Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:no ale mam nadzieje, że moje poświęcenia los wynagrodzi mi lekkim porodem i grzecznym , zdrowym bobasem
a kolejne starania będą lekkie a nie takie trudne jak te pierwszeXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny!
Monia ja też zakatarzona ale ten syrop prenalen na gardło pomógł mi od razu
Mania sobie lekko kopie to chyba czas na obiadek
a od poniedziałku walka z zusem ciekawe kiedy mi wypłacą świadczenie bo umowę z pracy miałam do dziś a teraz ich kolej ;P -
no mamy wesoło, nie ma co ale oby tylko przybierała na wadze..
Monia to jak alergia dojdzie to masakra...a leków właśnie chyba nie można...
a Julcia wynagrodzi, ja tyle czekałam i patrz jaka nagroda- lekki poród i Polcia WARTO!XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Aguś moze Poli to samo sie unormuje,nie mam pojęcia więc nic nie doradze.
Marcel ma jedną długa drzemkę wciagu dnia i dwie krótsze,noce mi przesypia i tylko raz do niego wstaje żeby nakarmić,a pózniej to juz z samego rana.
Teraz go włozyłam do leżaczka ,wl wibracje i usnął.
oj, ale masz luzik z Marcelkiem faktycznie ja też nie narzekam, bo w dzień mam czas na wszystko, tylko w nocy przy cycku ona zadowolona cichutka a ja przysypiam a z tymi wibracjami muszę też spróbowaćMadziulka lubi tę wiadomość
-
Aguś może terapia szokowa? Przemęczyć ją w dzień, nie pozwolić jej się wyspać w dzień tak żeby w nocy padła? Sama nie wiem
Widać radość w tym co piszę? No cóż, bo szczęśliwa jestem jak ukochany obok jestprzedszkolanka:), XxMoniaXx, Z., mizzelka lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Aguś może terapia szokowa? Przemęczyć ją w dzień, nie pozwolić jej się wyspać w dzień tak żeby w nocy padła? Sama nie wiem
Widać radość w tym co piszę? No cóż, bo szczęśliwa jestem jak ukochany obok jest
no chcemy wieczorem ją przytrzymać po kąpieli
no widać, widaćlivia30 lubi tę wiadomość