Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kochane!
ale miałam dziś pobudkę poczułam łaskotki, no to wstałam i patrzę a tam brzuch z jednej strony wypukły bardziej dotykam - twarda kulka! wołam P. - widzi i,czuje to samo miziam tą kulkę miziam i mik! - zniknęła za chwilę z drugiej strony to samo kurde chyba moja myszka!XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Sury fajne to ja już za tym tesknie..ale teraz mnie Maly smyra po cycu hehehe
Livka u mnie też słoneczko przesyłam
Agusia...no weź...ile bedziemy czekać na śpiącą królewne:) Moj Maly juz pyta o Pole...i co ja mam dziecku powiedzieć ?
Staś gotowy na randke:)
http://wrzucaj.net/images/2015/02/15/WP20150215001suTtX.jpgmon!ta^, przedszkolanka:), Lena87, Maniuś, livia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Sury fajne to ja już za tym tesknie..ale teraz mnie Maly smyra po cycu hehehe
Livka u mnie też słoneczko przesyłam
Agusia...no weź...ile bedziemy czekać na śpiącą królewne:) Moj Maly juz pyta o Pole...i co ja mam dziecku powiedzieć ?
Staś gotowy na randke:)
http://wrzucaj.net/images/2015/02/15/WP20150215001suTtX.jpg
Stasiul jaki pocieszny ziomuś noo tatuś właśnie z Polą negocjował, zbytnio się nie przejęła bo spać poszła jeszcze troszkę cierpliwości... -
Witajcie dziewczyny wczoraj zaczęłam 21 tydzień ciąży,to moja pierwsza ciąża i będę potrzebowała od doświadczonych przyszłych obecnych mam porad,czy mogę się do Was dołączyć?? Jestem naprawdę zielona w tym co potrzeba dla maluszka,co kupować jakiej firmy..ile, czego,więc liczę na to że pomożecie mi? Pozdrawiam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:47
-
Rudasku, słodka kruuuszynka z tego Twojego Staszka Takie maleństwo, ja muszę skompletować też takie malutkie ciuszki bo spodziewam że nasze też takie malutkie będzie
Livia, za mną też samo takie niezdrowe jedzenie chodzi - hamburgery pizze bagietki tortille... smacznego!
Miłej niedzieli Moja dziś będzie leniwa z jakimś filmemDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
witaj aneta jasne,że można dołączyć , zapraszamy
dziewczyny ja też co weekend niezdrowe jem ,bo to już "ostatni raz" i co? i już mi się przejadło haha
Zetko moja też nie ma takich malutkich i czuję,że będzie się topić we wszystkimanetaa1607 lubi tę wiadomość