Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie miałam pytać o ten wózek Aga! Pokazuj zdjęcia od razu
Uważam na siebie, uważam ha ha ciekawe co teściowa by na to powiedziała - ona ciągle uważa, że powinnam jak najwiecej spacerować. Znowu jakąs złotą myślą by strzeliłaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
dobry
co tam CIoteczki
my od 8 na nogach...zabawa palcami, cyc i kupa i tak cały czas
Matka umęczona...ale nie jest źle, w nocy Mały spi po 4h do tego stopnia, ze go wybudzam bo taki Maluszek nie powinien dłuzej niż 3,5 miedzy karmieniami
i tak sie bawimy
a tak poza tym to powiem Wam, ze albo moje dziecie takie spokojne albo co ale na praede poki co to idzie to wszystko ogarnąć. Wczoraj rano prysznic, makijaż, matka sie ogarneła:) pogotowałam, uprałam, poprasowałam...popołudnie goscie z dobrymi nowinami ze sa w 5tc
potem kąpiel Małego....czas dla Tatusia
kilka postów tutaj póki co nie jest źleManiuś, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki nie ciesze sie...bo za kilka dni moze byc dym póki co dajemy rade
Powiem Wam, ze Tatuś mi duzo pomaga, tzn od 17 jak wróci z pracy, ale wtedy On przewija, kąpie...gada do niego
W nocy też chce ale go oszczedzam, max do 24 jest aktywny, potem ma nakaz snu bo ktoś musi pracować w tej rodzinie:) hehehhelivia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
u nas był dym w nocy... 5 godzin darcia sie matko jedyna...
espumisan sie lał, a potem ziolowy czopek w dupke poszedł po czym usnał...
myslalam ze przez okno wyskocze znowu sie objadł o 23... on na noc nie ma umiaru, a jak wyciagne mu cycka to sie drze.... -
czekam na męża i wieczorem na pewno wrzucę jak złożymy
Złota a no tak, masz racje
Madziulka ładnie waga w dół poszła
Rudasku czyli da się ogarnąć wszystko mój też po pracy mówił że przejmuje małą a mamusia ma czas dla siebie
Grosiu to miałaś ciężka noc :* bidulko :* -
no ostatnio juz bylo ok, ale on sie tak naje na noc, ze szok...kupy nie umial zrobic..lezal na brzuchu i go klepałam po pupie....
cewnik w tyłek osttanio poszedł, a teraz juz nie mam bo sie skonczyly masakra była toooo !!!
wygladam jak zombiak !
wlasnie brat jechał z Niemiec i napisałam mu a on był juz w Polsce...
ten sab simplex to podobny do espumisanu tylko ma wieksza dawke simetikonu czyc cos tam espumisan 40 mg a sab simplex 65 chyba.... ale gdzies espumisana widziałam ze 100 mg/ml.....
czopki Viburcol...tam jest rumianek i inne zioła...masakra, nawet nie umiałam wlozyc tego czopka tak sie wyginał...
Boze, nie moglam patrzyc jak cierpi ehhhh
chyba jednak musze miec diete...nie wiem co zjadlam wczoraj
az mi serce pęka...
a jak ciagnał smoka.... z taką złoscia i bólem.... -
BioGaia tez ponoc dobra...to jest probiotyk usprawniajacy perystaltyke jelit...
a Viburcol to wlasnie w stanach niepokoju, przy kolce, przy zabkowaniu...itd.
Boze, jak bedzie ząbkował jak ja, krzyku kupa i jedna wielka ropa z krwią w buzi to chyba sie pochlastam -
u nas narazie leca kupki...ja sie staram jesc duzo nabiały, lekka herbate, taką tylko zabawioną...szyneczka bardzo chuda i chlebek ziarnisty, troszke ogórka zwykłego ( w szptalu tez podawali) i paprykę.
Zupka to poki co krupnik i barszcz czerwony na buraczkach....narazie chyba jest oki, ale własnie to mnie przeraza co piszesz Groszku, strasznie sie boje bólu brzuszka, kolek itd...jak tylko zaczyna płakac to i ja wpadam w panike czy to nie to.... -
nick nieaktualnyDzień dobry!
smacznych pączków kochane :*
padło kilka pytań co u mnie więc w skrócie piszę:
-skończyliśmy pokoik małej, zostało poustawiać mebelki
-w sobotę jedziemy wstępnie kupić łóżeczko o ile znajdziemy coś co się nam spodoba
-brzucho rośnie
-rozstępy mi się na cyckach robią, normalnie czuję jak skóra mi pęka
-codziennie mam migrenę i krwotoki z nosa ;(
-czuję bąbelki raz mocniej raz mniej, wczoraj po tym jak się Wam żaliłam to wieczorem się kręciła glizda mała dość mocno i dziś o 5 rano ;P
Tyle jak znajdę więcej czasu to ponadrabiam Was kochane :*Z. lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:BioGaia tez ponoc dobra...to jest probiotyk usprawniajacy perystaltyke jelit...
a Viburcol to wlasnie w stanach niepokoju, przy kolce, przy zabkowaniu...itd.
Boze, jak bedzie ząbkował jak ja, krzyku kupa i jedna wielka ropa z krwią w buzi to chyba sie pochlastam