Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:zuzylismy juz 2 duze paki bialych pamperów jedynek..idzie teraz pierwsza zielona mała paka jedynek...
hmmm... do kiedy te jedynki stosować??
kiedy na 2 przeskoczyc?? -
Groszek wrote:Anutka, a Ty pisałas tutaj o tym ze załujesz ze nie karmisz piersia??
a cos sie nie udało czy co ??
pamietaj ze nie wszystko stracone, jest relaktacja...
poczytaj na mlekomamy.pl
Ł
zeby kompletnie mleka nie bylo to trzeba by było kilka miesiecy nie karmic...
spróbuj sobie pobudzac piersi systemem 7-5-3
najpierw lewa 7 minut, potem prawa 7 minut, potem lewa 5 minut i prawa 5, pozniej 3 i 3... i to w jednym czasie jakby, po jakims czasie powinno zaskoczyc...
no i duuzo pic, ja pije wode, soki rozcienczone, mleko i herbatki laktacyjne.... -
nick nieaktualnydziewczynu pytanie mam: od ponad tygodnia czuję pukanie i motylki ale tylko wieczorem jak leżę na płasko a w dzień to tylko jak słodkie zjem. miałyście też tak? nie ppwinnam czuć tego cały czas? i piersi mnoe już nie bolą tylko sutki bolą powinno tak być?
-
Sury wrote:dziewczynu pytanie mam: od ponad tygodnia czuję pukanie i motylki ale tylko wieczorem jak leżę na płasko a w dzień to tylko jak słodkie zjem. miałyście też tak? nie ppwinnam czuć tego cały czas? i piersi mnoe już nie bolą tylko sutki bolą powinno tak być?
Sury lubi tę wiadomość
-
no jak nawał przyjdzie to boli, walczyłam z dreszczami... ale udało sie opanować...nieprzyjemne to, ale jak ktos chce karmic....
ja od poczatku przystawialam do piersi, bo moze pozniej wlasnie bolec jak jest zapchane w kanalikach....
dobrze ze udało Ci sie odblokować i zbić. A bierzesz jakies tabletki na zatrzymanie pokarmu?
jak chcesz zatrzymac to pij szałwie. Ona hamuje pokarm.
monita ja mialam dziasła nabrzmiałe i rozpulchnione... jeszcze mam w sumie, czasem boli jak cholera...
Mizzy tu pisała chyba o Sensodyne niebieskiej czy zielonej? i takim samym płynie do plukania jamy ustnej
ja płukałam jeszcze rumiankiem i szałwia na zmiane...
mysle, ze to pozniej minie...mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej jestem
oczywiście pouczona o uczeniu spać małej w głośnym otoczeniu np. tv
no dzięki może i jestem niedoświadczona ale ludzie.... niektóre rzeczy po prostu się chyba wie ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 20:59
-
Groszek wrote:no jak nawał przyjdzie to boli, walczyłam z dreszczami... ale udało sie opanować...nieprzyjemne to, ale jak ktos chce karmic....
ja od poczatku przystawialam do piersi, bo moze pozniej wlasnie bolec jak jest zapchane w kanalikach....
dobrze ze udało Ci sie odblokować i zbić. A bierzesz jakies tabletki na zatrzymanie pokarmu?
jak chcesz zatrzymac to pij szałwie. Ona hamuje pokarm.
monita ja mialam dziasła nabrzmiałe i rozpulchnione... jeszcze mam w sumie, czasem boli jak cholera...
Mizzy tu pisała chyba o Sensodyne niebieskiej czy zielonej? i takim samym płynie do plukania jamy ustnej
ja płukałam jeszcze rumiankiem i szałwia na zmiane...
mysle, ze to pozniej minie...