Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:ojojoj troszkę jest tego, pieluszka tetrowa to obojętnie ale może kilka dużych weź, ale więcej tych mniejszych bo to głównie do ulewania maluszka.. a większa np się przyda do kąpieli..
ja mam aventa 125ml chyba czy coś takiego butelkę
podkład do przewijania brałam flanelowy z ceratką pod spodem, ale i wzięłam usztywniany przewijak na łóżeczko, kręgosłup tak nie cierpi.. a tu jednak tych kup jest.
aspirator do noska mam katarek, ale są tańsze odmienniki
szczotka do włosów to aby miękka była.. delikatna z naturalnym włosiem..
a allegrowicza polecam tego, ekspress normalnie szybko wykonał zamówienie ani jedej pomyłki i wszystko ok, a gdzieś miałam listę wyprawkową jeżeli chcesz to ci wkleje
http://allegro.pl/usztywniony-przewijak-70x50-hit-duzy-wybor-i4928134640.html
Podklady mam seni jak poporodowe, super sie sprawdzaja
Przewijak na lozeczko mam sztywny a po kapielu gabkowy i 8 recznikow
Tez mam aspirator katarek z canpolu
Szczoteczka z miekiiego wlosia z babyono
Smoczki to z lovi
A nozyczki te zaokraglone, zestaw z baby ono
Do pupy bephanten
Do kapieli emolium i poi kapieli ciekla parafina do smarowania malucha
Pampersy to pampers 1 a wreszcie weszlismy na 2 w dzien uzywam dada 2
Kosmetyki ziajka nivea lub bambino -
A co do gadżetów dla dziecka polecam Nuka. Mam sporą serię tego. Kiedyś kupiłam po hurtowych cenach. Kompresy na zimno na zbolałe cycki, nakładki na sutki do karmienia, wkładki laktacyjne,szczoteczkę do mycia dziąseł i pierwszych zębów, pudełka na smoki, łańcuszki, smoczki, butelki, szczotka do mycia butelek i smoczków i polecam też płyn do mycia butelek Nuk. Do mycia i smarowania ciała świetny jest Bubchen. Kiedyś mieli dwufazowy płyn do mycia z oliwką. Rumianek i pszenica. Pachniał rewelacyjnie. Sama używałam, bo mam wrażliwą skórę. Co do szczoteczek do włosów Disney robi szczotki z bardzo miękkiego włosia.
Troche tego uzbierałam, tylko na razie sobie leży
I nie wiem jak wam, ale mi bardzo podobaja się ubranka dla dzieci w Pepco. Wybór wzorów śpiochów, spodenek czy bluzek jest naprawdę spory. Ceny adekwatne do tego w jakim tempie dzieci rosną. Parę miesięcy temuu będąc w Pepco rzuciły mi sie w oczy spodenki śpiochowe krowy. Mówie krowy , bo są takie łaciate Na punkcie tych łat mam bzika...oO Bedzie czy nie bedzie dziecka-trudno. Spodenki sąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 01:08
-
Witajcie,
z racji iż mam nieregularne okresy gin zapisał mi luteine doustną 50 do stosowania od 16-25dc, 2x1.
W zeszłym cyklu dostałam @ 1o dni po odstawieniu, a teraz już 14 dni po i nic.....
Mam podejrzenia ciąży,
(dużo mlecznego śluzu, sterczące sutki, kłucie jajników) ale testy negatywne, a temperatura z 37 spadła na 36,6 - 36,8.
Co myślicie?
Wizytę u gina mam w przyszłym tyg dopiero.Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
Wątpię byśmy pracowały w tej samej firmie
Ja w warzywniaku hehe w mojej małej miejscowości, tyle że dzień rano dzień popołudniu tak sobie z koleżanką ustaliłyśmy grafik
Z tego co wiem, to dopuszczalna różnica między godziną to 0,5h
ehhhhCiąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
Nie wiem jak z luteiną bo na wywołanie okresu jej nie brałam nigdy więc nie pomogę. Chociaż wydaje mi się, że skoro testy negatywne to nie ciąża i powinnaś się zgłosić do ginekologa, który sprawdzi co spowodowało zatrzymanie miesiączki.
Jeśli chodzi o temperaturę powinno się ją mierzyć o stałej porze. Czyli jak mierzysz o 6 to w dniu kiedy masz drugą zmianę też o 6 i dalej spać. Tak samo w weekendy. Ja nastawiałam budzik, mierzyłam, wyłączałam budzik i jak mogłam to szłam dalej spać.Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Sarenka2015 wrote:Aha To juz w tej kwestii Ci nie doradze. Moim zdaniem temp. powinna byc stała i byc ciagle na tym samym poziomie jesli w gre wchodzi ciaza.
Też tak naprawdę nie jest stała. Ważne aby utrzymywała się nad 'poziomą kreską', czyli aby wykres był dwufazowy. Wtedy jeśli temperatura jest wysoko przez około 16-18 dni od owulacji można wykonać test podejrzewając ciąże, którą i tak najlepiej potwierdzi badanie z krwi a następnie ginekolog.
Polecam poczytać BAZA WIEDZY. Na prawdę jest tam dużo cennych informacji, ja na początku przestudiowałam właśnie te porady.Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017