Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jednak zdecydowałam się na firanę i jak aby obliczymy co i jak wyjdzie to wybieram ten zestaw:
http://allegro.pl/davex-firanka-balkon-taras-panele-ekrany-kokony-i5065518561.html
panele są fajne ale jak jednak jest ten kokon to inaczej się komponuje
a jednak to idzie na okno balkonowe.. i myślę że jakby same panele były to by było zasrane -
a to jakies specjalne wlasciwosci ma? ja to nawet nie wiem jaki mam.. jakiś nietypowy.. bo w środku z innego chyba materiału ale ulotkę już wyrąbałam to nawet nie wiem i wzięłam szary.. i zastanawialam sie czy kupowac kolejny czy nie, moze też sobie daruje, w razie co dokupie nie ma co robic az takich zapasów
-
kurde ciekawe co tam ten moj ma ręcznik :Dbo w środku jest inny a brałam w ręce wtedy co sie dało, a już wyprany i odświeżony to nie wiem nawet..
dziś jeszcze poprasuje do konca ciuszki i moze w następnym tygodniu na nowo wypiorę i wyprasuje pościel i już zawieszę baldachim jak już łóżeczko bd na miejscu -
livia30 wrote:Pedalskie to najważniejsze slowo mojego meża
Mizzi na poczatku zabawki to i tak nie potrzebne ale może jakiegos misia przytulankę z pozytywką?livia30 lubi tę wiadomość