Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sury wrote:Monia i tak z dnia na dzień zaczęłaś wyraźnie czuć? bo ja te słabiaki ju! ponad tydz czuję i się zastanawiam kiedy będą wyraźne wreszcie
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczynki pomocy.. byłam w tesco zakupiłam grzebień i szczoteczkę do pielęgnacji włosków i główki maluszka oraz płyn do kąpieli od pierwszego dnia życia z Ziajki .
Kusiło mnie też kupno smoczków ale chyba z Lovi były pakowane po 2 szt 0-3 m-cy , tylko pisało na opakowaniu smoczek dynamiczny hot & cold... a ja nie chce żadnego chłodząco grzejącego jak dobrze rozumiem tylko chodzi mi o zwykły uspokajający .. chyba pójde do apteki po takiXxMoniaXx lubi tę wiadomość
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczynki
co u Was???
u nas kupki i jedzonko
Dzis była Pani polozna, pobadała Małego, wszystkoe jest super tak ze mna jak i z nim
Livcia pytałam o napletek, delikatnie sie go sciaga i daje na niego kropelke przegotowanej wody...on sie sam bedzie pomalu klarował
co sie tu dzieje:)?
Agusia, Mizzi rodzicie?
Livka, Monia, Monita, Złota, Lenka i reszta ekipy jak sie macie?
jakies nowości
Monia gratuluje córeczki:)
Agusia moj Maly już czeka na przyszłą zone, kazał CI to przekazać wiec wypuszczaj Mała już na swiat
taki jestem gotowy na podryw:)
http://wrzucaj.net/images/2015/02/11/stas8.jpgSury, XxMoniaXx, Lena87, livia30, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
a u nas tak w skrócie :
Aga i Mizzy czekają na swój wielki dzień
Monita przeziębiona
Złotej kibicujemy
Anutka - szczęśliwa mama - ubolewa, że jutro nie zje pączka
Livia marzyła dziś o lodach, sorbetach itp i nie była o dziwo w Macu
Sury robi pokoik dla małej
Groszek - nasza mamusia szczęśliwa
a ja - nie umiem doczekać się czerwca , czekam na środową wizytę u ginki i szaleje na zakupachlivia30, Anutka lubią tę wiadomość
-
Monia Kochana dziekuje za relacje:)
a czemu ANutka nie zje pączka? ja zjemmmm....
staram sie jesc zdrowo ale też wszystko wiec kawałek pączka ugryzę
Livka pełen sukces....nie byłaś w Macu ale dobra rada jedź, bo inaczej na porodówke beda CI przywozić tak jak mnie
Groszku jak Gabryś ????livia30, XxMoniaXx, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Obudziłam się tzn mąz mnie telefonem obudził bo przysnęlo mi się
Rudasku słodki Staś! Taki do tulenia i całowania
Aga, maz już się nie bał dzisiaj, ze Pole podtopi?
Sury nie spinaj sie z tymi ruchami, ja do dzisiaj nie czuję mocno wyraźnych tylko delikatne smyranie i też zawsze wieczorem albo wczesnie rano. Na porządne kopniaki przyjdzie jeszcze czas
Idę na kolację i połknąć tabletki
Ja mam nadzieję szlabany na bzykanko nie będę mieć 27 lutego się okaze na wizycie - usg połówkowe 4d Jak szaleć to szalećLena87 lubi tę wiadomość