Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Obudziłam się tzn mąz mnie telefonem obudził bo przysnęlo mi się
Rudasku słodki Staś! Taki do tulenia i całowania
Aga, maz już się nie bał dzisiaj, ze Pole podtopi?
Sury nie spinaj sie z tymi ruchami, ja do dzisiaj nie czuję mocno wyraźnych tylko delikatne smyranie i też zawsze wieczorem albo wczesnie rano. Na porządne kopniaki przyjdzie jeszcze czas
Idę na kolację i połknąć tabletki
Ja mam nadzieję szlabany na bzykanko nie będę mieć 27 lutego się okaze na wizycie - usg połówkowe 4d Jak szaleć to szalećSury lubi tę wiadomość
-
aaaaaaaaa..myślałam, ze nam nie wolno pączusia
no to u mnie na szczescie kilogramy poszły wraz ze Stasiem kurna nie mam sladu po brzuchu ani nic, polozna dziś sie śmiała ze wyglądam jakbym nigdy w ciazy nie była:)
u mnie tez pampersy ida jak woda, juz paczka 43 prawie pusta...kolejna już w gotowości Maly tylko je i sra hahaha
Agusia...szykuj sie..ja o tej porze rodziłam Staśka wiec może Pola tez na dniach wyjdzie
Livka Stas do schrupania to prawda..cały czas go całuje, przytulam i mam ochote zjeśc jest mega cudownyyy...nie moge sie na niego napatrzeć a jak On patrzy na nas swoimi ślepkami niebieskimi to płakać sie chce:) juz zapomniałam o koszmarnym porodzie On wszystko wynagradzalivia30, przedszkolanka:), Lena87, XxMoniaXx, Maniuś, mizzelka lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:a u nas tak w skrócie :
Aga i Mizzy czekają na swój wielki dzień
Monita przeziębiona
Złotej kibicujemy
Anutka - szczęśliwa mama - ubolewa, że jutro nie zje pączka
Livia marzyła dziś o lodach, sorbetach itp i nie była o dziwo w Macu
Sury robi pokoik dla małej
Groszek - nasza mamusia szczęśliwa
a ja - nie umiem doczekać się czerwca , czekam na środową wizytę u ginki i szaleje na zakupach
-
Rudasku już robię wszystko by tylko Polcia zechciała wyjść! Muszę ją chyba przygłodzić
Stasiulek uroczy,niech mi tu małą czaruje
Livka a no nie bał się i sam mnie przekonywał że to przecież niemożliwe jest haha :p no mòwię-to już desperacja chyba z naszej strony :p
Monia ale ten czas u Ciebie jak szalony leci,nie mogę się nadziwićlivia30, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!!
Dziewczyny spać nie mogę pomóżcie coś!!! całą noc Franiu szaleje,kopie i wierci się tak,że jak tylko zasnę to łup i nie ma spania! a w dzień siedzi sobie spokojnie!no i co ja mam z nim zrobić...łobuziak mały
Monia doczytałam o Twojej córuni!!! gratuluję imię wybraliście?XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny mam do was malutkie pytanie , 11 stycznia miałam miesiączkę i z moim partnerem staramy się o dzidzię i cały czas uprawiamy stosunek 2 lutego miałam owulację , 10-11.02.2015 miałam śluz Kremowy , a dziś 12.02.2015 mam taki przezroczystym wodnisty ciut kremowy co on może oznaczać ? Za 4 dni powinnam dostać miesiączkę... Proszę o dobre informacje ? Pozdrawiam...
-
nick nieaktualny
-
Ewela, no ja Cię nie pocieszę, bo ja mam taki śluz kremowy lekko rozciągliwy zawsze przed @.
Staracie się od roku, to powinnaś zauważyć, czy taki śluz masz zawsze przed @ czy to nowy objaw.
Musisz poczekać i z robić test, gdybanie tylko niepotrzebnie nakręca.
-
nick nieaktualny
-
simon86 wrote:Cześć Złota!!! za Twój też trzymam kciuki
Cześć Simon! Za ten nie ma co trzymać, zdaniem gina owulacji nie było (byłam 3 dni po skoku - twierdził, ze nie widzi znamion owulki), stymulujemy mnie od następnego cyklu, jeśli u męża posiew nasienia wyjdzie dobry. Badanie nasienia wyszło w miarę, więc jest nadzieja;)