Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszku sprawe mam do CIebie...moze bedziesz wiedzieć albo któraś Mamuśka:)
Wyszło mojemu Malemu jakies uczulenie, takie czerwone plamki z białym środkiem nie wiem skąd,...możliwe ze dlatego ze zjadłam kiwi?
Bo nic innego uczulającego nie jadłam raczej -
Złota, to co przeżyła Twoja koleżanka to straszne... konowałów nie brakuje...
Lena, ślicznie
Groszku, a czytałaś składy tych szczepionek, ja o tej rtęci to czytałam, że to mit, i że w UE chyba jest to przepisowo niedopuszczalne. Ale głowy sobie nie dam uciąć bo aż tak nie zgłębiałam tematu...Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
livia30 wrote:Lenka ja juz zaczarowana
Rudasku a to nie potówki przypadkiem? Gdzie mu wyskoczyły?
Livka na buźce ma ze 3 plamki, na szyjce, brzuszku, nóżkach....
Kurde nie wiem co to, na pewno go nie swedzi i nie boli bo nic z tym nie robi..
Mnie sie wydaje, ze to przeze mnie, ze coś w pokarmie mam dlatego ze jak go karmie to na twarzy mu to czerwienieje a pozniej jakby przygasa... -
Raczej na skaze za maly bo piszą ze sie pojawia ok 2-3 m.z no ale widzisz, teraz np. mu wygasło a jak go karmie to ma czerwoną buźke...wiec obawiam sie czy to nie to...w takim razie od teraz koniec ze wszystkim co ma mleko krowie, jogurty itd...zobaczymy czy mu to przygaśnie
-
to chyba potowki, moj ma na buzi bo go przegrzałam wczoraj..
ale umylam wacikiem z Octaniseptem i juz nie ma
poza tym podrapany cały bo ma dlugie paznokcie a matka boi sie ich obciac
ja tylko cos slyszalam o tych szczepieniach i konserwantach, w szpitalu szczepilam refundowanymi, nie Engerixem (wzw typ b) -
Rudasku moja Majka miała taką wysypkę jak miała 3 tygodnie ale wymiotowła dużo przy tym jeszcze. Jak skończyła miesiąc przeszliśmy na mleko Bebion Pepti i wszystko przeszło. Lekarka mówiła, że miała uczulenie na laktozę zawartą w moim pokarmie ale jak było naprawdę? Nie wiem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny