sumie nie zamierzałam tego robić bo i firany i pościel w miare swieża:)
ale jakoś tak ożyłam po tym przeziębieniu no i wiem ze np moi rodzice lada dzien przyjada do wnuka, juz nie moge znieśc telefonów co 5 minut czy już itd...
wiec ogarne nasza sypialnie w połaczeniu z pokoikiem Młodego....
iiiii....czekamy
ajjjjjjjjjjj Dziewczyny to może byc juz jutro:)ale jeszcze poczekam i kupujemy komodę
do sypialni w koncu
niedlugo będziemy zamawiać
-
Złota wrote:Ja mam doświadczenie z babkami-ginami i facetami-ginami i już nigdy nie pójde do kobiety. Brak delikatności, długie szpony i koronne hasło "musi bolec" - nie dla mnie. Mój dr jest tak delikatny, ze badanie na fotelu, które zawsze było dla mnie traumą, teraz nią nie jest.
Też się wstydziłam, pewnie, ale wolę się powstydzić, niż żeby bolało badanie i dusza po wizycie.
Zwłaszcza, ze u mojego dr są takie śmieszne jednorazowe spódniczki, więc tak naprawdę goło się nie jest.
też mam zielone spódniczki i białe kapcie
facetki u mnie były porażką, dopiero jak na swojego trafiłam to był taki w porządku i nadal jest -
no ja już mojemu R kazałam sie wczoraj żegnać z brzuszkiem
hihihi
pewnie jutro już go nie bede mieć, najdalej w piątek
he he he a moj R na to " do czasu" he he he
Livka ładne ma ten chłop te ciuszki, az linka zapisałam
a ja czekam na paczke od tesciowej...ale coś nie chce dojść, czyżby sie "zgubiła" ha ha halivia30, mizzelka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Nic się Lence nie stało
Ma stresy w domku i nie chce nam humorów psuć swoimi smutami (chociaż mówiłam, że wcale by nie psuła)!. Zagląda
ok Lenka pozdrawiamy i czekamy na Ciebie i pamiętaj, po to tu jesteśmy i możesz się nam żalić ile chcesztrzymaj sie