Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:kochane,ale zobaczcie w szpitalach jakie mają, na odległość pikają i maja wynik. Możliwe? Jak widać tak
Landryneczko, powtórz wynik w przyszłym tygodniu jak dalej @ nie będzie...
Dziś idę do gina , tak się boje . JAk wcześniej nie pojade do szpitala bo tak mnie zakuwa czasem że coś okropnego -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Dziś idę do gina , tak się boje . JAk wcześniej nie pojade do szpitala bo tak mnie zakuwa czasem że coś okropnego
witajcie:)
jak masz możliwość zadzwoń do gina ,czy może cie przyjąć wcześniej .a teraz leż i odpoczywaj bo to ważne . -
u mnie ,dziwacznie pco daje o sobie znać, w weekend miałam dołaa okropnego przeryczałam 2 dni odwiedziła nas siostra męża z córeczka i taka kochana że mi sie zrobiło tak żle ;(
pozatym ból jajników ,podbrzusza że czasem nie wiem co dokładnie mnie boli ,śluz kremowy sa takie momenty że czuje jak by to była @ (ale to za wcześnie )a to ogrom śluzu . nastrój fatalny i tyle -
przedszkolanka:) wrote:cześć Klara
co u Ciebie?
cześć Potforkumasz zagnieżdzenie chyba
a ja się stresuję, bo jakby coś wyszło to powinno wyższę być jak niby 5 tydz. -
przedszkolanka:) wrote:cześć Klara
co u Ciebie?
cześć Potforkumasz zagnieżdzenie chyba
a ja się stresuję, bo jakby coś wyszło to powinno wyższę być jak niby 5 tydz.
sama wiesz że twój cykl był dziwny i nie okreslisz dokladnie kiedy była owu, pare dni różnicy i wyniki też są inne -
Hej Potforek, Anhe, Klara....
Jak tam u Was??
Przedszko, Landrynka trzymam kciukimusi byc ok !!
Brzuch mnie malpowo boli znowu teraz, nie ma ani grama sluzu, juz nie plamie....
Gdyby bylo cos na rzeczybto byloby duzo sluzu, tak ????
Powiedzcie mi, ze malpa przyjdzie prawda??? Nie moge miec zludzen??? -
przedszkolanka:) wrote:Landryneczko jak wyniki?
Groszku nie zapomniałam, od rana miałam stresa
więc sprawa wygląda tak : co do wytycznych ogólnych - w ciąży nie jestem , ale mój poziom tego hormonu jest podwyższony i wynosi 3,80 ( zaczyna się 3 tydz. od 5). Więc albo za szybko zrobiłam,albo spadnie, albo w czwartek/piątek się podniesie . Ogólnie wg. mojego cyklu powinnam już 5 tydz. mieć,ale może mam tak długie cykle i mam bardzo młodziutkie coś w środku.
Ogólnie- nie napalam się, kazali mi powtórzyć, zrobię w czwartek to w piątek będą wyniki <oby urosła> . czyli wciaż czekam...ciążowo nic nie boli, tylko na @ okropnie;/
a nie mowilam?. Nic z tego madrego nie da sie wymyslic
. Troszke cierpliwosci przedszkolanko. Test nawet z krwi w 10dpo jest bardzo malo wiarygodny ze juz nei wspomne o sikancach. Szkoda kasy i nerwow.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość