Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się z łóżka...
Simon, u mnie dziś ta sama historia. Spać ciężko, kręcę się z boku na boku... a mówią żeby się wyspać kiedy jeszcze można... a ja nie mogę, budzę się co chwila i wstaje niedospana jak zombie.
Podziwiam kobiety które na tym etapie chodzą do pracy. Ja bym chyba robiła błąd na błędzie.
Zaraz na poprawę humoru walne sobie kawkę i pączusia
A co tam u Was?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Bry
A ja się wysypiam dla odmiany - pewnie ostatnie podrygi ale cieszę się póki mogę
Monia z tym imieniem wcale się nie zdziwię jak się u Ciebie jeszcze coś zmieni
Złota a te Lamette to jakieś mocniejsze od CLO? Ja tam mam przeczucie, że nie zostaniesz tutaj bez suwaczka jak u nas porody będą na dniach Z reszta suwaczek u Ciebie niedługo bedzie
Jadę dzisiaj do Pepco hi hi Muszę uważać na mój brzuszek bo lepiej sie czuję i już zaczyna mnie nosić A Tomuś rano z mamusią się delikatnie przywitałWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:08
Z. lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Słoneeeeczko za oknem!
Złota ale masz śmieszną tą końcòwkę wykresu no ciekawe czy jutro poleci...
Simon witaj jak w nocy buszuje to może słuchaj z nim Mozzarta przed snem
Monia gratuluje 6 miesiąca!
Livia nie szalej zbytnio,masz się oszczędzać! :*
Zetko ja co 30-60min.wstawałam siku więc wiesz
U mnie postęp-w nocy 4 twardnienia miałam! Wow ! haha
Miłego dnia kobietki i mega tłustego ! :pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:14
Złota, livia30, Z., Maniuś, XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Livka, uważaj na siebie, żeby nie było tragedii!!!
Lamette działa inaczej. Nie mocniej, nie słabiej, inaczej. Niepłodność spowodowana brakiem owulacji może być odjajnikowa, odprzysadkowa, odnerkowa itp. CLO i Lamette działają na inne ośrodki, które wpływają na owulkę. Tak przynajmniej zrozumiałam.
livia30, Z., przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Uważam uważam, chodzę bardzo pomału ale nie mogę być przywiązana w domu do łóżka bo wariuję. Poza tym lekarka nie mówiła, że mam leżeć ciągle tylko dużo odpoczywać i nie przemęczać się. Staram się - w życiu tyle nie odpoczywałam co teraz
Mąż pewnie jak wróci to mnie będzie pilnował ale zaraz po jego powrocie mamy wizytę i ginki więc wypytam jak dalej postępujemy. Póki szyjka się nie skraca jest wszystko dobrze a jak na razie trzyma skubana W każdym razie mam przeczucie, że na pessarze może się skończyć...
O widzisz Złota a mi nigdy tego leku nie proponowali tylko CLO albo już Gonadotropiny. CLO u mnie nie zdało egzaminu a zanim do gonadotropin doszłam miałam dość i odpuściłam
Ale mam zawroty głowy po tej luteinie, masakra Dobrze, że tylko z rana i zaraz przechodzą
-
Zetko z szyjką akurat nie miałam problemu więc myślę, że będzie trzymać Za pierwszym razem to rozwarcie nawet nie chciało mi się zrobić jak wody mi odeszły wiec wywoływane skurcze miałam Ale to było 12 lat temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:30
Z. lubi tę wiadomość
-
kasia03 wrote:Dziewczyny pomóżcie mi:)jak zacząć zapisy na wykresie.Za każdym razem gdy chcę ustawić datę rozpoczęcia zapisuje mi jakąś z 1977,1978.1979 roku.Masakra jakaś.Nie wiecie co ja robię nie tak?
Też nie pamiętam Ale u mnie chyba wszystko było ok bo nie przypominam sobie żadnych problemów.
-
livia30 wrote:Zetko z szyjką akurat nie miałam problemu więc myślę, że będzie trzymać Za pierwszym razem to rozwarcie nawet nie chciało mi się zrobić jak wody mi odeszły wiec wywoływane skurcze miałam Ale to było 12 lat temu
No to teraz też musi być dobrze Nie ma innej opcji!
Kasia, też niestety nie pomogę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:37
livia30 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Złota to dobrze że lekarz proponuje inną metodę,szkoda tylko że dopiero po takim czasie...
Livia ja już nie wiem czy mi się cokolwiek chce robić... Zobaczymy wieczorem co wyjdzie
A Ty tak nie szalej bo dziecka nie zdażysz ubrać w to wszystko :p
Aaaa zaraz wòzek u nas będzie!!!!
Ale się jaram!Z., livia30, mizzelka lubią tę wiadomość