Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Rudasku, czyli musisz intensywnie
-
Złota wrote:Rudasku, no to w czwartek rodzimy
W sobotę będziesz z Maluchem w domu. Gotowa?[/QUOTE
Juz dzis pojechalismy z nastawieniem ze mnie zostawia:)
Chyba gotowi to niewyobrazalne ze w weekend jak wszystko ok to nas wypuszcza i bedziemy we trojke:) -
Rudasku no to Twoja kolej jak nic teraz
Później Aga, Mizzy i długo długo nic - dopiero później my
Wróciłam z Tesco, kupiłam znowu ubranka dla maluszkaZjadłam obiadek (dorsza - nie cierpię ryb ale czasem trzeba) a teraz leżę pod kocykiem i odpoczywam
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Dzien doberek
Witamy po wyzycie
Nasz bejbik ma 4,63 cm,serce wali jak dzwona akrobata taki ze ciezko bylo zdjecie zrobic
Nastepna wizyta 09.03 juz z tatusiemPozdrawiam kochane
rośnijcie zdrowo
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Dziewczynki jestem w domku
a wiec tak
zrobili mi ktgMalutkiemu biło serduszko miedzy 140 a 160 ( jak sie poruszał)
mi wyszły skurcze na max 20% czyli niewyczuwalne.
Szyjke mam już otwartą, gładka i gotową, rozwarcie na 1 cm...
Dziś mnie jeszcze wypuścili ale w czwartek mam być o 8 na czczo w szpitalu, jak sie nic nie zmieni to podadza mi oxy i rodzimy
Lozysko jest już stare i zwapaniałe ( tak powiedział lekarz), Mały ma przepływy dobre itd ale wód malo, nadal AFI 5.0...no i Maly już rosnąc nie chce, ma 2700 i tak zostanie
Wiec tak to wyglądano ale czekamy na jutro i trzymamy kciuki za Was :*
-
mizzelka wrote:kurczaki pieczone, a myslalam ze już dziś się coś zacznie
no ale czekamy na jutro i trzymamy kciuki za Was :*
Mój mały kg wiekszy od Stasia przy urodzeniu
Moje łozysko miało juz złogi po urodzeniu,bo tydzień po terminieAnutka lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Lenka nic z tego,zero ochoty...a jeszcze dzis mnie lekarz tak zmasakrowal "tam" ze masakra...ja nie wiem jak przezyje porod...dzis mi wlozyl palec w szyjke i krecil a ja juz zielona z bolu...a to dopiero 1cm rozwarcia:)
-
Złota wrote:Bardzo nieregularnie mierzysz temperaturę, więc cięzko to powiedziec. Żey wykres byl wiarygodny, musiasz prowadzic obserwację od początku cyklu a nie od połowy.
10 dpo to za wcześnie jeszcze na test. Jeśli wierzysz, że się udało, to poczekaj i spróbuj za jakieś 3-4 dni. Kiedy powinnaś dostać @?
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(