Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Mizzi super pomysł! Strasznie mi się podobają takie zazdrostki
A ja spisałam ciuszki dla Tomka w rozmiarze 62 i brakuje mi tylko kilku sztuk do pełnej wyprawki ubrankowej
a przy okazji mogłabym zainwestować w takie firany jakie mi się podobają akurat do tego mojego głupiego blatu w kuchni
bo do tej pory tego nie zrobilam... a widzę że na necie mnóstwo jest firan na zamowienie itp,
A pamietam że Madziulka zamówiła z allegro i było ok
a 56? czy liczysz na to że synuś bd duży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 14:32
-
Livka nie nacinali mnie podczas ale pozniej jak mnie czyscili to tak.mialam jakies skrzepy,pozostalosci blony (dziewiczej-smial sie lekarz) i potem mnie szyl..generalnie cipka mnie piecze przy siusianiu,cos ze mnie leci ale czuje sie oki:)
Mizzi,Monia,Aga,Lenka...wszystkie moje ciezarowki obecne i przyszle serdecznie Wam wspolczuje:) hihihi avfaktycznie jest tak ze sie zapomina. Powiedzialam panu Papa ze wiecej dzieci nie bedzie a ten tylko « po porodzie zmieni Pani zdanie», przyszddl do mnie dzis rano i tylko powiedzial «a nie mowilem»mizzelka, XxMoniaXx, livia30 lubią tę wiadomość
-
Rudasku hehhehe powiem ci jak u mojej mamy było.. nie chciała prędko drugiego dziecka bo moja sis dała jej popalić to raz a drugie że miała traumę po porodzie..
ale na tamte czasy to była norma
skakali na brzuch, złamali mojej siostrze obojczyk, miala mocno podluzna glowke... przez to że chyba ją za szybko wypchnęły, mało sie nie udusiła ;/
ale niestety z tego co slysze po kuzynkach to nadal sie warunki w pobliskim szpitalu nie poprawily ;/ i tyle h rodziła...
a przy mnie to pamiętała że oglądała wieczorynkę z moją sis (kolo 19)
złapały ją skurcze, powoli szykowala sie do szpitala bo po co sie spieszyc..
i ledwo zdążyła
przed 21 już mnie tuliła
także przy braciszku czy siostrzyczkę dla Stasia życzę Ci takiego porodu
najgorszy jest chyba ten pierwotny poród..
pierwszy raz rozchodza nam sie kosci itp..
tak szok termiczny.
-
Groszek wrote:Rudasek gratki !!! Ale sliczny Stasiu a Ty jak ladnie wygladasz... Ja blada jak trup po porodzie bylam
Anutka, oto jest pytanie... Tez pytam wszystkich w kolo o szczepienia. Nie wiem co robic. Zdania podzielone... Ehh...
Ale u mnie wiekszosc znajomych szczepila 5 w 1...
I co zrobic teraz z meningokokami, pneumokokami i rotawirusami?? Hmmm......
Przedszkolanko, raz, dwa..trzy, jutro rodzisz Ty :-p
Anutka, mozesz krwawic dalej.. 6 tygodni... Ja tez krwawie..2 tyg w sobote...
A w srodku mi sie chyba szew rozszedl... Oj polozna w sobote przyjdzie, niech mi to ogpadnie..moze cos poradzi bo wyglada to nieciekawie...
A dzisiaj zostawiam dziecko z tatusiem... na kilka godzin...paskudnie mi z tym mimo wszystko... -
XxMoniaXx wrote:jak byłam u kuzynki (ma 2 dzieci) pyta mnie : "boisz się ?" ja twardo i stanowczo mówie : "nie "
a ona na to : "pff no .. bo jeszcze nie wiesz co Cię czeka .." luzzzz...
jejjjc jakoś urodzę - nie ważne, ważne, że będę mamąmizzelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:każda musi to przejść no już powrotu nie ma
ja podziwiam spokój Agi serio .. tzn . dobrze właśnie, że jest taka spokojna ja w jej sytuacji będę chyba po suficie chodzić jużWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 14:49
mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Anutka u mnie właśnie dopiero lekko strach się załącza
mam już swoje faworyty - folie okienne na sąsiadkę i się jaram najbardziej tą:
http://allegro.pl/folie-folia-statyczna-na-szyby-na-szklo-linea-fix-i4996040963.html
ta tez ciekawa:
http://allegro.pl/folia-okienna-statyczna-diana-45x73-g43-i4988496492.html
tutaj pierwszy wzór ciekawy:
http://allegro.pl/naklejka-folia-matujaca-nowe-piaskowane-szklo-i5029430725.html
-
mizzelka wrote:no ja wlasnie nie wpadłam na taki pomysł... a to by rozwiązało elegancko mój problem
a przy okazji mogłabym zainwestować w takie firany jakie mi się podobają akurat do tego mojego głupiego blatu w kuchni
bo do tej pory tego nie zrobilam... a widzę że na necie mnóstwo jest firan na zamowienie itp,
A pamietam że Madziulka zamówiła z allegro i było ok
a 56? czy liczysz na to że synuś bd duży?
56 mam po 3 sztuki wszystkiego - pajace, śpiochy, body i kaftaniki. Majka miała 56 jak się urodziła więc pewnie facet bedzie równie duzy a jak nie to będzie chodził w za dużych ciuchach Szkoda mi kupowac na 56 wiecej bo to na miesiąc tylko a 62 już na jakieś trzymizzelka lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:56 mam po 3 sztuki wszystkiego - pajace, śpiochy, body i kaftaniki. Majka miała 56 jak się urodziła więc pewnie facet bedzie równie duzy a jak nie to będzie chodził w za dużych ciuchach Szkoda mi kupowac na 56 wiecej bo to na miesiąc tylko a 62 już na jakieś trzy
ja to chyba mialam 54, ale nie wiem jak moja teraz waży i w ogóle jakie ma wymiary ;/ ale wizyta coraz bliżej, o ile wytrwam..
bo momentami mam głupie wrażenie że coś w środku puka, aż słychać na zewnątrz albo słysze jak mi się tam przesuwa wszystko.. albo jak przekręcam sie z boku na bok to tak boli... a chrupie... aż strach momentami
w sumie chłopaczki większe są.. siosry męża nie mialy duzych chlopaczkow...
więc moze i ja nie bd mieć dużą córcie lepiej niech rośnie poza mną