Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:Przedszkolanka, Landrynka ciesze sie bardzo
Dacie rade tylko sie trzeba oszczedzac teraz
A u mnie znowu plamienie
Ja juz sie nie nadaje do niczego, jestem do dupy mam dosc... chyba musze sie z tego forum usunac ( -
A ja mam troche metlik w glowie i jestem smutna.
W tym miesiacu zaczynam hodowac komorki. Wlasnie musze kupic serum zeby im sie ladnie roslo. Dopiero teraz doczytalam, skad serum pochodzi . Jest to surowica z krwi cielecego plodu . Strasznie mi przykro i mam wyrzuty sumienia . Biedne krowy -
Po co sie starac skoro nie wychodzi jestem debilem prokreacyjnym i tak malpa goni malpe mam dola konkretnego, odechciewa mi sie wszystkiego....
KotkaPsotka, mam nadzieje ze to z lozysk hodowanych w laboratorium jest to serum
Potforek do mnie idzie i dojsc nie moze ale wiem ze bedzie na stowe -
To mam nadzieje z4 chociaz te lozyska sa z krowich ciaz ktore sie utracily.... przeciez chyba tak nie mozna. Gdzie tu etyka? A zreszta... przeciez teraz wszystko jest mozliwe
To ja Was doluje, przepraszam...
Ja cos czuje ze mam popieorzone hormony, jak zrobie badania to bedzie lipa
Jak myslicie jak powiem ginowi o tych plamieniach to dostane progesteron bez badan czy bedzie mi kazal zrobic badania? I znowu nastepny cykl strace, bo gdzie z niskim progeteronem (
Dzisiaj tez taka pogoda jest i ona tak dziala (Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 16:56