Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszku różnie bywa - każda z nas jest inna fakt śluzu u mnie było sporo i miałam wrażenie, że leci mi po nogach już @.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cześc Dziewczynki Dzisiaj w lepszym humorze coś jestem, jakieś wahania straszne mam. Temperatura skoczyła mi do góry dzisiaj jak szalona, aż przyglądałam sie czy aby na pewno dobrze widzę Byłam u endokrynologa ale poza skierowaniami na dodatkowe badania nic się nie dowiedziałam także jutro z samego rana do laboratorium lecę. Wspomniała tylko, żebym sie nie poddawała bo to, ze we wrzesniu miałam ths 3,69 nie oznacza, ze teraz mi nie spadło tym bardziej że lecze prolaktynę a to pomaga ponoć. Gburowata baba ale chyba humor mi poprawiła troszkę
-
livia - mi TSH bardzo szbko spadlo po L-tyroksynie. Z 3.8 do cos kolo 1.
klara - no to dzialajcie bo teraz szanse zwiekszone, droga przetarta . Licze na to samo . Naczytalam sie na necie mase historii ze po laparo laski raz dwa w ciaze zachodzily, nawet te ktorym nei dawano zadnych szans i juz na in vitro zapisywano.klara22 lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:livia - mi TSH bardzo szbko spadlo po L-tyroksynie. Z 3.8 do cos kolo 1.
klara - no to dzialajcie bo teraz szanse zwiekszone, droga przetarta . Licze na to samo . Naczytalam sie na necie mase historii ze po laparo laski raz dwa w ciaze zachodzily, nawet te ktorym nei dawano zadnych szans i juz na in vitro zapisywano.
i dlatego ten miesiąc jest dla mnie bardzo ważny , ile ja for przegrzebałam łooohooohooo, i najwiecej babeczek zaskoczyło w pierwszym cyklu z laparo ,ja miałam tylko mały opór w jajowodach i nic pozatym więc moje nadzieje są ogromne;) -
Uwaga, Anhe jęczy.
Butelka z wodą przykleiła mi się do pyszczka, mimo to ciągle mam sucho w buzi i pić mi się chce. Wypiłam już dzisiaj 2 duże butelki, gdzie zawsze 1 butelka na dwa dni mi starczała. Do tego leci ze mnie kremowy śluz, przez co biegam do łazienki z pewnością, że @ przyszła. Stanika chyba dzisiaj nie zakładam, bo chyba zemdlałabym z bólu. I czuję się, jakby mnie ktoś ogniem opalał, tak mi gorąco. Jak musiałam zjeść śniadanie, to wszystko podchodziło mi do gardła. Yhhh.
Dziękuję za uwagę :*klara22 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Livia pięknie, u mnie też skoczyła
Klara, będzie dobrze, mówiłam
jak widać,każda z nas jest inna, dlatego chyba nie powinnyśmy się sugerować że jedna ma tak a druga tak a ja całkiem inaczej;)
przeczkolanka dzięki za pocieszenie, mów tak do mnie jeszcze , oby sie sprawdziło;)
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Anhe wrote:Jest mi już głupio, że tutaj Wam tak narzekam i się skarżę, ale w domu już nikt nie chce ze mną o tym rozmawiać
dokładnie tak, u mnie nikt już sie nie wypowiada, albo słysze"co ja ci poradze, nie wiem, nakręcasz sie "albo rózne takie teksty dobijajaceAnhe lubi tę wiadomość