Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz ja też chciałam w udanym cyklu odstawić po prostu jak zwykle bo wiedziałam, że sie nie udało bo ani objawów nie miałam ani temp jakaś szczególna nie była i chciałam po prostu odstawić .. ale dziewczyny z owu na mnie najechały, że chyba na głowe upadłam, że tak sie nie robi bo jak coś będzie to mogę dorobić sie tragedii - i do dziś dziękuje że jednak dla pewności zrobiłam ten test bo kto wie już by mogło mojego Skarba nie być przez moją głupotę ..
Złota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny ..
Katja rozgość się, pamiętaj My tutaj wciągamy i jesteśmy jak nałóg
Laura, całkiem nie dawno pisałaś o dwóch kreskach a tu już prenatalne Szok ..
Złota, ja durna mam nadzieję za Ciebie
Livia, Miłego Spotkania
Ja wczoraj postanowiłam, że jak tylko oczy otworzę to posprzątam dom i tak właśnie się stało ..
Zaczęłam od sypialni bo zrobił się magazynek tam ..
Pozostało Mi jeszcze ciuchy poukładać ładnie na półkach, przebrałam pościel ..
Pralka dziś będzie chodziła cały dzień, aby poprać wszystko i mieć spokój ..
Kuchnia ogarnięta, obiadek zrobiony i zjedzony ..
Pozostało Mi poodkurzać i pomyć podłogi ale to mam już czas do wieczora ..
Umówiłam się do dentysty na ściągnięcie kamienia, ale to dopiero za miesiąc
Przyszła Mi paczucha ubrań dla Mnie które zakupiłam na OLX ..
Miały być 3 bluzki ciążowe, a dodatkowo dostałam tunikę, sukienkę i pas ciążowy a to wszystko za 30 zł a co najważniejsze wyglądają jak noweKatjaa, Z., livia30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Super Lenka
a powiedz mi kochana jak mąż ? masz kontakt z nim ?
Widziałam się z Nim wczoraj jak wyszłam od dentysty, poprosił abym bułeczki mu kupiła i kiełbachę ..
Smsy też piszemy czasami od 22:30 miał dyżur na bramie aby nikt nie wjeżdżał i wyjeżdżał z terenu kopalni oraz aby protestujący nie oddalili się za daleko ..
Więc do 24 pisałam smsy z nim aby czas mu szybciej leciał ..
Smutny jest strasznie, zmęczony i przerażony tym wszystkim co będzie dalej ..
Przyszłego miesiąca w ogóle nie widzę, a raczej wypłaty -
nick nieaktualny
-
Masakra co sie z tym dzieje wszystkim
u nas też wczoraj wypłata przeraziła ogólnie różnica tysiaka mniej niż jeszcze w zeszłym roku ...
też muszę na all zamówić rzeczy da małej ale czekam po następnej wypłacie bo teraz to znów inne wydatki , auto- naprawy , dom itp
Ale w końcu musi być lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 13:02
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:widzę Lenka że OLX cię wciągnęło ja tez mialam posprzątać ale mam brak zapału, ale dziś ogarnę, obiecuje
Mizzy, kupiłam póki mamy pieniądze .. a nowych szkoda kupować tym bardziej że za ciążowe rzeczy się strasznie cenią
Spodni ciążowych nie zamierzam kupować, zamierzam zakupić sobie fajne spodnie dresowe - takie co Ty miałaś raz na zdjęciu i dokupić sobie legginsów ..
Za niedługo wiosna się zacznie więc nie ma sensu inwestować w cieplejszy ubiór -
wiesz o ile pracują to pracują , jakiś wpływ kasy jest ale najgorzej , że tylko straszą zwolnieniami i boje sie że nie daj Boże M. straci prace a wtedy nie wiem jak sobie damy radę.. ale nie mogę przed nim okazywać strachu bo wiem jak on tez sie martwi - musze udawać silną i uśmiechniętą .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 13:04
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Kurde, Lena, nieciekawie się dzieje.
W razie W to pisz. Zrobimy ściepę forumową na wyprawkę dla malucha:)
Bardzo nieciekawie ..
Ściepa nie będzie konieczna, bo coś na koncie oszczędnościowym mamy, tyle że wypłata za luty na dzień dzisiejszy około 1000 - 1200 zł jest Mniejsza + brak kartek żywnościowych ..
Nie wiadomo jak długo jeszcze będą musieli strajkować ..
Chciał Tomcio iść na L4, ale w poniedziałek z jego ekipy wszyscy się zreflektowali i powiedzieli że przyjdą dalej strajkować, więc gdyby tylko wrócił po wszystkim do pracy to został by zlinczowany przez kolegów, nie miał by życia ..
XxMoniaXx wrote:Masakra co sie z tym dzieje wszystkim
u nas też wczoraj wypłata przeraziła ogólnie różnica tysiaka mniej niż jeszcze w zeszłym roku ...
Grudniowa i Styczniowa wypłata na kopalni zawsze szału nie robiła i o kilka złotych mniejsza jest ..
Przynajmniej tak u Tomka jest ..
XxMoniaXx wrote:wiesz o ile pracują to pracują , jakiś wpływ kasy jest ale najgorzej , że tylko straszą zwolnieniami i boje sie że nie daj Boże M. straci prace a wtedy nie wiem jak sobie damy radę.. ale nie mogę przed nim okazywać strachu bo wiem jak on tez sie martwi - musze udawać silną i uśmiechniętą .
Pan Prezes wspomina w wywiadach, że nie ma zamiaru zwalniać ludzi ..
Po 3 m-cach każdy poleci na bruk kto strajkował
Monia nie przejmuj się, ja będę musiała wyjechać za granicę
Mojemu biedakowi włosy wypadały wcześniej od kasku itd ..
A teraz od tych nerwów to już w ogóle łysinka mu się zrobiła