Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
tak mniej więcej wygląda miejscówka malutkiej.. ale ale... jeszcze musze przenieść do sypialni.. ale to już niech mąż się martwi
na weekend sis nie przyjedzie, za to bd zjazd od strony męża z dziećmi..
i temat TABU poród
Lena87, karolka22, przedszkolanka:), Z., anetaa1607, Anutka, Madziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja nie wiem , ten moj Syn jest dziwny jak nie ryczy pol dnia to spi jak go nakarmiłam o 13 przed lekarzem tak spiochał cały czas. chwilke zapłakał u Pani dr i znów zasnał..obudził sie ok 17 na cyca i spi nadal mam nadzieje, ze w nocy bedzie spał
a wiec tak, po wizycie:) lekarka beznadziejna, na szczescie to zastepstwo, my mamy innego pana Doktorka:) ale ma urlop do konca marca:)
Malutki jest zdrowy, ma miekki brzusio..mowila ze to raczej na pewno nie kolki bo to charakterystyczne jest, tylko po prostu jest marudny i sobie płacze, plakać tez musi bo cwiczy płuca. Co do brzuska to moze go po prostu boal jak kazdego z nas, moze sie przejadł, moze cos bylo w mleku, pieron wie:)
Wazy 3560 takze od wypisu przytył 800gr
mierzy 5 cm wiecej, wiec rośnie chlop, głowka i klata tez juz wieksze no i oczywiscie prawie obsikał Oania DOktor i musiał uwalić kupe, bo jakby inaczej:) ale dzieki temu Pani Dr mowiła ze kupka zdrowaLena87, mizzelka, Z., Anutka lubią tę wiadomość
-
to ja Staś gotowy na podryw Pań pielęgniarek
http://wrzucaj.net/images/2015/02/27/WP20150227008.jpgSury, potforzasta, livia30, Lena87, przedszkolanka:), mizzelka, Z., Madziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie za dobrze chociaz zdazylam sie uspokoic juz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja mama wyladowala w szpitalu. Ma miec jakias operacje mam nadziej ze wszystko bedzie dobrze. Poki co nic wiecej nie wiem bo nie bylo jeszcze lekarza.
-
nick nieaktualny
-
Czeeeeść
Wita się z wami stara kąśliwą baba przesiąknięta jadem! Dzięki Lauro za to określenie - tego mi było dzisiaj trzeba do szczęścia Nie ma to jak wizyta takiej wariatki na forum, od razu dzień jest piękniejszy Wpadasz tu czasem, napiszesz jakieś relacje ze swojej podobnież wizyty w lekarza (a kogo tu to interesuje?) i tyle by było Twoich relacji z nami więc bądź tak miła i oszczędź nam swojej obecności, jak widzisz - nie jesteś tu mile widziana
Co do nowych dziewczyn, cóż... jak widać czasem się pojawiają, czasem z nami zostaja a czasem ida sobie dalej - takie życie, nikogo na siłę tu nie trzymamy. Nie każdy ma taką potrzebę jak my by wspólnie pogadać o wszystkim i o niczym
No a teraz o MNIE! A co
Co do wizyty - zastrzyków w brzuc nie dostałam (przykro mi Lenko), doktorka powiedziała, że póki d-dimery mam poniżej 1000 to nie będziemy mnie kłuć no chyba, że obrzeki mi się zaczną pojawiać to wtedy. Na razie mam się obserwować, dużo odpoczywać, nie przemeczać się Szyjka dalej długa i twarda, piękne trzyma. Moje bóle przy chodzeniu ponoć z braku magnezu są, no nie wydaje mi się ale zaufam jej i mam brać 3x1 magnez z B6, dalej luteina na noc. Tomasz leży już główką do dołu i mam nadzieję, że już tak zostanie
No i najwazniejsze! Nie mamy szlabanu na bzykanko także ten... będzie się działo
A od poniedziałki zaczynamy rajd po sklepach - IKEA, wózek itp Mąż jak zobaczył stertę ciuszków dla Tomka to gębę rozdziawił i nic nie powiedziałWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:48
przedszkolanka:), mizzelka, Sury, Lena87, Z., anetaa1607, Anutka lubią tę wiadomość
-
Musi byc dobrze innej mysli nie dopuszczam. Poki co mama czeka na lekarza i nienwiem nic wiecej jak sie dowiem to dam znac.
-
No jeszcze wczoraj okolo 1-2 w nocy pisalysmy na gg a dzisiaj po17 dostalam smsa ze ja odwoza do szpitala bo jej cos wykryli podobno jakis polip ale dokladnie bedzie wiadomo po wizycie. Tylko moja mama ma juz astme i zajete prawie cale pluca i nie wiadomo jak to bedzie z tymi jej zabiegami.
-
Potforku u mnie dziadek w szpitalu-zapalenie płuc.),majaczenie,chodzić nie może...
Mizzy no ja już tu na poròd liczyłam! :p zdjec na telefonie nie widze ale domyslam sie ze piekne sa i zobacze na laptopie jutro
Livia no to korzystajcie tam z mężem ze wszystkiego i zaaakupy i w ogòle fajne dni przed Wami
Rudasku to mnie uspokoiłaś też troszke Stasiul superowy a moja tylko z nerwòw płacze jak cyca złapać nie może i niech tak zostanie