Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:To mam nadzieje z4 chociaz te lozyska sa z krowich ciaz ktore sie utracily.... przeciez chyba tak nie mozna. Gdzie tu etyka? A zreszta... przeciez teraz wszystko jest mozliwe
To ja Was doluje, przepraszam...
Ja cos czuje ze mam popieorzone hormony, jak zrobie badania to bedzie lipa
Jak myslicie jak powiem ginowi o tych plamieniach to dostane progesteron bez badan czy bedzie mi kazal zrobic badania? I znowu nastepny cykl strace, bo gdzie z niskim progeteronem (
Dzisiaj tez taka pogoda jest i ona tak dziala (
Niestety ale etyki tu zadnej nie ma. Zwykly przemysl i to na masowa skale . Poprostu ciezarna krowa jest zabijana a krew z plodu pobierana, ewentualnei zabija sie dwutygodniowe ciele ale wtedy surowica ma troche inne wlasciwosci. Smutne to i zle sie z tym czuje i gdyby to odemnie zalezalo to hodowalabym te komorki bez serum (nie zawsze mozliwe i czesto ciezkie do wykonania ale czasem sie da).
Ja o plamieniach trabilam od paru lat, zanim zaczelam sie nawet starac o dziecko. Za kazdym razem bylam olewana. Teraz dopiero po jakims roku od ostatnich badan gdzie wyszlo ze mam za niski progesteron przepisano mi w koncu tabletki. Ale ja nie jestem pewna czy chce je brac. Boje sie skutkow ubocznych. Popatrz na livie - bierze progesteron i meczy sie dziewczyna, zmeczenie, depresje, zmiany nastorjow, bole glowy, mdlosci-to taki standard
-
Cykle jeszcze sie nie skonczyly ale juz widze swoj koniec do max 2 dni. Napewno.
Znowu mnie kluje jajnik.
Kotka, okropne to co robia z krowkami
Ja tez bede brala mimo objawow, no trudno... co zrobic. Sila wyzsza i mamy isc ku lepszemu po prostu wiem ze po tym beda objawy typowo ciazowe no ale trudno, pojdzie sie na bete i juz
Przedszko, jedzie mi czolg i strzela pod okiem :-p juz nie wymyslaj :-p
Plecy mi obsypalo strasznie, wlasnie zauwazylam.... ze mam taka "kaszke" -
hejo, dziewczyny stawiam was do pionu - nadzieja nie umiera nigdy... trzeba wierzyć, że się uda...
u mnie dziś tempka znów w górę, plecy bolą, brzuch wzdęty, śluzu jak na lekarstwo, ale brak brunatnego, a @ miała być jutro, pojutrze?????
poza tym od kilku dni odrzuca mnie, ciągle czuję zapach papierosów, bleeeeee -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻe to poronienie samoistne oczyści się samo . Muszę brać luteinę na wywołanie okresu bo organizm będzie przez jakiś czas funkcojonował jak do tej pory . Czyli objawy ciążowe i brak @ .
Mam dość tego wszystkiego . nie wiem jakim cudem gin widziała ten pęcherzyk i czemu ta beta wyszła taka w sumie mogła spadać jak była i tak niższa niż powinna . -
nick nieaktualny
-
Kochana, trzymaj się. Nie wiem, co napisać. Nie jestem w stanie cię pocieszyć, choć mocno ściskam ślę wielką moc wiary, że uda się. Pamiętaj, że po takich straconych fasolkach jest nadal szansa... a prawda jest taka, że wiele z nas nawet nie wie, że miała samoistne poronienie, bo przychodzi @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 17:56
-
nick nieaktualny
-
Trzymaj się ,nawet nie bardzo wiem co powiedzieć dobrze że wcześniej bo potem było by jeszcze gorzej.
Ja naprawde nie wiem dlaczego tyle z nas musi to przechodzić ,to jest tak częste w tych czasach że aż przykre , i kolejna rzecz że wiek nie ma nic do tego i niby że jesteśmy młode mamy większe szanse bzduuuura ;(Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny