Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Byłam u gina właśnie wróciłam poszłam do siebie do przychodzi jest tam ginekolog na nfz
I cóż
Ciąża 6 tydz ale pęcherzyk ma tylko 9 mm
Owulka była w 15dc tak mi powiedziała ale nie wiem wątpie bo te spadki potem
Cieżko będzie utrzymać tą ciąże . nic mi nie przepisała ani nic . Idę jeszcze o 17 prywatnie dobrze że nie odwołałam wizyty . Najgorsze że ja się nie znam i nie wiem czy ona dobrze mówi czy nie. Wyczytałam że w 6tc powinien być pęcherzyk 12mm
Gratuluje!!!
Co do wielkości to się nie przejmuj jeszcze, moja siostra miala 8mm w 6 tygodniu, a urodziła wielkiego chłopaka, ciąże miała na podtrzymaniu ale dała rade nastawiając się pozytywnie...... -
livia30 wrote:Landrynko gratuluję!!! Nie denerwuj się za wcześnie, będzie dobrze
A my mamy suzuki hayabusa i jak na razie nam się nie znudziło
Ja też śmiegam na Hayabusie :D
ale patrze jeszcze za czymś :D
Livia30 a skąd Ty jesteś ?
-
livia30 wrote:Rudasku z Trójmiasta
Oj to kawał drogi mamy do siebie
ale cos słyszałam, ze wybieramy sie ekipą do Mielna, wiec zajade Hayka i je poznamy
czarną macie ??
Potforzasta..no to tak to zajęcie Chłopa
-
Rudasku, wybaczamy wyjeżdżajcie ,odpoczywajcie i wyluzujcie się,tego Wam trzeba!
jej, Landryneczko z taką betą masz ciąże? jeju czekam na wizytę o 17, czekam na info i liczę że będę mogła gratulować moja Ty
to co w takim razie z moją 3,80
weźcie z tymi dwukołowcami, mój mi truje za głową bo też chce, never! -
nick nieaktualnyDziękuje za wsparcie :* Kochane jesteście
Tak Agusia z taką tylko że za niska jest więc też mnie to martwi i ten sluz ciemny . Boje się że pójde a tam powie że niestety
Ech .
Malionwa moja ciocia do niego chodziła w ciąży . I chwali sobie . Ja jej powiedziałam żeby dała mi namiary na niego bo chciałm się tylko przebadać i dała mi . -
livia30 wrote:E tam never, nie ma co bronić Mój jeszcze w rajdach offroadowych jeździ terenówką - takie ma swoje zabaweczki. Lepsze to niż gdyby miał gdzie indziej szukać rozrywki
Dokładnie....motocykle są cudowne tylko trzeba jeździć z głową... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny