Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRządowi się dobrze " dupcy pierdo*i " bo mają pieniędzy w cholerę ..
Pogrzebałam w telefonie i takie cudo udało Mi się zrobić
Madziulka synuś stworzył nowy stylWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 14:46
mizzelka, Madziulka lubią tę wiadomość
-
A mnie frankowcy wpieniają, kto im kazał brać kredyt we franku? jak wtedy płacili 80% niższe raty niż ci, co wzięli w złotówkach, to dobrze było, a teraz ja mam im za to dopłacać? rząd ma z moich pieniędzy im to wyrównać? Z jakiej racji?
Kurde, może ja tez stanę pod jakimś ministerstwem i zacznę się domagać pieniędzy, bo zarabiam mniej niż Brytyjczyk na moim stanowisku.No ludzie!
przedszkolanka:), mizzelka, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
eloooł
sie witamy
komunikuje, ze tyjemy z 3280 na 3510 dzisiaj
bylismy na wizycie w Ośrodku, lekarka ucieszona i ja oczywiscie rownież
wszystko ok...
szczepienie w ukończonym 6 tygodniu, hmmm jakie tu wybrac..dalej nie wiem, czy zwykłe czy skojarzone ehh, dylematy
pozdrawiamy z Gabrysiem ciotkiZ. lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:eloooł
sie witamy
komunikuje, ze tyjemy z 3280 na 3510 dzisiaj
bylismy na wizycie w Ośrodku, lekarka ucieszona i ja oczywiscie rownież
wszystko ok...
szczepienie w ukończonym 6 tygodniu, hmmm jakie tu wybrac..dalej nie wiem, czy zwykłe czy skojarzone ehh, dylematy
pozdrawiamy z Gabrysiem ciotki
Grosiu, ładnie tyjecie;)
Szczepanie zwykłe. Skojarzone są niebezpieczne.
-
dobra luzuję majtki z sprzątaniem.. coś mi szumi w głowie mocno... i gorąco mi.
dziwne..
Złota popieram
Madziulka ulewa mu się? dobrze niech je je i przybiera
ciekawe ile moja mała waży
Groszku to synuś rośnie jak na drożdżach
a jak twoje samopoczucie?
ja tez bd strzelać zwykłe
-
u mnie juz lepiej
powoli do przodu sie kulamy
trzeba wyjsc z tego bejbi blusa
moj czasem jaks ie za duzo naje to uleje bleeh
dzisiaj sie troche werandowaliśmy jutro na 20 minut. Gabrysiek spi jak zabity po wlozeniu do nosidełka chyba bedzie lubiał spacerki (oby!)
Któraś z dziewczyn sie rozkręca do porodu?
Przedszkolanko, bo Mizzy Cie wyprzedzi
Złota, jak to dobrze nie miec kredytów we frankach chyba bym sie zabiła
ale wiecie co, niech wszyscy strajkują, moze cos w tej Polsce sie zmieni i ruszy !! w końcu by sie przydało ! -
a jak śpi to na pleckach czy kładziesz go na bok?
zazdroszczę ci że już jesteś po... i masz wszystko z głowy
no Aguś.. bo jeżeli czuje sie podobnie jak siostra męża... to może dziś młoda wystartuje bo jej tez wtedy bylo gorąco
nie no żarcik.. za dobrze by było
ale bez kitu, dziwne te szumy... nie miałam tak :<
muszę się chyba jakoś rozbudzić.. -
Groszku ...właśnie dlatego dzisiaj tylko czytam...
dobijcie mnie...ja już nerwów nie mam...pożeram pączki od wczoraj przez te nerwy ani skurczyku nie mam, czaicie??? dzisiaj z mężem idę na długi marsz i będziemy ! apartament kończy wazność... już mama z teściowa też siedzą jak na szpilkach a mała co? od wczoraj leniuchuje w brzuchu i ma wszystkich głęboko w poważaniu! wrrr!Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Polecam ksiazke Sears "Księga Rodzicielstwa Bliskości" pięknie napisane
jak wychowywac z dzieckiem...
dlaczego nie ma czegos takiego jak rozpieszczanie przez noszenie,karmienie piersią, przez bliskość, tulenie i spanie z dzieckiem....
jak dziecko później odwdzięcza się nam miłością
-
ja kłade Małego raczej na boku, ewentualnie na brzuszku, ale to jak jestem w poblizu...
tez bedziecie niedługo po
wiec spijcie poki mozecie...ja teraz mam chwile relaxu bo mały spi, czasem nie usnie zaraz po karmieniu
ale moj prawy cycek jest wlasnie na wybuchu wiec jak Mały go złapie to sie bedzie działo
dzis tanczylismy rano Lambade i Coco Jumbo
jak mu sie podobało takie poruszanie a potem poleciały "Jadą Misie..." i usnął RobaczekZ., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
oczywiście że tak dziecko czuje się bezpiecznie i ma zaufanie, ale później dziecko jak chce czekoladę i tupie nóżkami to już wtedy pokazuje się granice: NIE.
ale nie rozumiem czegoś takiego żeby nie nosić dziecko bo tak
to malenstwo.. zylo pod naszym sercem przez tyle miesiecy i nagle je ignorowac?
a chętnie poczytam jak złapie
kurde naprawdę jak mi szumi w uszach... dziwnie sie czuje..
Aguś nie denerwuj sie skarbie :*
a piłaś z herbaty z liści pokrzywy? siemię lniane? wiesiołek?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
ja własnie kupiłam te wałeczki żeby się nie przekręcała na brzuch itp.. i ciekawe czy w ogóle to się przyda.. bo to niby ma blokować ją żeby leżała na boczku..
mam jakieś schizy ze sie udlawi.. a jeszcze nie wyszła na zewnątrz a już o tym mysle
ja o cyckach nic nie mówię.. dają nieźle w gaźnik..
mąż mnie uświadomił że jutro jedziemy na badania chyba.. muszę w nocy się wstrzymać żeby było cokolwiek na herbatkę, bd ciężko..
chociaz 4 h niech wytrzymam.