Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam! Nie było Big Maca dzisiaj, były pierogi ruskie Potem z córą zjadłam lody a teraz leżę pod kocykiem i piję kawkę
Monita ja mam sprawdzoną firme Avent (z córka korzystałam) i teraz też kupuję butelki tylko Avent, podgrzewacz do butelek ale sterylizator sobie odpuszczam (wygotuję w gorącej wodzie i wystarczy). No i laktator ręczny też sobie fundnę - z córka miałam nawal pokarmu i musiałam odciagać więc myślę, że teraz może być podobnie
Aneta witaj u nas Miałam Ci juz pisać o tej wprawce na belly ale czasu mi zabrakło. Ale tutaj od dziewczyn na pewno wszystkiego się dowiesz - wszystkie są super i mega pomocne
przedszkolanka:), anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
Livia jak to Big Maca nie było?? mi to już się przejadło to niezdrowe i dzisiaj zaszaleliśmy - koktajl truskawkowy z owocami i to domowej roboty ! mmm
u mnie jak TT się nie sprawdzi, to też Aventa będę testowała sterylizator i podgrzewacz sobie odpuściłam
schody na 9 piętro zaliczone,trzy spacery też, piłka plus herbatka odznaczona, można dalej się obijać -
ja kupiłam butelki z Lovi ale nie uzywam pewnie przyda sie dopiero do wody, czyli za 6 mcy
Groszku ja myśle, ze to potówki. Na buźce mu już przygasły, zreszta na brzuszku troszke też. We srode go troche przegrzałam, bylismy go rejestrować, bylo cieplo a ja naubierałam go jak głupia i w samochodzie mi sie zapocił
Mam nadzieje, ze to nie skaza bo to straszne pieroństwo. Nie wyzyłabym bez mleka, jogurtów itd..a nie chcialabym Małego karmic mlekiem z proszku
Livka bez Maca?? co sie stało??
Aga nie rób se jaj Pola wychodz
-
Sury czekamy na to obiecane zdjęcie łóżeczka
byliśmy dziś na dłuuugimmmmm spacerku... ale jak chodzę za długo boli brzusio i twardnieje.. mała od kilku dni dużo spokojniejsza, już tak nie wyprawia co jest ?
Dobranoc jutro z rana tsh, morfologia i siuśki a śr wizytaaaaaaaaaaaa -
Dzień dobry w dwupaku
Złota ładna godzina a Ty jeszcze nie spałaś ! a Twòj wykres już mi się nie podoba O!
Madziulka ale miałaś spanie faktycznie
My grzecznie czekamy do wizyty w środę
Wczoraj od 21 do pòłnocy miałam skurcze ktòre się wyciszyły wraz z moim snem :p
Ale za to 3 przeterminowane lutòwki rodziły i następna już kolej ostatniej garstki pozostałych )) -
Rudasku może ma Staś to co miała siostra męża z synkiem, atopowe zapalenie skóry czy coś takiego i kąpała go w emolientach i było ok
ciekawe co tam maluszkowi dokucza kurde ;/
mam nadzieje ze się to ogarnie szybko
A przystojniak jak cholerka teraz to go przebierasz pewnie
No Pola wychodz wychodz, tu taki kawaler czeka i jeden i drugi...
Aguś a ile dłoni ci się mieści między biustem a brzuchem?
Anetko Witaj w naszym gronie zawsze służymy pomocą
i Gratuluję 21 tyg ciąży pewnie juz powoli bd chciala kompletowac wyprawkę..
i bardzo dobrze... ja jakbym teraz miala kupowac rzeczy dla małej to bym zdechła :<
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Wy wyspane a ja nie..
noc była straszna..
wstałam o pierwszej z bólem okropnym.. pół twarzy mi zdrętwiało
głowa pękała.. migrena jak nie wiem co, oka nie mogłam otworzyć
i coś mi się wydaje że to odezwała sie moja kochana ósemka..
kiedyś podobny ból miałam jak wychodziła.. bo niemożliwe żeby bolał mnie ząb co był zrobiony kurde, w ogóle taki ból że nie wiedziałam co mnie tak naprawdę konkretnie boli
Amol w ruch i Apap, gówno dało, a potem aby sobie myślałam: cholera, czeka cię gorszy ból, nie mazaj się :<
i o 7 dopiero sfolgowało... jezu jak było zajeeebiście... i jak na razie mam spokoj jeszcze do tej pory.. i oby tak dalej!