Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajne rzeczy wyhaczyłyście ja to dziś nawet humoru nie mialam zeby malej cos kupic ani siły...
wczoraj siostra mnie zaczepila ze kupi dla malej prezent (właśnie tego pluszaka, sama na niego wpadła albo nianie elektr) wolę żeby się za bardzo nie wysilała finansowo i powiedziałam że co tansze to kup co chcesz ale zeby nie szalała
jakoś mi tak głupio mówić komuś co ma kupić ;/ -
livia30 wrote:Już dwa pączki dzisiaj zjadłam i wcale nie były dobre! Głupi dzień dzisiaj mam
Monia body na krotki rękaw już sa ale nic poza tym z letnich. Słabo raczej jeszcze. -
za to że dziś zmienił to oddali.. ale 50zł poszło (30zł za zdjęcie suszarką folii, 20 za papierek głupi że samochod nadaje sie do jazdy;/)
nas tez sie nie czepiali.. do czasu... 4 lata jezdzilismy na luziku.
przepuszczalnosc musi byc conajmniej 70 % a my mielismy 44.. ale mechanik gadal ze nawet jakby byla przezroczysta folia dodatkowa to moze oszukiwac i juz dowod zabieraja.. bo nie ma tej pieprzonej przepuszczalności..
-
Widzę,że nie tylko ja słysze że na wszystko mamy czas jeszcze...pochwaliłam się tacie że wòzek przyszedł i co?? Że nie kupuje się przed porodem!! Oh jak się wkurzyłam aż mnie uspokajał niech tylko mama zejdzie i coś skomentuje...aż ryczeć mi się chciało..
A teraz T.składa haha i dobrze bo tak gumą zajeżdża :o a mąż ma zabawe haha -
Hejka widze ze humorki dzis nie bardzo tak jak mowicie,jutro bedzie nowy lepszy dzien PIATEK TRZYNASTEGO ale dla mnie to dzien jak co dzien...nie jestem przesadna tak samo jesli chodzi o wczesniejsze kupowanie wyprawki...przeciez lepiej pokupowac wszystko pomalutku niz pozniej z dzieciatkiem na rekach,meczac i jego i siebie
Mam pytanie do "dziewczyn z dziewczynkami" mialyscie problemy z wypryskami??? Bo ja mam tradzik jak trzynastolatka twarz,dekold i plecy...i slodkie tez musze codziennie a wczesniej raz na msc moze...tak sobie mysle ze to takie objawy "na dziewczynke" ciekawe czy mam dobre przeczucia???
Ok pozdrawiam ide na paczkaLaura lubi tę wiadomość
-
a u nas znów kimka
Dziś sie troszke przestarszyłam bo Malutki sie tak wyginał ze myslalam ze go brzusio boli i ze kupki nie moze zrobić...no ale pojawiła sie i kupa teraz słodko kima a moj R zabrał moja SIs do galerii niby dla mnie kurtke wybrać ale mysle ze to podstęp odnośnie swieta murarzy (wale tynki)....szczerze to go nie uznaje ale coś czuje ze R coś kombinuje:)
DZiewczynki piekne te ciuszki, moj Maly dzis tez paraduje w bodach od babci które kupiła w pepco, super sa.....
ale z tymi ich numeracjami to hit...mam 2 pary bodów na 62 a teraz go w to ubieram bo sa najmniejsze choć i tak za duze:)
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Uwaga! Mama przyszla i podziwiała wózek bez zbędnych komentarzy nawet tata zszedł ale wiem że mu głupio
Zdjęcia słabe bo światło złe,ale wkleje po kąpieli
Maniuś ja na còre byłam tylko na początku wypryszczona no i jadłam kwaśne ale ja wszystko na odwrôt to wiesz
Złota ja będę chleb robić w przyszłym tygodniu przekonałaś mnie i mężnego ;p
Jutro piątek 13tego musi być dobry i nie ma innej opcji! Ja tam na zakupy jadęlivia30 lubi tę wiadomość