Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota to dzisiaj wizyta?? o mamo powodzenia!!! zaciskam piąstki!
kobiety nie chwalić małej, bo pół dnia przed nami i reszta dni
Groszkuwyrzuć go z domu! masz więcej zmartwień niż pożytku z męża i dziecko to czuje... '
o mamo, znowu jakies akcje tu?...;/ -
Sarenka2015 wrote:Moja gina powiedziała że o podejrzeniu problemu można mówić po roku nieudanych starań. W nowym cyklu wezme raczej zwolnienie. Nie sądziłam że to będzie tak trudne
Zrobię te hormony i może równiez dostanę tabletki na owu.
A po co Ci tabletki na owu, skoro twierdzisz, że ja masz? -
Nie wyżalam się wszystkim. Jestem tu z tych samych powodów co wy. Różnię się od was tym że mam za sobą kilka postów a wy kilkadziesiąt i nazwę debiutantka. Jak każdą tu tak "witacie" to świetne forum.Nie sądziłam że pójdzie taki ostrzał z powodu pytań które chyba każda tu zadała zaglądając po raz pierwszy i się WYŻALAJĄC. Skąd tu tyle jadu?
A co do badania nasienia-nie wiem czemu nie fajne. Po prostu. Tak mam. To źle że źle się z tym czuje? Nie mam prawa tak się czuć? Bo teraz ja nie rozumiem. -
Sarenka2015 wrote:Moja gina powiedziała że o podejrzeniu problemu można mówić po roku nieudanych starań. W nowym cyklu wezme raczej zwolnienie. Nie sądziłam że to będzie tak trudne
Zrobię te hormony i może równiez dostanę tabletki na owu.
niestety później też łatwiej nie będzietakie jest życie...
-
Dzień Dobry
Mały spi to wpadłam zaglądnąc co tu słychać ale i tak nie ogarniam tematu
Marcel budzi się w nocy tylko raz na jedzonko i śpi do 05.00,zje i dalej spiocha do 09.00,dzięki temu matka wyspana.
Bylismy na zakupach które całe przespał,wróciłam i dalej śpi.
Po południu wizyta u pediatry,zobaczymy ile już waży .
kupiłam mu herbatke koperkowa ale sie krzywi od niej i nie chce pić.
Miłego Dnia -
Sarenka2015 wrote:Chciałam porozmawiać o konkretnej sprawie, uzyskać pomoc.
Współczujemy bardzo każdej kobiecie, która nie może zajść w ciążę!
Ale zamiast biadolic, trzeba działać, taki przekaz, zero jadumizzelka, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Złota to dzisiaj wizyta?? o mamo powodzenia!!! zaciskam piąstki!
kobiety nie chwalić małej, bo pół dnia przed nami i reszta dni
Groszkuwyrzuć go z domu! masz więcej zmartwień niż pożytku z męża i dziecko to czuje... '
o mamo, znowu jakies akcje tu?...;/
No dziś, dziś. umieram z nerwów.
Żadnych akcji, pełen luz:Pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku, mam jeszcze troszkę czasu aby Go nastawić pozytywnie na wszystko ..
Opiekował się dziećmi od siostry gdy miał 13 - 14 lat i wie że jest to duża odpowiedzialność
Nie będę oczekiwać pomocy z jego strony w nocy, ponieważ Wiem że musi być wypoczęty idąc, jadąc do pracy aby nie popełnił błędu który może Nas dużo kosztować ..