Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny . Wpadlam zobaczyc czy sa juz wyniki przedszkolanki ale widze ze jeszcze nie.
U mnie @ chybbliziutko. Brzuch boli a tan bol zawsze jest taki sam pomio tego ze owulka byla pozniej @ chyba bedzie tak jak zawsze. Ja juz sie chyba przyzwyczailam do tego ze zawsze przychodzi @przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
co do termomenru elektronicznego to mój na początku od razu praktycznie pikał a teraz czekam i czekam i długo nie pika
weźcie dajce spokój z tymi @... mnie brzuch boli jakbym już miała dostać...
lecę ogarnąć i wracam
dzisiaj dwie pracę chce napisać,ale wątpię;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:17
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy to malpy czy to ciaze ??? Hmmm ogo jest pytanie !!!
Malinka, my to zimne kobiety jestesmy
Przedszko, nie zapomnialas czasem o czyms ? :-p
Kejti, Melula, Karola, Malenqu :-*
Mel, Kejt, no to czekamy na najazd ?Landryneczka, przedszkolanka:), Malenq lubią tę wiadomość
-
czy to małpy czy to ciąże kto nam tą zagadkę rozwiąże
sylwiaśta159, Landryneczka, Malenq, Anhe lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dziewczynki dziś rano super podekscytowana, bo myślałam że mamświetnie przeźroczysty, rozciągliwy śluz na kilka cm i po chwili zdałam sobię sprawę ' przecież to za wcześnie, poza tym, współżyłam z moim P wczoraj w nocy" ahhh i czar prysł
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
ja nastawiam budzik na 6 mierzę i potem kładę się spać. psy nie raz jęczą, że chcą wcześnie wyjść więc wolę wstać, zmierzyć i pójść spać jak to dziś było
Landryneczka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:a ja dziewczynki dziś rano super podekscytowana, bo myślałam że mamświetnie przeźroczysty, rozciągliwy śluz na kilka cm i po chwili zdałam sobię sprawę ' przecież to za wcześnie, poza tym, współżyłam z moim P wczoraj w nocy" ahhh i czar prysł
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
ja wlasnie zauwazylam ze moj jak zacznie pikac to nawet jak bede mierzyc jeszcze 5 minut to temp juz sie i tak nie mienia, stoi w miejscuLandryneczka wrote:Ja mierze 5 minut bo mi tez szybko pika więc uważam że po 10s. nie ma nawet opcji żeby był miarodajny wynik więc ja jak mierze o 7 to wstaję 2min. wcześniej i od 7 - 7:05 mierzę -
Landryneczko jak wyniki?
Groszku nie zapomniałam, od rana miałam stresa
więc sprawa wygląda tak : co do wytycznych ogólnych - w ciąży nie jestem , ale mój poziom tego hormonu jest podwyższony i wynosi 3,80 ( zaczyna się 3 tydz. od 5). Więc albo za szybko zrobiłam,albo spadnie, albo w czwartek/piątek się podniesie . Ogólnie wg. mojego cyklu powinnam już 5 tydz. mieć,ale może mam tak długie cykle i mam bardzo młodziutkie coś w środku.
Ogólnie- nie napalam się, kazali mi powtórzyć, zrobię w czwartek to w piątek będą wyniki <oby urosła > . czyli wciaż czekam...ciążowo nic nie boli, tylko na @ okropnie;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:ja wlasnie zauwazylam ze moj jak zacznie pikac to nawet jak bede mierzyc jeszcze 5 minut to temp juz sie i tak nie mienia, stoi w miejscu
Ja mam owulacyjny MIRCOLIFE i keidyś mierzyłam do piknięcia ale , sparwdziłam pod pachą czy będzie szła dalej od piknięcia i szła więc teraz 5 minut go tłamsze -
nick nieaktualny
-
ale jaki jest sens trzymania go dłużej? skoro po 3 sekundach czy tam iluś podaje wynik? nie rozumiem[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Landryneczko jak wyniki?
Groszku nie zapomniałam, od rana miałam stresa
więc sprawa wygląda tak : co do wytycznych ogólnych - w ciąży nie jestem , ale mój poziom tego hormonu jest podwyższony i wynosi 3,80 ( zaczyna się 3 tydz. od 5). Więc albo za szybko zrobiłam,albo spadnie, albo w czwartek/piątek się podniesie . Ogólnie wg. mojego cyklu powinnam już 5 tydz. mieć,ale może mam tak długie cykle i mam bardzo młodziutkie coś w środku.
Ogólnie- nie napalam się, kazali mi powtórzyć, zrobię w czwartek to w piątek będą wyniki <oby urosła > . czyli wciaż czekam...ciążowo nic nie boli, tylko na @ okropnie;/
Agusia no to w takim razie ja trzymam kciukasy mocno :*
Do do mnie ech .
Wynik 1.018 IU/L
ale tak . cykl niby był bezowulacyjny co tempki na to wskazują .
A wynik jest ciążowy . Mówiłam tej znajomej a ona na to że liczony od ostatniej @ więc i tak za niski .
Dziś jak przyszłam położyłam się potem chciałam wstać zaczęło mnie boleć bardzo w podbrzuszu . DO tego brzuch jak na @ . Jajnik prawy , potem lewy . Nie mogłam wstać wgl Brzuch mi stwardniał ;( Mam taki dziwny śluz , taki ciemny Boje się dlatego nic nie pisałam nawet
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:ale jaki jest sens trzymania go dłużej? skoro po 3 sekundach czy tam iluś podaje wynik? nie rozumiem