Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry
Wczoraj mieliśmy ból brzuszka,mały sie darł jakby go ze skóry obdzierali,myślałam że mi serce pęknie,ale jak padł o 20.00 to spał az do 05.30
Teraz śpi i jak wstanie to idziemy na pierwszy spacerek,niech sie przyzwyczaja pomału.
Miłego Dnia Wam ŻyczeZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Złota rzeczywiście wykres piękny ale może tym razem pozostanie wysoko jak długie masz fl?
Madziulka Slodziak z tego Twojego Marcelka! Ból brzuszka czyli kolka?
Generalnie koło 13 dni, ale w tym cyklu późno lutke wzięłam, więc się wydłuży. -
Dzień dobry
Witam się w 19 tygodniu i bez bólu brzucha za to z zawrotami głowy... Chyba w ciąży jestem
O 9 rano stukanie w brzuszku mnie goniło do kuchni na śniadanie - synuś głodny
Katjaa witaj w naszych skromnych progach Nie bój się, my nie gryziemy a wręcz zarażamy ciążami Tylko teraz Złotej kolej, musisz poczekać w kolejce
Mam dziś doby humorek od rana mimo, że tęsknota za mężem okrutna mi się włączyła. Ale już tylko 2 tygodnie i wraca
Uciekam do wanny a potem jadę do Gdańska na lody, a co
Miłego dnia Kochane :*Złota, Z. lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja dziś wyjątkowo wyspana aby 2 razy wstałam w nocy! sukces!
Mała też buszuje mi w brzuchu i stawia namioty... z prawej strony wędruje na lewą.. jak na razie oponuje środek a mój pępek dość śmiesznie wygląda
ciekawe co ona sobie w tym momencie myśli
Witam Nową koleżankę może powiedz coś więcej o sobie
widzę że już masz córcię
Zetko ja tez mialam sobie kupic taką poduchę i w koncu uzylam swoje jaśki ale przy karmieniu na pewno jest przydatna...
Livia zabije cie za te lody... musisz?
weź mi kebabaZ., livia30 lubią tę wiadomość
-
Madziulka a skąd ta anomalia u małego? może kolki? och rety to się wymęczy biedaczek.. a co dopiero mówiąc o tobie ehh.. najgorsza jest ta bezradnosc bo nawet nie wiesz co zrobić.. :<
a pro po chcialam sie zapytac o becikowe.. co musialas skladac? bo coś pisalas ze bylas w Zusie. -
Co do poduszek do spania to ja mam taką:
http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-gratis-2-i4841869779.html
Raz na niej śpię przez kilka nocy, potem odrzucam i śpię normalnie i tak w kółko Jest w miarę
Mizzi wybacz Umówiłam się z dziewczynami z belly - przyjeżdżaj, postawię Ci lody W sumie to nie mam na nie ochoty ale taki sorbecik malinowy to zawsze wciągnęZ., mizzelka lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Co do poduszek do spania to ja mam taką:
http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-gratis-2-i4841869779.html
Raz na niej śpię przez kilka nocy, potem odrzucam i śpię normalnie i tak w kółko Jest w miarę
Zastanawiałam się na taką tylko, że te w kształcie litery C są prawie dwa razy droższe i stwierdziłam, że taką w kształcie litery I też dam radę odpowiednio sobie powyginać. A tej w kształcie C z kolei na prosto się nie wygnie chyba bo ma z góry założony kształt No nic zobaczymy jak mi podejdzie
Widzę, że za to ma chyba to samo wypełnienie? Daje ono radę?
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017