Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Czeeeść
Witam się w 5 miesiącu!!!Ale ten czas zasuwa
Rudasku ponoć wieszanie firanek pomaga wywołać poród więc wieszaj wieszaj
Aga kciuki zaciśnięte chociaż ja obstawiam, że Pola jeszcze w brzuszku posiedziJak to dziewczynka
Anutka, Złota, przedszkolanka:), Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Do 5 cm czujesz bol, mocny bol a pizniej nawet nie wiesz kiedy badaja i robia to w skurczu, nic nie czujesz
-
nick nieaktualny
-
Madziulka wrote:Niezgodziłabym się w tej kwesti,wszystko zależy od delikatności lekarza,mi tak paluchy wkładał że aż krzyczałam na fotelu niezależnie od rozwarcia,dopiero jak poprosiłam położną żeby zrobiła to w miare delikatnie to nic nie czułam.
Dziewczynki mnie bolało bo gmerał sobie w szyjce o czym uprzedził. Mówił mi ze jest już zgładzona, rozwarcie na 1 cm i ze porusza troche, pomasujeno i włożył palce i zaczał sobie nimi obracać, mysałam ze umre
a ten ze swoim czarującym uśmiechem mówi zeto zaden ból w porównaniu do tego co mnie czeka
Ps: a musze Wam powiedzieć ze ten moj doktorek na prawde przystojny jestmoj R sam to wczoraj stwoerdził
heheheh
bylebym jakiejs siary na porodówce nie zrobiła bo pozniej wstyd mu sie pokazać
u mnie juz odkurzone, pomyte, pościel zmieniona, dwa prania zrobione
Livka nie wieszam bo boje sie ze spadne, R powiesi popołudniu... -
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=749529868436972&set=pb.100001398985482.-2207520000.1423045030.&type=3&theater
jak macie fb to obczajcie
ten po lewej na zdjęciumizzelka lubi tę wiadomość
-
ten ten Monia
teraz jest chyba troche chudszy- tak mi sie wydaje
wczoraj jak wypadł do mnie w szpitalu w kitlu wycietym w serekpokazał "dywan" to wow
a pielegniarki to tam sikaja po gaciach jak go widza- tak zauwazyłam -
Rudasek wrote:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=749529868436972&set=pb.100001398985482.-2207520000.1423045030.&type=3&theater
jak macie fb to obczajcie
ten po lewej na zdjęciu
Ale przy porodzie go nie było,tylko połozne dwie,doktorek przyszedł na koniec tylko mnie pozszywaćlivia30 lubi tę wiadomość