Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Laseczki
Mizzi wyciszyło mu sie to troche, wiec myśle, ze to potówki były. Przegrzałam GO
Dzis przychodzi połozna to powie mi co i jak...ale teraz ma strasznie suchą skórke:(
Fakt, przebieram GO ale nie w kolekcje ubrań która ma tylko non stop piore i susze 2 szt kaftanów, pajaców itd, bo w reszcie sie topi
zobaczymy dziś czy coś przybrał, bo bedziemy go mierzyc i ważyć
Firany śliczne:)
Agusia....czekamy:)przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:super te firanki u nas za małe okna na takie...
hm, no oby już się nie powtórzyło...zwłaszcza w nocy...
i jestem za tym by dziś zrobić dzień nie mówienia o porodach w środę wizytujemy!!
z tą kawą słyszałam ale nie działa za bardzo widziałam
Monia nie odpowiadaj jej...u nas teściu też tak samo, jeszcze nie wejdziemy a już"gdzie byliście?" , całe szczęście tylko raz w tygodniu tu jesteśmy
gadamy o firankach
czuje sie jak wrak czowieka, musze powiedziec ginowi o tym cisnieniu i ze mi czesto slabo sie robi ;/ -
no bo mierze sobie nawet teraz... przy odpoczynku a tu 94 na 56 i puls cholera 140... i nic dziwnego ze mam problem z łapaniem oddechu ;/
wiem ze po 30 tyg puls moze byc smiało wyzszy alre nie az tak chyba ;/
a teraz weź prasuj, pierz itp... mozna zaliczyc zblizenie z podłogą raz dwa ;/ -
mizzelka wrote:no bo mierze sobie nawet teraz... przy odpoczynku a tu 94 na 56 i puls cholera 140... i nic dziwnego ze mam problem z łapaniem oddechu ;/
wiem ze po 30 tyg puls moze byc smiało wyzszy alre nie az tak chyba ;/
a teraz weź prasuj, pierz itp... mozna zaliczyc zblizenie z podłogą raz dwa ;/ -
przedszkolanka:) wrote:Mizzy odpuść sobie dzisiaj robotę... poleż spokojnie, poczytaj coś :*
ja uciekam na zakupy i będe niedługoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Mizzy super te fieranki,bardzo mi sie podobają.Ja chyba też musze sobie zamówić jakąś do sypialni,może właśnie takie panele
-
mon!ta^ wrote:moze o czyms myslisz podswiadomie i sie denerwujesz napij sie melisy badz cos w tym rodzaju.
A powiedzcie mi czy wy macie odciagaczke pokarmu na 2 piersi czy na jedna piers. BO ja sie zastanawiam nad avent ta reczna pojedyncza. -
Hej, ja tylko na chwilkę
Monita a są na dwie piersi odciągacze? E to nie dla mnie, jak krowa bym się już czuła
Madziulka, Marcel słodki. A jakie spojrzenie zadziorne hi hi
Zaraz do sklepu uciekam, potem obiad, pranie kończę po obozie Majki (wszystko końmi śmierdzi) no i później do szkoły na 17 do 21 i tak dzień mi zleci A ostatnio tak zakochana w łóżku jestem no - mogłabym leżeć pod kołderką i leżeć
Buziaki i miłego dnia :*
Madziulka lubi tę wiadomość