Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Mizzy, Livia, Aga i inne matki dziewczynek wyczytałam że u dziewczynek przez pierwszy m-c nie wycierać wydzieliny z pochwy przy przewijaniu, no ok ale to przy przewijaniu wcale nie rozchylac warg ?
a czy wargi ale te duże normalnie po każdym przewijaniu sie smaruje czy tylko tyłek ? -
o mamo, ale że jak to tak bez pierdów przy mężach? ej noo...nie da się zwłaszcza w ciąży
hahahahaahahaha ja to z Was nie mogę
Monia mi rosną wolno, nawet teraz przed porodem co 2-3 dzień poprawiam bo nie ma częściej potrzeby
a moja dzisiaj znowu spokojna...wrrr..livia30, mizzelka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Śmiejecie się z tych pierdów a ja już mężowi mowiłam, że sie stresuje jego powrotem bo teraz w ciązy jak czasem strzelę to sama zielona się robię a przy nim to spale się ze wstydu... A ona do mnie "przeciez Ty zawsze przy mnie pierdzisz, jak tylko zasniesz to z Ciebie schodzi" No i poległam
Anutka, przedszkolanka:), mizzelka, Maniuś, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:hahhah tornado
męża nie ma to można
ja tak pewnie bd chodziła po porodzie, bd wentylować żeby się zagoiło chociaz trochemizzelka lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Śmiejecie się z tych pierdów a ja już mężowi mowiłam, że sie stresuje jego powrotem bo teraz w ciązy jak czasem strzelę to sama zielona się robię a przy nim to spale się ze wstydu... A ona do mnie "przeciez Ty zawsze przy mnie pierdzisz, jak tylko zasniesz to z Ciebie schodzi" No i poległam
haha i wydało się już wiadomo czemu mąż w nocy spać nie może a rano tak długo śpi odsypia biedaczek jak wstajesz..livia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Dla dziewczynek które oczekują dziewczynek Nie wiem czemu ale z Mizzi od razu mi się skojarzyło - taka Milenka mała
https://www.youtube.com/watch?v=_YixQbl41wAlivia30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Śmiejecie się z tych pierdów a ja już mężowi mowiłam, że sie stresuje jego powrotem bo teraz w ciązy jak czasem strzelę to sama zielona się robię a przy nim to spale się ze wstydu... A ona do mnie "przeciez Ty zawsze przy mnie pierdzisz, jak tylko zasniesz to z Ciebie schodzi" No i poległam
livia30 lubi tę wiadomość
-
Mizzi Ty jesteś mistrz Trzeba było jeszcze mężowi głowę przykryć kołdrą i wtedy walić ostro
Im starsza jestem coraz bardziej niezdecydowana - nie wiem który kolor wybrać!
http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-recznik-z-kapturkiem-bambusowy-i4989642607.html
mizzelka lubi tę wiadomość