X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie na szczęście na początku ciąży dorwała choroba, a jak na razie to męczę się z zajadem ..
    Dziś pojadę jakąś maść zakupić, bo już od X czasu mam i nie chce zniknąć ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Marcel spi sobie smacznie (chwilowo) :D to matka ma czas na neta :)
    tu mialam skopiowac, ale ma włoski po Tobie?

• simon86 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka chłopski garnek najlepszy jest na drugi dzień :-) tak jak odgrzewane gołąbki! Ja go robię często bo M bardzo lubi takie jednogarnkowe jedzenie :-)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm...mam 23 lata i jestem stara? Laurko to Ty już jesteś babcią na to wygląda :O
    owszem, pisałyśmy, ale później usunęłaś mnie z przyjaciółek bez powodu (afera z innego forum), zniknęłaś a jak zaszłaś w ciążę to znowu udajesz koleżankę i tylko się chwalisz wizytami...no dziwne to, ale wolimy być starymi kąśliwymi babami ale jednak mieć ze sobą normalne stosunki niż ciągle szukać konfliktów :)

Madziulka ale czarnuszek słodziutki <3

to i ja pokażę nasza biedroneczkę :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/325d202c6fd9.jpg

Sury, Złota, Madziulka, Lena87, Anutka, potforzasta, mizzelka, Z., livia30 lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon86 wrote:
    Madziulka chłopski garnek najlepszy jest na drugi dzień :-) tak jak odgrzewane gołąbki! Ja go robię często bo M bardzo lubi takie jednogarnkowe jedzenie :-)
    Oby cos mi zostało na jutro bo jak mąż sie dopadnie to moze być z tym ciężko :)

relgh371ly1mtto9.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    tu mialam skopiowac, ale ma włoski po Tobie?
    Chyba tylko włosy ma po mnie i odstające uszy :P

relgh371ly1mtto9.png
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny. pomału chcę kompletować wyprawkę. a że to moje pierwsze dzieciątko mam pytania do doświadczony przyszłych i obecnych mam. Jakie pieluszki tetrowe kupić tj, jaki rozmiar jest najlepszy? bo na allegro są różne rozmiary? jakie polecacie butelki ile powinny mieć ml,jakiej firmy i ile,to samo jakie smoczki-ile,jakiej firmy na co zwracać uwagę? jakie nożyczki dla maluszka, jakie podkłady do przewijania, szcoteczka do włosów i jaki aspirator do noska? może macie jakieś ulubione firmy co możecie mi polecić, gdzie się zaopatrywałyście może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców allegro? dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi,ja na prawdę jestem zielona w tych wszystkich sprawach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 14:57

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    hmm...mam 23 lata i jestem stara? Laurko to Ty już jesteś babcią na to wygląda :O
    owszem, pisałyśmy, ale później usunęłaś mnie z przyjaciółek bez powodu (afera z innego forum), zniknęłaś a jak zaszłaś w ciążę to znowu udajesz koleżankę i tylko się chwalisz wizytami...no dziwne to, ale wolimy być starymi kąśliwymi babami ale jednak mieć ze sobą normalne stosunki niż ciągle szukać konfliktów :)

Madziulka ale czarnuszek słodziutki <3

to i ja pokażę nasza biedroneczkę :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/325d202c6fd9.jpg
    Polunia jak slicznusia,kochane te nasze dzieciaczki <3

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anetaa1607 wrote:
    witajcie dziewczyny. pomału chcę kompletować wyprawkę. a że to moje pierwsze dzieciątko mam pytania do doświadczony przyszłych i obecnych mam. Jakie pieluszki tetrowe kupić tj, jaki rozmiar jest najlepszy? bo na allegro są różne rozmiary? jakie polecacie butelki ile powinny mieć ml,jakiej firmy i ile,to samo jakie smoczki-ile,jakiej firmy na co zwracać uwagę? jakie nożyczki dla maluszka, jakie podkłady do przewijania, szcoteczka do włosów i jaki aspirator do noska? może macie jakieś ulubione firmy co możecie mi polecić, gdzie się zaopatrywałyście może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców allegro? dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi,ja na prawdę jestem zielona w tych wszystkich sprawach

Mogę polecic Ci tego sprzedającego,kupowałam u niego juz kilka razy i jestem zadowolona

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4222926

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:13

relgh371ly1mtto9.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    podbijam pytanie .... wiadomo bedziemy miały dzieciaki w lato .... co podawać od pierwszych dni tylko mleko nasze czy też herbatę , wodę itp ?
    My od pierwszych dni mleko i woda, zadnych herbatek tak poradzila polozna i tak robimy

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Kilka słow do nowych tu osób!!!

Słuchajcie, jeśli przyszłyscie tutaj na wątek tylko po to, zeby nas obrazać, wszczynać awantury to darujcie sobie i zmieńcie lokal! Forum jest dla wszystkich wiec załóżcie sobie nowy wątek i tam sie udzielajcie, Wpierniczylyscie sie miedzy wódke i zakąske, gdzie my tu juz jestesmy od roku, znamy sie bardzo dobrze,wiemy co któej dolega itp i nie mamy zamiaru wypowiadac sie o problemach po raz setny to po pierwsze, a po drugie jeszcze komus cos udowadniać, kłóćic sie itd !
    Mam nadzieje, ze za chwilke sie to uciszy bo inaczej po prostu bedziecie ignorowane przez nas i tyle. Wasze wpisy obejda sie bez odpowiedzi bo ileż można, Ile Wy macie lat!
    No rudasek zrobil porzadek :-) :-). Brawo !! :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anetaa1607 wrote:

1. pieluszki ja nawet nie mam pojęcia jakie rozmiary mam :P jakieś normalne :P
    2. butelki ja mam TT a smoczki LOVI - oba jeszcze nie używane :)
    3. szczoteczkę mam TT, aspirator do noska-gruszke, polecam tu krzysia jarzynę na allegro ma tanio i sprawdzone :)

anetaa1607 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Hej Ciocie, wpadam tylko na chwilkę zdać relację. Tomuś waży 315g, zdrowy! Długi i chudy ;-) Okładał matkę w trakcie badania, zasłaniał się rączkami ale dałyśmy radę ;-)

Na 3 i 5 zdjęciu czarno białym widoczny sterczący siusiak - chłop na 100% !

4aef12e0fd90f27dmed.jpg

a8186986d40c1225med.jpg

80f00c53320235f2med.jpg

Nadgonię was później - mam męża teraz! ;-)
    Libka jak sie ciesze :-) :-)

livia30 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sssss

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:09

relge6yd309xm1zq.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    czesc Wam :)

zyje :) nie zabilam sie :P

dzis Gabrys grzeczniejszy :)

meza obserwuje, moze tez sie poprawi..ale ma odpały

a co to za burdy tutaj, kto sie awanturuje??

do dziewczyn po porodzie- czy macie pod koniec krwawienia teraz cos takiego niby surowica czy ropa leci?? taki zołto podbarwiony sluz...hmm czy to normalne??

aaa... chrzcimy Gabrysia w dzien kobiet :D 8.03 ;) i ksiadz wyrazil zgode na 2 chrzestne :)
    Tak mialam taki niby sluz niby plamienie :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka :D
    rozwarcia nie ma, mała nie wybiera się na świat, powiedział mi że do 3 marca na pewno nie urodzę - ciekawe :D
    chory był i położna też, mam nadzieje że mnie nie zarażą...
    następna wizyta dopiero 11 marca
    a na wejściu zaraz mnie zapytał czy nie chce rodzić
    a ja w śmiech: to jeszcze się Pan pyta? :D

no i wpadłam małej jeszcze kupić kilka rzeczy :D nie mogłam sobie odmówić :)
    przepraszam z góry za jakość zdjęć ale liche światło jest ;/
    2i7bbzt.jpg
    11jxhyf.jpg
    2vd16xz.jpg
    21jbqjq.jpg
    1fu4jm.jpg
    2qimltt.jpg

i cudem złapałam płyny Lovela co były w biedronce.. odplamiacza nie widziałam, ale złapałam mleczko do prania i płyn do płukania ufff.. :)
    Zaraz was nadrabiam:)

Lena87, livia30, przedszkolanka:), anetaa1607 lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy nie nadrabiaj :D szkoda nerwów :D

A ciuszki piękne :D <3

mizzelka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena nadrobiłam.. znów szum..

nie... zaraz.. jestem kąśliwą babą :D ŻENUUUAA

ktoś tu musi zluzować majtki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 17:09

Lena87, Z., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anetaa1607 wrote:
    ojojoj :D troszkę jest tego, pieluszka tetrowa to obojętnie :) ale może kilka dużych weź, ale więcej tych mniejszych bo to głównie do ulewania maluszka.. a większa np się przyda do kąpieli..
    ja mam aventa 125ml chyba czy coś takiego butelkę :)
    podkład do przewijania brałam flanelowy z ceratką pod spodem, ale i wzięłam usztywniany przewijak na łóżeczko, kręgosłup tak nie cierpi.. a tu jednak tych kup jest.
    aspirator do noska mam katarek, ale są tańsze odmienniki :)
    szczotka do włosów to aby miękka była.. delikatna z naturalnym włosiem..
    a allegrowicza polecam tego, ekspress normalnie szybko wykonał zamówienie ani jedej pomyłki i wszystko ok, a gdzieś miałam listę wyprawkową jeżeli chcesz to ci wkleje :)
    http://allegro.pl/usztywniony-przewijak-70x50-hit-duzy-wybor-i4928134640.html

anetaa1607 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    czesc Wam :)

zyje :) nie zabilam sie :P

dzis Gabrys grzeczniejszy :)

meza obserwuje, moze tez sie poprawi..ale ma odpały

a co to za burdy tutaj, kto sie awanturuje??

do dziewczyn po porodzie- czy macie pod koniec krwawienia teraz cos takiego niby surowica czy ropa leci?? taki zołto podbarwiony sluz...hmm czy to normalne??

aaa... chrzcimy Gabrysia w dzien kobiet :D 8.03 ;) i ksiadz wyrazil zgode na 2 chrzestne :)
    czyli jednak 2 chrzestne?
    kochana ale juz lepiej? ehhh

trzymaj się z Gabrysiem cieplutko :)

daj spokój jak poczytałam sobie to niezłe jazdy :D stare wyjadaczki no nie mogę hahha :D
    zajebie kogoś jadem :D

‹‹ 2273 2274 2275 2276 2277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ