Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
klara22 wrote:i dlatego ten miesiąc jest dla mnie bardzo ważny
, ile ja for przegrzebałam łooohooohooo, i najwiecej babeczek zaskoczyło w pierwszym cyklu z laparo ,ja miałam tylko mały opór w jajowodach i nic pozatym więc moje nadzieje są ogromne;)
Najlepiej dzialac jeszcze w cyklu kiedy byla laparo ale troche trudne. Ja bede miec w 12dc a u mnie najczescie wtedy owulka jest, chyba ze sie przesunie, ale to musialobybyc pare dni zebym mogla -
Anhe wrote:Jest mi już głupio, że tutaj Wam tak narzekam i się skarżę, ale w domu już nikt nie chce ze mną o tym rozmawiać
Anhe lubi tę wiadomość
-
Anhe wrote:Uwaga, Anhe jęczy.
Butelka z wodą przykleiła mi się do pyszczka, mimo to ciągle mam sucho w buzi i pić mi się chce. Wypiłam już dzisiaj 2 duże butelki, gdzie zawsze 1 butelka na dwa dni mi starczała. Do tego leci ze mnie kremowy śluz, przez co biegam do łazienki z pewnością, że @ przyszła. Stanika chyba dzisiaj nie zakładam, bo chyba zemdlałabym z bólu. I czuję się, jakby mnie ktoś ogniem opalał, tak mi gorąco. Jak musiałam zjeść śniadanie, to wszystko podchodziło mi do gardła. Yhhh.
Dziękuję za uwagę :*sama wiesz co to oznacza
Anhe lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
KotkaPsotka wrote:Najlepiej dzialac jeszcze w cyklu kiedy byla laparo ale troche trudne. Ja bede miec w 12dc a u mnie najczescie wtedy owulka jest, chyba ze sie przesunie, ale to musialobybyc pare dni zebym mogla
ja dzień po laparo dostałam @ ,wiec mogłam spokojnie odczekać pare dni nabrać sił i działalismy
mi ginka mówiła że najczęściej po laparo cykl sie wydłuża ale to nie ma reguły ;p -
Matko zaczął mi przeszkadzać zapach proszku i musiałam sweter zdjąć bo jakoś bardziej niż wszystko pachnie i aż mi się w głowie zawracało. Może polar bardziej łapie zapachy ale masakra od wczoraj chodzę w szukam co mi przeszkadza a to on
-
Anhe wrote:Uwaga, Anhe jęczy.
Butelka z wodą przykleiła mi się do pyszczka, mimo to ciągle mam sucho w buzi i pić mi się chce. Wypiłam już dzisiaj 2 duże butelki, gdzie zawsze 1 butelka na dwa dni mi starczała. Do tego leci ze mnie kremowy śluz, przez co biegam do łazienki z pewnością, że @ przyszła. Stanika chyba dzisiaj nie zakładam, bo chyba zemdlałabym z bólu. I czuję się, jakby mnie ktoś ogniem opalał, tak mi gorąco. Jak musiałam zjeść śniadanie, to wszystko podchodziło mi do gardła. Yhhh.
Dziękuję za uwagę :*
piękne miałaś zagnieżdżenie, temka rewelacja to trzymam kciuki
Anhe ja tez tu marudzę bo w domu mnie nie słuchajątzn.maja dość już ;p
klara ale Ty jeszcze tego cyklu nie skończyłaś, wiec wiesz, dopóki trwa to jest nadzieja -
przedszkolanka:) wrote:piękne miałaś zagnieżdżenie, temka rewelacja to trzymam kciuki
Anhe ja tez tu marudzę bo w domu mnie nie słuchajątzn.maja dość już ;p
Z tego co widziałam na wykresach w galerii, to zagnieżdżenie było jednodniowym spadkiem tempki, a u mnie ciągle wykres skacze góra-dół -
Hej Dziewczęta...
strasznie dużo miałam na nadrobienia...Troche mniej sie udzielam ostatnio ale szcerze Wam powiem, ze mam po prostu załamke....i czasem, nawet nie mam ochoty czytac tego wszystkiego co piszecie, o śluzach, tempkach, betach itd..PRZEPRASZAM!!!!! WIEM , jestem podła ale po prostu mam już wszystkiego dość...
Małpa mnie dopadła i umieram...dobrze, ze ktoś wymyślił termofor!!
Postanowiliśmy z moim R , że kupujemy nowy motocykl i jedziemy na wakacje pod palme:) Koniec tematu "dziecko", bedzie to bedzie, nie to nie i tyle....! -
Rudasek wrote:Hej Dziewczęta...
strasznie dużo miałam na nadrobienia...Troche mniej sie udzielam ostatnio ale szcerze Wam powiem, ze mam po prostu załamke....i czasem, nawet nie mam ochoty czytac tego wszystkiego co piszecie, o śluzach, tempkach, betach itd..PRZEPRASZAM!!!!! WIEM , jestem podła ale po prostu mam już wszystkiego dość...
Małpa mnie dopadła i umieram...dobrze, ze ktoś wymyślił termofor!!
Postanowiliśmy z moim R , że kupujemy nowy motocykl i jedziemy na wakacje pod palme:) Koniec tematu "dziecko", bedzie to bedzie, nie to nie i tyle....! -
nick nieaktualnyByłam u gina właśnie wróciłam poszłam do siebie do przychodzi jest tam ginekolog na nfz
I cóż
Ciąża 6 tydz ale pęcherzyk ma tylko 9 mm
Owulka była w 15dc tak mi powiedziała ale nie wiem wątpie bo te spadki potem
Cieżko będzie utrzymać tą ciąże . nic mi nie przepisała ani nic . Idę jeszcze o 17 prywatnie dobrze że nie odwołałam wizyty . Najgorsze że ja się nie znam i nie wiem czy ona dobrze mówi czy nie. Wyczytałam że w 6tc powinien być pęcherzyk 12mmAnhe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Kochana spokojnie będzie dobrze gin prywatnie na pewno więcej powie może ma lepsze USG i będzie lepiej umiał wymierzyć. Ja trzymam kciuki i wiem że około 18 napiszę Ci a nie mówiłam
-
Landryneczko może być młodsza ciąża więc nie smutaj się!!! a ten prywatny to taki super dobry?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150