Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Siedzę cały wieczór na Allegro i zakończyłam oczywiście zakupem adaptera do pasów do auta - mąż kazał
Znalazłam też śpiochy w autka - wreszcie!Szukałam jeszcze pościeli ale nic fajnego nie widziałam
Tylko misie, słoniki i takie tam...
No i senna się powoli robię, chyba powoli czas na mnie
Zaczęłam pić ten syrop Prenalen - ale to ohydne bleeeee.Anutka lubi tę wiadomość
-
dobryyyy
Wstawać spiochy
ja już na nogach...
Livka syropek taki se to prwda, ale piłam gorsze....
pij pij bo kurde ja sie strasznie męcze z tym przeziebieniem, choć dziś jest troche lepiej. Mam nadzieje, ze jutro dam jakoś rade
ja jeszcze wczoraj o 24 kazałam mojemu R sciagać firanki i zasłony, własnie wstawiłam do pralki...bede przebierać nasze pośćiele itd...dziś mnie nabrało na ostatnie porzadki, zeby pachniało czystościa jak wrócimy z Maleństwemhehe matka polka- rany boskie
Wczoraj moj R mowi tak " hmmmm wiesz, w następnym tygdniu już we trójkę bedziemy oglądać M jak Miłość" hehehe ale mialam ubawprzedszkolanka:), Lena87, Anutka, XxMoniaXx, Maniuś, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Cczeeeeść
Rudasku syndrom wicia gniazda Cię złapałjutro,może w piątek Staś już będzie
My jeszcze leniuchujemy,bo do szkoły na 10 ;p
Dzisiaj wizyta!! ;o prosimy o kciuki! By było wszystko ok a mała wyszła lada dzień, O!
Miłego dniaLena87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Od 5:50 na nogach, o 7:50 w pracy, do 16;00 pracuję, potem do domu na obiad, upiec ciasteczka i do znajomych na 19:30. To będzie długi dzień...
Rudasu szalejesz:) To się nazywa syndrom wicia gniazda, rozwiązanie już blisko
EDIT: Przedszkolanko, mamy to samo skojarzenie.
A kciuki trzymam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:38
Z., przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
he he w sumie nie zamierzałam tego robić bo i firany i pościel w miare swieża:)
ale jakoś tak ożyłam po tym przeziębieniu no i wiem ze np moi rodzice lada dzien przyjada do wnuka, juz nie moge znieśc telefonów co 5 minut czy już itd...
wiec ogarne nasza sypialnie w połaczeniu z pokoikiem Młodego....
iiiii....czekamy
ajjjjjjjjjjj Dziewczyny to może byc juz jutro:)Złota, Maniuś lubią tę wiadomość