Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
wróciłam:)
basen to dobra forma rozrywki ,polecam
Sandra kochanie tulę :* może mogłaś wcześniej tą bete zrobić :* ale kwiecień/ maj jest dla Ciebie zarezerwowany :*
Melula i potforku do Was @ nie przyjdzie przez 9 miesięcy,zobaczycie
u mnie beta 30 zł niecałe
piękny wierszyk, ale życie toczy się dalej... musimy żyć ,być twarde, dla tych których kochamy i dla tych na których czekamy :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:wróciłam:)
basen to dobra forma rozrywki ,polecam
Sandra kochanie tulę :* może mogłaś wcześniej tą bete zrobić :* ale kwiecień/ maj jest dla Ciebie zarezerwowany :*
u mnie beta 30 zł niecałe
piękny wierszyk, ale życie toczy się dalej... musimy żyć ,być twarde, dla tych których kochamy i dla tych na których czekamy :*
Hej Kochana :*
Oj mogłam mogłam i żałuje bardzo ale nie spodziewałam się że mogło się udać . Ech ale wierzę że niedługo się uda i mi i wam wszystkim
-
Przedszkolanko jasne, że trzeba ale Jagoda była wyczekana, kochana od momentu dwóch kresek, pierwszego USG i potem serduszka... dziś mnie dopadło i nie mogę... musiałam nawet wpis zrobić bo tak mnie serducho bolało...
Sandruś przytulam[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Przedszkolanko jasne, że trzeba ale Jagoda była wyczekana, kochana od momentu dwóch kresek, pierwszego USG i potem serduszka... dziś mnie dopadło i nie mogę... musiałam nawet wpis zrobić bo tak mnie serducho bolało...
Sandruś przytulam -
ja rozumiem kochana,wpisuj kiedy tylko chcesz :*
Ten świat jest tak niesprawiedliwy... jesteście piękne,mądre,kochane ... może tak miało być... może to coś znaczy? Ciężko...ale będzie lepiej! będziemy tulić nasze skarby, długo wyczekiwane :*
Sandruś nie rozmyślaj już co by było gdyby :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 20:14
-
przedszkolanka:) wrote:wróciłam:)
Może ale dzisiaj mnie wkurw złapał ani się nie odzywałam mąż ma remont w d... najlepiej niech zostanie jak jest bo jemu się już nie chce A i albo mam PMS albo uczulenie na kuzyna mężowego cały dzień świetny humor a jak on przychodzi to od razu ciśnienie 200 i odbija się to na moim. Kurwa przyłazi codziennie a za prąd i neta ja płace a siedzie po 4-5 godzin nawet -
Dziś nie mam siły, dziś jest dół... wkoło małe dzieci, wkoło ubranka dla dzieci i kobiet w ciąży, rzeczy dla dzieci... zwariować można[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
A co ja mogę ja swoje a oni swoje jeszcze mi tu chory przylazł. Ej jak jestem w ciąży to skończą się jego wizyty. W zasadzie nie przeszkadza mi że przychodzi ale siedzi całe dnie w domu ( tak tak nie pracuje) to niech przyjdzie po południu a nie jak mąż chce posiedzieć przed kompem.
Jeszcze mi niedobrze jak zwykleWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 20:19
-
Spoko on przyłazi i grzebie mi po szufladach i szafkach a druga szwagierka z dziećmi a jak ja się coś odzywam to mąż na mnie z japą bo przecież nie mam nic do ukrycia a cholera może mam moje szafki to trzymam ci mi pasuje ja im nie grzebię to niech i oni uszanują moją prywatność.
Ale ja czekam aż on przyjdzie jak mężnego nie będzie usłyszy to na co zasłużył bo jak mi coś trzeba to ich nie ma. -
Potforku a zrobiłabym numer wszystkim
włóż do jakiejś szuflady albo prezerwatywy w dużej ilości albo ekstremalnie wibrator czy skórzany pejcz
ich miny bezcenne
Landryneczka, potforzasta lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:Potforku a zrobiłabym numer wszystkim
włóż do jakiejś szuflady albo prezerwatywy w dużej ilości albo ekstremalnie wibrator czy skórzany pejcz
ich miny bezcenne -
Dokładnie te dzieci są hodowane i nie wychowywane jak ostatnio małemu tłumaczyłam dlaczego przy ludziach się nie beka bo nawet tak prostych spraw nie wytłumaczą dziecku siostra K twierdzi że ona nie będzie go uczyć bo nauczy się w szkole normalnie ja jak jej słucham to się załamuje. Dla niej to nic że oni dziadków biją czy przeklinają. Wielu rzeczy to ja ich uczę. Ostatnio jak mówiłam żeby z nim przysiadła pouczyła pisania to stwierdziła że to zadanie szkoły a mały we wrześniu do zerówki. Owszem zadanie szkoły ale moim zdaniem też rodziców.
Anhe lubi tę wiadomość