Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulka zazdroszczę że już śmigasz na spacerki
Aguś no własnie, co cię tak pochłonęło? dalej śmigasz po schodach???
Rudasku i jak znikły te krostki? ja to coś czuje że to pokrzywka.. spojrz na google, jak to mniej wiecej wyglada. Na pewno tak zareagował na kiwi tylko
A ja się obżarłam już obiadem i ledwo zipie, a młoda jeździ nogami jak szalona.. całe żebra są jej... aby ją łapie za stópki
Madziulka, przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
hejka
Mizzy, mi tez sie Gabryś tak wypinał hehe po jednej stronie grzbiet a po drugiej nogi chyba prostował ;P
dzis mamy 3 tygodnie
mimo, ze karmie piersia to dalej mam krwawienie....
idziemy na mini spacerek piekna pogoda u nas, 9 stopni na zewnatrz
buzki :*mizzelka lubi tę wiadomość
-
Monia na to jeszcze jest czas ponoć elektryczny najwygodniejszy
ale za to głośny i juz przy dziecku nie sciagniesz pokarmu np w nocy
jak w ręcznym
ale czasami po prostu sie nie przydaje... siostry męża w ogóle nie uzywaly..
a szkoda wydać 200zł za nic..
-
heej
nie rodze, spokojnie ale ciężka noc za nami i w ogóle... na zakupach tak ładnie mała w szyjkę pchała a na noc najadłam się ananasa i całą noc miałam takie skurcze jelit... dzisiaj też kręgosłup boli, brzuch ćmi i jakaś taka nie do życia jestem..
idziemy niedługo na spacer i 9 piętro jeszcze przed nami
Mizzy ale fajna górka
Lena współczuję tych nerwów z tą pracą męża...
Madziulka, Groszku korzystajcie z dziećmi z pogody
Livia fajnie masz,że tak blisko takie warsztaty masz u nas to min.70 km. ;/
witam w 40 tygodniu !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 15:08
XxMoniaXx, Madziulka, Lena87, mizzelka, Z., Groszek, Maniuś lubią tę wiadomość
-
a coś Ty, już sama się z tego śmieję i czekam do wizyty a później do terminu
a co do laktatora to z położną rozmawiałam i lepiej poczekać bo to różnie bywa a trochę kosztuje a kupić można w każdej chwili bo nie wiadomo czy będzie pokarm, nawał czy lepiej ręczny czy elektryczny -
ja mialam w szpitalu i taka zwykla gruszke i elektryczny medeli, pamietam jak mnie trzepało, taki nawał był, ze az grudy mi pod szyje podchodziły kosmos...
my juz po spacerku
a musze sie pochwalic, wczoraj weszłam do spodni sprzed ciazy, co prawda dopinajac sie na chamca ale sie dopiełam, bo tydzień temu nie było o tym nawet mowy...
czyli moze figura wróci do normy...
kurde, boje sie ze miejsce naciecia bedzie czuć na zmiane pogody... bo tak kilka razy mnie boli... mam nadzieje, ze jeszcze sie podgoi
a wiecie ze jednak ten puszczony szewek sie zabliznia sam ?
Synuś spi, zadowolony na spacerku z usmiechem
w nocy troche sie wystraszyłam, bo 2 x nie chcial jesc i marudził...
a okazało sie ze nosek zapchany no i cyca wtedy nie chwycił...
odessałam mu wydzieline tym aspiratorem po uprzednim wkropieniu soli- bylo krzyku ale sie udało no i pozniej ładnie zjadł...
ale mam mata w nocy jak musze wstawac...nieprzytomny człowiek -
Jakby ktos chciał to ja mam nowke, zapakowany orginalnie Laktator z Lovi, ale reczny.... Protect 2 fazowy. Mozecie sobie poczytac o nim...
chyba ma nawet całkiem opinie
Jej Mizzy, tez tesknie za tymi kreciołkami
a pamietam jak sie tak wypinał to mnie bolało strasznie
smiałam sie wtedy ze mi brzuchol kwadracieje hihih
przeleciał czas ze hoho, osttanio jak bylam u lekarza, to mi powiedział, zobaczy Pani jak teraz poleci...te kilkanaście i kilkadziesiąt lat...
jakoś sie tym zdołowałam... taki szybki bieg czasu... niedawno w ciaze zachodziłysmy, inne dziewczyny sie starały... a teraz juz po porodzie....
i nastepne beda znowu niedługo rodzić
Aga, a przysiady robisz? moze ta głowka zejdzie jeszcze niżej? Albo gdzieś pęcherz strzeli wtedy jak bedzie przyparta
kurde moj Mały tez ma krostki na buzince...Rudasek jak u Ciebie??
polecam tez Tanno Hermal Lotio on jest wlasnie takie krostki, grudki itd.
ja musze kupic, bo nie mam....ale w szpitalu stosowane tyle razy i dawało rade pięknie wszystko znikało. To taki biały puder w płynie.
czy Wam tez tak schodzi tego kremu do pupy? Bo u nas straaaasznie....
dostałam pare opakowań od szpitala, a zostało juz jedno chyba kupie Bepanthen, bo Linomag sie tez kończy....
dziewczyny gratuluje Wam tych dalszych tygodni i ukończonych Niech Bobaski rosna zdrowo :)córcie i synusie