Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Z. oblookałam ten baby design model ten mi sie też podoba muszę to rozważyć już widzę komentarz męża : "te kółeczka małe z przodu wyglądają jak w wózku w supermarkecie"
i weź tu sie nie napij
Wcale nie są aż takie malutkie, pompowane więc dadzą radę na pewno na bardziej terenowym terenie spokojnie. Mi się je bardzo łatwo prowadziło i fajnie podbijało, nawet z obciążeniem bo teraz w sklepach wrzucają do wózka taki woreczek żeby sobie sprawdzić jak się wózek by prowadziło z bobasem
Mój maluch też chyba lubi pączki, zjadłam dziś dwa i po każdym były harce a kopy ma już dość konkretne
Fajne delikatniutkie ciuszki, teraz możesz poszaleć z różemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 16:23
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nooooo ... tylko mam nadzieje, że moja córeczka pozostanie córeczką - bez niespodzianek
wiesz mój tak mówi jak gdzieś widzi i mniejsze i większe kółka on musi mieć wszystkie jednakowe taki skomplikowany jest
no ale mam nadzieje że sie dogadamy i go nie pobije w sklepie -
Oj tam zaraz niemożliwe z zakupami jesteśmy A właśnie przyszła do mnie paczka z pościelą w autka, ręczniczkiem bambusowym i poduszką klin
Kiedyś trzeba tą wyprawkę zrobić - póki jeszcze na chodzie jestem A już krzyż zaczyna pobolewać więc co będzie później?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 16:32
mizzelka lubi tę wiadomość
-
mój mąż w przyszłym tyg bierze cały tydzień urlopu starego jeszcze i... mówie teściowej , że jeden dzień jedziemy oglądać wózki , żeby czasem znów mu nie wymyśliła jakieś roboty
a ona mi , że jeszcze mam czas .... a jaj jej na to ,że jestem w 22 tyg a do 30 chce miec wszystko zakupione, łącznie z wózkiem i potem mieć święty spokój ... i nie skomentowała ani słowem -
no pewnie po porodzie będziemy latać ..... kuźwa one nie pamiętają, że po porodzie my nie będziemy mieć nawet czasu , żeby sie wysikać a co dopiero po sklepach latać.... ja nie lubie robić niczego na ostatni moment ... a nie mam zamiaru na porodówce z laptopem ostatnich zamówień składać ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 16:52
-
livia30 wrote:Monia moja też uważa, że na wszystko mam czas bo przecież teraz wszystko w sklepach jest i można kupić po porodzie... No jakby sama w ciązy nigdy nie była!
albo teraz zakupy... najgorsza katorga jaka moze byc tylko -
mizzelka wrote:Livia razem poryczymy, chodź na pączka..
ja to jestem załamana.. masakra.
Już dwa pączki dzisiaj zjadłam i wcale nie były dobre! Głupi dzień dzisiaj mam
Monia body na krotki rękaw już sa ale nic poza tym z letnich. Słabo raczej jeszcze.