Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:a woda morska to jakaś dla dzieci taka tak zwykła z apteki ?
jej Livia skąd Ty to wszystko wiedziałaś jak byłaś młodą mamą i pierwsze dziecko miałaś więc doświadczenia brak kurde kto Cie tego uczył wszystkiego
Zwykła woda morska z apteki
Na czuja robiłam, zobaczysz, ze i w Tobie się to obudzi Do szkoły rodzenia też nie chodziłam, kontaktu z matką swoją wtedy nie mialam...XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Hej laski! Doktor odpisal, ze parametry nasienia męża są niezłe i że jeśli mi się bardzo spieszy to w 3 dc mam wziąć Lamette a potem monitoring. On radzi poczekać na posiew zeby upewnić się, że nie ma infekcji i od nastepnego cyklu lamette. I tak zrobimy, bo chcę by dziecko poczęło się ze zdrowych rodziców.
Mozecie uznac, że przesadzam, ale to jeden ze szczęśliwszych dni w moim życiu:)Z., livia30, XxMoniaXx, mizzelka, przedszkolanka:), Anutka, Maniuś, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Hej laski! Doktor odpisal, ze parametry nasienia męża są niezłe i że jeśli mi się bardzo spieszy to w 3 dc mam wziąć Lamette a potem monitoring. On radzi poczekać na posiew zeby upewnić się, że nie ma infekcji i od nastepnego cyklu lamette. I tak zrobimy, bo chcę by dziecko poczęło się ze zdrowych rodziców.
Mozecie uznac, że przesadzam, ale to jeden ze szczęśliwszych dni w moim życiu:)
Super, cieszy mnie to
I myślę, że to rozsądne poczekać właśnie aby upewnić się co do ewentualnej infekcji i nie 'marnować' stymulacji Ciebie Bo to też określony czas taką 'kuracje' chyba można stosować. Także warto chwilkę poczekać i wykorzystać możliwość w pełniZłota lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Super, cieszy mnie to
I myślę, że to rozsądne poczekać właśnie aby upewnić się co do ewentualnej infekcji i nie 'marnować' stymulacji Ciebie Bo to też określony czas taką 'kuracje' chyba można stosować. Także warto chwilkę poczekać i wykorzystać możliwość w pełni
Ech, czemu to tyle trwa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 17:54
-
Złota wrote:Lametta stymulacja trwa od 4 Do 6 Miesiecy. Dopier drugi, trzeci cykl stymulowany przynosi efekty. Ale poczekamy na posiew.
Ech, czemu to tyle trwa...
Tego nie wie nikt... Ale trzeba wierzyć, że już bliżej niż dalej! I zawsze warto patrzeć na postępy, ile już się zrobiło, i ile się poprawiło! Jesteście dzielni i na pewno wzmocnieni taką walką wspólnie z mężemZłota, mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Złota super wieści Ja to bym już się stymulowała, żeby sprawdzić jak jajniki zareagują i czy taka dawka wystarczy i nie koniecznie starać się w tym cyklu ale zrobicie jak uważacie. Ważne, że coś się ruszyło!
No przecież mówiłyśmy, że Złota zaraz suwaczek ciążowy będzie mieć zanim my porodzimyZ., Złota, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:a ile trzeba czekać na posiew ?
ja bym tez od razu sie stymulowała bo skoro ma zadziałać za 2-3 m ce to bym nie czekała
ale zrób tak żebyś się czuła dobrze Kochana super
Posiew powinien byc 17 lutego. Najpóźniej 19. W okolicach 17 powinnam dostać @. Lamette powinnam wziac 20. Moze sie w tym najbliższym cyklu wyrobimy, o ile nie bedzie infekcji.