X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ten ten Monia :)
    teraz jest chyba troche chudszy- tak mi sie wydaje :)
    wczoraj jak wypadł do mnie w szpitalu w kitlu wycietym w serek :) pokazał "dywan" to wow :):)
    a pielegniarki to tam sikaja po gaciach jak go widza- tak zauwazyłam :)
    ja jakoś wstydziłabym sie przed facetem ...
    wolę rodzić przy kobiecie i nigdy nie byłam u faceta gina, jedynie na prenatalnym byłam i na połówkowym będe u faceta, ale to tylko usg przez brzuch to może być :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wolę rodzić przy kobiecie i nigdy nie byłam u faceta gina, jedynie na prenatalnym byłam i na połówkowym będe u faceta, ale to tylko usg przez brzuch to może być :P
    Mi tam bez róznicy czy facet czy kobieta,oni już tyle naoglądali się tych cipek że nic na nich wrażenia nie zrobi,nie ma co sie wstydzic

mizzelka lubi tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jednak jakoś taką barierę mam w głowie.. nie, nie , nie to nie dla mnie :P

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka dokładnie mam takie samo zdanie. A ja niestety o kobietach nie mam dobrego zdania, byłam u 3 kobiet w tylko jedna moge zaliczyc do w miare oki:) reszta to szkoda słow....a Faceci jak dla mnie git:) i mam dokładnie takie samo podejscie, zawód jak zawód, już tyle widział ze chyba nic go nie zdziwi..liczy sie jaki jest, co wie, jak leczy itd....a ja z niego jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim nie traktuje olewacko pacjentki i nie na czas...:)

Złota On tez nie w moim typie....
    ale laski sikaja jak go widza, w tym moja kumpela :)
    Dla mnie akurat szału nie ma, ale przystojny na swoj sposób jest :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja jednak jakoś taką barierę mam w głowie.. nie, nie , nie to nie dla mnie :P
    Monia jak zaczniesz rodzić i poczujesz ból to będzie ci wszystko jedno czy facet czy kobieta :P

relgh371ly1mtto9.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Wam to się łatwo przyzwyczaić, urodzicie dzieci i znikniecie zajęte swoimi sprawami.

A ja tu zostanę i będę się gapić na pusty ekran. Ech...

Dobra dobra, ja nie zniknę ;-) A poza tym zaraz i Ty będziesz mieć piękny, ciążowy suwaczek ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Ja mam doświadczenie z babkami-ginami i facetami-ginami i już nigdy nie pójde do kobiety. Brak delikatności, długie szpony i koronne hasło "musi bolec" - nie dla mnie. Mój dr jest tak delikatny, ze badanie na fotelu, które zawsze było dla mnie traumą, teraz nią nie jest.

Też się wstydziłam, pewnie, ale wolę się powstydzić, niż żeby bolało badanie i dusza po wizycie.

Zwłaszcza, ze u mojego dr są takie śmieszne jednorazowe spódniczki, więc tak naprawdę goło się nie jest.

Rudasek, Z., mizzelka lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=749529868436972&set=pb.100001398985482.-2207520000.1423045030.&type=3&theater

jak macie fb to obczajcie :)
    ten po lewej na zdjęciu :)

Ten po lewej to Twój doktorek? Wygląda na sympatycznego ale co do przystojnośći - nie mój typ zdecydowanie ;-) Nie odrzuca ani nie urzeka :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Ja mam doświadczenie z babkami-ginami i facetami-ginami i już nigdy nie pójde do kobiety. Brak delikatności, długie szpony i koronne hasło "musi bolec" - nie dla mnie. Mój dr jest tak delikatny, ze badanie na fotelu, które zawsze było dla mnie traumą, teraz nią nie jest.

Też się wstydziłam, pewnie, ale wolę się powstydzić, niż żeby bolało badanie i dusza po wizycie.

Zwłaszcza, ze u mojego dr są takie śmieszne jednorazowe spódniczki, więc tak naprawdę goło się nie jest.

No własnie Złota...cos w ten deseń mam doswiedczenie z Babami i wole nieeee :)

Złota lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Dobra dobra, ja nie zniknę ;-) A poza tym zaraz i Ty będziesz mieć piękny, ciążowy suwaczek ;-)

Obiecujesz?

livia30, mizzelka lubią tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Ja nie mam fb,mój doktor nie był przystojny,bo to murzyn był :)
    Ale przy porodzie go nie było,tylko połozne dwie,doktorek przyszedł na koniec tylko mnie pozszywać

ha ha już widze minę mojego meża jakby murzyn miał odbierać mój poród :D nie jest rasistą ale ha ha no nie mogę :D Sorki, ponioslo mnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 11:42

Z., Madziulka, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Ten po lewej to Twój doktorek? Wygląda na sympatycznego ale co do przystojnośći - nie mój typ zdecydowanie ;-) Nie odrzuca ani nie urzeka :D

tak ten " na żel" :)
    Livka , to też nie mój typ....:)
    ale nie jest zły, daje rade :)

jak dla mnie liczy sie to co wie, jak sie zachwuje i jaka atmosfere tworzy itd :) jest dowcipny a zarazem bardzo kompetentny itd :)
    wczoraj robi usg, patrzy na mojego R i mówi " wszystko jest na swoim miejscu- jajka nie znikły" :)

livia30, Maniuś lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do gina zawsze zakładam dłuższy sweter, bluzkę, tunikę, coś co pozwoli mi na nie chodzenie "goło"
    Zdanie mam o kobietach ginekologach jak Złota - one są niedelikatne, to po pierwsze. A po drugie faceci są bardziej zdecydowanie w podejmowaniu decyzji.
    Przykład: na początku ciąży dostałam plamienia, poszłam do kobiety ginekolog jak już się zmniejszało, a ona podumała, postękała i do mnie hmm, że no faktycznie, no nie powinno być plamienia, ale to zbadamy progesteron, z tym badaniem proszę się zgłosić jeszcze raz, zobaczymy, to może włączymy jakiś lek.
    Poszłam z tym samym do gina faceta i od razu zaczął działać.

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że obiecuję ;-)

Monia, ja tez nie chcialam rodzić przy facecie i co? Zaczęło się a na dyżurze ordynator tylko :P A jak mnie przyjmowali to badal mnie jakis mlodziak, uśmiechnięty i miły a mi wstyd było bo wody ze mnie sikały :D

Teraz chodze do baby i jestem zadowolona. Przyznaję, ze cięzko znaleźc dobrą ale jest to mozliwe ;-) Do facetów też chodziłam i też bywalo różnie tzn delikatni zawsze byli ale jakby jacyś nie ogarnięci ;-)

Rudasek, Złota lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Ja do gina zawsze zakładam dłuższy sweter, bluzkę, tunikę, coś co pozwoli mi na nie chodzenie "goło"

No ja też tak chodziła, aż u tego gina, co teraz do niego chodzę, okazało się, że jak w amerykańskich filmach: jednorazowe kapucie, jednorazowe spódniczki, pełen luksus.

Fakt, ze płacę za każdą wizytę. Ale wolę płacić i w takich warunkach mieć badania, niż tak na kasę, z gołą dupą i lekarką.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 11:48

Z., mizzelka lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wrzucaj.net/images/2015/02/04/butki.jpg

kolejna para butów Syncia :):)

głupawka matki nie zna granic :)

Anutka, Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się ledwo powstrzymałam Rudasku przed kupnem kolejnych bucikow ale uswiadomilam sobie, że to nie ma sensu :D Powstrzymałam się! :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he :)

a wiesz Livka co jest najlepsze ze one pewnie beda lezec w szafie, bo Maly bedzie uparty i nie da sobie założyc :)
    ale to moja głupawka, ze soba mam to samo....
    Nie lubie w szpilkach jakoś szczególnie chodzić, w wiekszości stawiam na sportowy styl wiec trampki to moja milosc, a mimo to szpilek mam pół szafy :) kocham je kupować....i ogladac :) no takie mam zboczenie:)
    aaaaalllleeee musze sie przyznać ze te buciki sa kupione przez tatusia i to On mnie namówił na to zeby je kupić :) ja nie chciałam a tatus sie uparł i co zrobić...kupił Syneczkowi :)

livia30, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąz zakochal sie w tej kufajce co kupiłam :D O dziwno nie powiedział, że jest pedalska :D

Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kot mi gdzies zginął :)
    Dostaje białej gorączki jak odkurzam....
    Gdzieś sie schowała i już godzine jej nie ma.....:) hehehheh

No to super Livka...moj tez sie wczoraj uparł na buty i spodnie- kolejne ogrodniczki do kolekcji :) i kupił Młodemu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 12:00

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 2100 2101 2102 2103 2104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ