X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-). Wpadlam zobaczyc czy sa juz wyniki przedszkolanki ale widze ze jeszcze nie.
    U mnie @ chybbliziutko. Brzuch boli a tan bol zawsze jest taki sam :/ pomio tego ze owulka byla pozniej @ chyba bedzie tak jak zawsze. Ja juz sie chyba przyzwyczailam do tego ze zawsze przychodzi @ :/

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)

co do termomenru elektronicznego to mój na początku od razu praktycznie pikał a teraz czekam i czekam i długo nie pika :P

weźcie dajce spokój z tymi @... mnie brzuch boli jakbym już miała dostać...

lecę ogarnąć i wracam :)
    dzisiaj dwie pracę chce napisać,ale wątpię;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:17

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendoberek znalaxlam eas wreszcie.

ja tylko tak na cheilke bo w pracy siedze ale wieczorkiem pogadam z checia z wami

przedszkolanka:), Anhe lubią tę wiadomość

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 16:49

• Groszek Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to malpy czy to ciaze ??? Hmmm :-) ogo jest pytanie !!!

Malinka, my to zimne kobiety jestesmy :-)

Przedszko, nie zapomnialas czasem o czyms ? :-p

Kejti, Melula, Karola, Malenqu :-*

Mel, Kejt, no to czekamy na najazd ?:-)

Landryneczka, przedszkolanka:), Malenq lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy to małpy czy to ciąże kto nam tą zagadkę rozwiąże :P

sylwiaśta159, Landryneczka, Malenq, Anhe lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ze wszystkimi :*
    Malinka też mam niskie temp. Chyba takie zimne jesteśmy :P
    Aga jak tam ?
    Dziewczyny a wy tu nie kraczcie jak wrony że @ bo to fasolki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    hej....u mnie pika max. po 5sek....
    Ja mierze 5 minut bo mi tez szybko pika więc uważam że po 10s. nie ma nawet opcji żeby był miarodajny wynik więc ja jak mierze o 7 to wstaję 2min. wcześniej i od 7 - 7:05 mierzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziewczynki dziś rano super podekscytowana, bo myślałam że mamświetnie przeźroczysty, rozciągliwy śluz na kilka cm i po chwili zdałam sobię sprawę ' przecież to za wcześnie, poza tym, współżyłam z moim P wczoraj w nocy" ahhh i czar prysł :D

Landryneczka lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nastawiam budzik na 6 mierzę i potem kładę się spać. psy nie raz jęczą, że chcą wcześnie wyjść więc wolę wstać, zmierzyć i pójść spać jak to dziś było :D

Landryneczka lubi tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    a ja dziewczynki dziś rano super podekscytowana, bo myślałam że mamświetnie przeźroczysty, rozciągliwy śluz na kilka cm i po chwili zdałam sobię sprawę ' przecież to za wcześnie, poza tym, współżyłam z moim P wczoraj w nocy" ahhh i czar prysł :D
    też tak mam czasami :P A potem się okazuje że to pozostałości mojego A> :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

ja wlasnie zauwazylam ze moj jak zacznie pikac to nawet jak bede mierzyc jeszcze 5 minut to temp juz sie i tak nie mienia, stoi w miejscu :)
    Landryneczka wrote:
    Ja mierze 5 minut bo mi tez szybko pika więc uważam że po 10s. nie ma nawet opcji żeby był miarodajny wynik więc ja jak mierze o 7 to wstaję 2min. wcześniej i od 7 - 7:05 mierzę :)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczko jak wyniki?

Groszku nie zapomniałam, od rana miałam stresa :P

więc sprawa wygląda tak : co do wytycznych ogólnych - w ciąży nie jestem , ale mój poziom tego hormonu jest podwyższony i wynosi 3,80 ( zaczyna się 3 tydz. od 5). Więc albo za szybko zrobiłam,albo spadnie, albo w czwartek/piątek się podniesie . Ogólnie wg. mojego cyklu powinnam już 5 tydz. mieć,ale może mam tak długie cykle i mam bardzo młodziutkie coś w środku.
    Ogólnie- nie napalam się, kazali mi powtórzyć, zrobię w czwartek to w piątek będą wyniki <oby urosła <3> . czyli wciaż czekam...ciążowo nic nie boli, tylko na @ okropnie;/

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie myślałam, że będę tak wyczekiwać płodnego śluzu, kiedyś wkładka i tyle myślenia o nim :D a teraz wyczekiwanie, huhanie na niego, obserwacje :D ehh żeby te nasze pociechy wiedziały ... :))

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    ja wlasnie zauwazylam ze moj jak zacznie pikac to nawet jak bede mierzyc jeszcze 5 minut to temp juz sie i tak nie mienia, stoi w miejscu :)
    A jaki masz ?
    Ja mam owulacyjny MIRCOLIFE i keidyś mierzyłam do piknięcia ale , sparwdziłam pod pachą czy będzie szła dalej od piknięcia i szła więc teraz 5 minut go tłamsze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanko oby jednak ten ból był zwiastujący :) NA PEWNO!

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jaki jest sens trzymania go dłużej? skoro po 3 sekundach czy tam iluś podaje wynik? nie rozumiem :(

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam geratherm :) tez owulacyjny:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Landryneczko jak wyniki?

Groszku nie zapomniałam, od rana miałam stresa :P

więc sprawa wygląda tak : co do wytycznych ogólnych - w ciąży nie jestem , ale mój poziom tego hormonu jest podwyższony i wynosi 3,80 ( zaczyna się 3 tydz. od 5). Więc albo za szybko zrobiłam,albo spadnie, albo w czwartek/piątek się podniesie . Ogólnie wg. mojego cyklu powinnam już 5 tydz. mieć,ale może mam tak długie cykle i mam bardzo młodziutkie coś w środku.
    Ogólnie- nie napalam się, kazali mi powtórzyć, zrobię w czwartek to w piątek będą wyniki <oby urosła <3> . czyli wciaż czekam...ciążowo nic nie boli, tylko na @ okropnie;/

Agusia no to w takim razie ja trzymam kciukasy mocno :*

Do do mnie ech .

Wynik 1.018 IU/L
    ale tak . cykl niby był bezowulacyjny co tempki na to wskazują .
    A wynik jest ciążowy . Mówiłam tej znajomej a ona na to że liczony od ostatniej @ więc i tak za niski .
    Dziś jak przyszłam położyłam się potem chciałam wstać zaczęło mnie boleć bardzo w podbrzuszu . DO tego brzuch jak na @ . Jajnik prawy , potem lewy . Nie mogłam wstać wgl :( Brzuch mi stwardniał ;( Mam taki dziwny śluz , taki ciemny :( Boje się :( dlatego nic nie pisałam nawet

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    ale jaki jest sens trzymania go dłużej? skoro po 3 sekundach czy tam iluś podaje wynik? nie rozumiem :(
    Bo uważam że po 3 s. ten wynik jest niemiarodajny . Czytałam gdzieś ze musi się najpierw zagrzać . Więc mierzę tak jakbym mierzyła zwykłym rtęciowym .

‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ