Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się nie znam ale słyszałam, że można pomagać masując brzuszek, zginając nóżki do brzuszka, kłaść rozgrzane pieluszki na brzuszek... Ale ogólnie koleżanki, których dzieci miały kolki to się z nimi i tak męczyły więc chyba nie ma jakiegoś cudownego środka... Trzeba przetrwać..
Przedszkolanko jaką 'furę' wybraliście?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
przedszkolanka:) wrote:Camarelo, taki jasny z ciemno szarym
Aaa, oglądałam. Całkiem ładny wózeczek ale dla mnie za wysoki był bo ja taka pchła Chyba ma całkiem niezłe opinie. W takim razie czekamy na foteczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 11:37
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Jejku ale mnie tu dawno nie było! Gratulacje dla nowych mamusiek!
Napiszcie jak porody jakie maleństwa duże były uwielbiam to czytać
Mój Konrad jest już byczkiem 6kg, od ponad miesiaca przesypia calutkie noce 21-6 rano
Ja zaliczyłam sesje i niedługo jedziemy na ferie troszkę wypocząć.
Kropelki Sab Simplex polecam również!Z. lubi tę wiadomość
-
Słoneczko ładnie swieci to wybraliśmy sie na spacerek a przy okazji mamuska kupiła sobie pączusie
Po południu tatuś zostaje z małym a ja jade na zakupy bo mam światło w lodówce a przy okazji zajade do mamy po domowe pączkiprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj tatuś uspał małego o 21.00 i spał do 05.00 a mamusia mogła sie wyspać.Oby dalej tak sypiał,albo to tylko chwilowe
Musiałam już wczoraj porobić zakupy dla malego na allegro,chusteczki i platki kosmetyczne ida mi jak woda.Dzisiaj juz bede zaczynac 4 paczke chusteczek,dobrze ze pampersow mam opór bo Marcel dostaje w prezencie.Co pare dni ktos go odwiedza i tylko prezenty zbieramizzelka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, przejrzałam sobie różne stronki i jestem przerażona: 22-23 letnie kobietki mają problemy z zajściem w ciążę i pierwsza decyzja jaka podejmują to - in vitro.
Czy nie uważacie, za zbyt wiele środków i czasu poświęca zapłodnieniu pozaustrojowemu a zbyt mało faktycznemu leczeniu niepłodności???
In vitro nie leczy, to środek zastępczy.
Dokąd zmierza ten świat? Niedługo będzie jak w Seksmisji: dzieci tylko z probówek.