Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota jednak mój sen się powoli spełnia a ta wiadomość jakby sen wywróżył oby tak dalej
lepiej zrobić ten posiew a potem sie nie stresować.. a jeden cykl nie zbawi
ooo doczytalam ze szybko ten posiew.. to jeszcze lepiejZ., Złota lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:a pro po wysłałam mamie zdjęcie tych firan tzn tego zestawu co mi się spodobał i powiedziała że po cholere mam przepłacać jak ona mi uszyje, aby materiał niech zamówię przez internet wehehehehehe
Moja też szyje Ale jakoś nie miałam serca jej męczyć. A w necie faktycznie jak się chce na wymiar i podolicza za wszycie taśmy na przykład albo obszycie boków to wychodzi niezła sumka. Warto pośledzić stronę bonprixa, tam czasem można złapać fajne firanki w okazyjnej cenie.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Złota super wieści ja pewnie też bym od razu zaczynała, ale jak wiesz ja w gorącej wodzie kąpana to na mnie nie patrz
że Wam się tak chce szukać i kombinować z firankami ja do tego jakoś nie mam "weny" , firanka jak firankaZłota lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Złota super wieści ja pewnie też bym od razu zaczynała, ale jak wiesz ja w gorącej wodzie kąpana to na mnie nie patrz
że Wam się tak chce szukać i kombinować z firankami ja do tego jakoś nie mam "weny" , firanka jak firanka
Jak bym mogła już wziąć te leki
A co do firanek- firanki, jak firankiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej Jestem nowa .a więc tak od co najmniej pół roku staramy się o dwie kreseczki i nic .. wyliczam dni płodne i owu , obserwuje śluz , jedynie nie mierze temperatury . Ostatnio kupiłam kwas foliowy i biorę od kilku dni . Wiem ze nie pomaga i nie działa cudów ale wyczytałam na ulotce ze pomaga w podziale komórek macierzystych plus do tego jeszcze magnez .. Jestem młoda ale coraz częściej nachodzą mnie myśli ze a może i ze mną naprawdę coś nie tak ... Pozdrawiam !
-
paciaa wrote:Hej Jestem nowa .a więc tak od co najmniej pół roku staramy się o dwie kreseczki i nic .. wyliczam dni płodne i owu , obserwuje śluz , jedynie nie mierze temperatury . Ostatnio kupiłam kwas foliowy i biorę od kilku dni . Wiem ze nie pomaga i nie działa cudów ale wyczytałam na ulotce ze pomaga w podziale komórek macierzystych plus do tego jeszcze magnez .. Jestem młoda ale coraz częściej nachodzą mnie myśli ze a może i ze mną naprawdę coś nie tak ... Pozdrawiam !
-
XxMoniaXx wrote:zacznijcie od badań żeby się uspokoić , że wszystko jest dobrze i powodzenia i wytrwałości życzę
Radze sprawdzać też temperaturę, pomaga wyznaczyć owulke. Ona może być nawet do 3 dni po szczycie śluu, więc wiesz... Im więcej obserwacji tym lepiej.
No i przebadajcie tez meza. Czesto traci sie lata na stymulacje kobiety, a pitem okazuje sie, ze facet ma problem.
Powodzenia! No i witamy -
nick nieaktualnyWróciłam ..
Jeszcze tylko został Mi kamień do ściągnięcia i koniec z zębolami
Ale to już zapiszę się do kogoś innego na NFZ
Złota, Ja również bym nie czekała, na działanie CLO też trzeba było czekać około 3 cykle a mi przypadło 5
Mizzy łóżeczko piękne
a na temat tapet się nie wypowiadam ponieważ każdy ma inny gustWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 21:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny