Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmm...mam 23 lata i jestem stara? Laurko to Ty już jesteś babcią na to wygląda
owszem, pisałyśmy, ale później usunęłaś mnie z przyjaciółek bez powodu (afera z innego forum), zniknęłaś a jak zaszłaś w ciążę to znowu udajesz koleżankę i tylko się chwalisz wizytami...no dziwne to, ale wolimy być starymi kąśliwymi babami ale jednak mieć ze sobą normalne stosunki niż ciągle szukać konfliktów
Madziulka ale czarnuszek słodziutki
to i ja pokażę nasza biedroneczkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/325d202c6fd9.jpgSury, Złota, Madziulka, Lena87, Anutka, potforzasta, mizzelka, Z., livia30 lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny. pomału chcę kompletować wyprawkę. a że to moje pierwsze dzieciątko mam pytania do doświadczony przyszłych i obecnych mam. Jakie pieluszki tetrowe kupić tj, jaki rozmiar jest najlepszy? bo na allegro są różne rozmiary? jakie polecacie butelki ile powinny mieć ml,jakiej firmy i ile,to samo jakie smoczki-ile,jakiej firmy na co zwracać uwagę? jakie nożyczki dla maluszka, jakie podkłady do przewijania, szcoteczka do włosów i jaki aspirator do noska? może macie jakieś ulubione firmy co możecie mi polecić, gdzie się zaopatrywałyście może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców allegro? dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi,ja na prawdę jestem zielona w tych wszystkich sprawach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 14:57
-
przedszkolanka:) wrote:hmm...mam 23 lata i jestem stara? Laurko to Ty już jesteś babcią na to wygląda
owszem, pisałyśmy, ale później usunęłaś mnie z przyjaciółek bez powodu (afera z innego forum), zniknęłaś a jak zaszłaś w ciążę to znowu udajesz koleżankę i tylko się chwalisz wizytami...no dziwne to, ale wolimy być starymi kąśliwymi babami ale jednak mieć ze sobą normalne stosunki niż ciągle szukać konfliktów
Madziulka ale czarnuszek słodziutki
to i ja pokażę nasza biedroneczkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/325d202c6fd9.jpgprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
anetaa1607 wrote:witajcie dziewczyny. pomału chcę kompletować wyprawkę. a że to moje pierwsze dzieciątko mam pytania do doświadczony przyszłych i obecnych mam. Jakie pieluszki tetrowe kupić tj, jaki rozmiar jest najlepszy? bo na allegro są różne rozmiary? jakie polecacie butelki ile powinny mieć ml,jakiej firmy i ile,to samo jakie smoczki-ile,jakiej firmy na co zwracać uwagę? jakie nożyczki dla maluszka, jakie podkłady do przewijania, szcoteczka do włosów i jaki aspirator do noska? może macie jakieś ulubione firmy co możecie mi polecić, gdzie się zaopatrywałyście może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców allegro? dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi,ja na prawdę jestem zielona w tych wszystkich sprawach
Mogę polecic Ci tego sprzedającego,kupowałam u niego juz kilka razy i jestem zadowolona
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4222926Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:13
-
Rudasek wrote:Kilka słow do nowych tu osób!!!
Słuchajcie, jeśli przyszłyscie tutaj na wątek tylko po to, zeby nas obrazać, wszczynać awantury to darujcie sobie i zmieńcie lokal! Forum jest dla wszystkich wiec załóżcie sobie nowy wątek i tam sie udzielajcie, Wpierniczylyscie sie miedzy wódke i zakąske, gdzie my tu juz jestesmy od roku, znamy sie bardzo dobrze,wiemy co któej dolega itp i nie mamy zamiaru wypowiadac sie o problemach po raz setny to po pierwsze, a po drugie jeszcze komus cos udowadniać, kłóćic sie itd !
Mam nadzieje, ze za chwilke sie to uciszy bo inaczej po prostu bedziecie ignorowane przez nas i tyle. Wasze wpisy obejda sie bez odpowiedzi bo ileż można, Ile Wy macie lat!. Brawo !!
-
anetaa1607 wrote:witajcie dziewczyny. pomału chcę kompletować wyprawkę. a że to moje pierwsze dzieciątko mam pytania do doświadczony przyszłych i obecnych mam. Jakie pieluszki tetrowe kupić tj, jaki rozmiar jest najlepszy? bo na allegro są różne rozmiary? jakie polecacie butelki ile powinny mieć ml,jakiej firmy i ile,to samo jakie smoczki-ile,jakiej firmy na co zwracać uwagę? jakie nożyczki dla maluszka, jakie podkłady do przewijania, szcoteczka do włosów i jaki aspirator do noska? może macie jakieś ulubione firmy co możecie mi polecić, gdzie się zaopatrywałyście może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców allegro? dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi,ja na prawdę jestem zielona w tych wszystkich sprawach
1. pieluszki ja nawet nie mam pojęcia jakie rozmiary mamjakieś normalne
2. butelki ja mam TT a smoczki LOVI - oba jeszcze nie używane
3. szczoteczkę mam TT, aspirator do noska-gruszke, polecam tu krzysia jarzynę na allegro ma tanio i sprawdzoneanetaa1607 lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:
livia30 lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:czesc Wam
zyjenie zabilam sie
dzis Gabrys grzeczniejszy
meza obserwuje, moze tez sie poprawi..ale ma odpały
a co to za burdy tutaj, kto sie awanturuje??
do dziewczyn po porodzie- czy macie pod koniec krwawienia teraz cos takiego niby surowica czy ropa leci?? taki zołto podbarwiony sluz...hmm czy to normalne??
aaa... chrzcimy Gabrysia w dzien kobiet8.03
i ksiadz wyrazil zgode na 2 chrzestne
-
Siemka
rozwarcia nie ma, mała nie wybiera się na świat, powiedział mi że do 3 marca na pewno nie urodzę - ciekawe
chory był i położna też, mam nadzieje że mnie nie zarażą...
następna wizyta dopiero 11 marca
a na wejściu zaraz mnie zapytał czy nie chce rodzić
a ja w śmiech: to jeszcze się Pan pyta?
no i wpadłam małej jeszcze kupić kilka rzeczynie mogłam sobie odmówić
przepraszam z góry za jakość zdjęć ale liche światło jest ;/
i cudem złapałam płyny Lovela co były w biedronce.. odplamiacza nie widziałam, ale złapałam mleczko do prania i płyn do płukania ufff..
Zaraz was nadrabiam:)Lena87, livia30, przedszkolanka:), anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
troszkę jest tego, pieluszka tetrowa to obojętnie
ale może kilka dużych weź, ale więcej tych mniejszych bo to głównie do ulewania maluszka.. a większa np się przyda do kąpieli..
ja mam aventa 125ml chyba czy coś takiego butelkę
podkład do przewijania brałam flanelowy z ceratką pod spodem, ale i wzięłam usztywniany przewijak na łóżeczko, kręgosłup tak nie cierpi.. a tu jednak tych kup jest.
aspirator do noska mam katarek, ale są tańsze odmienniki
szczotka do włosów to aby miękka była.. delikatna z naturalnym włosiem..
a allegrowicza polecam tego, ekspress normalnie szybko wykonał zamówienie ani jedej pomyłki i wszystko ok, a gdzieś miałam listę wyprawkową jeżeli chcesz to ci wkleje
http://allegro.pl/usztywniony-przewijak-70x50-hit-duzy-wybor-i4928134640.htmlanetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:czesc Wam
zyjenie zabilam sie
dzis Gabrys grzeczniejszy
meza obserwuje, moze tez sie poprawi..ale ma odpały
a co to za burdy tutaj, kto sie awanturuje??
do dziewczyn po porodzie- czy macie pod koniec krwawienia teraz cos takiego niby surowica czy ropa leci?? taki zołto podbarwiony sluz...hmm czy to normalne??
aaa... chrzcimy Gabrysia w dzien kobiet8.03
i ksiadz wyrazil zgode na 2 chrzestne
kochana ale juz lepiej? ehhh
trzymaj się z Gabrysiem cieplutko
daj spokój jak poczytałam sobie to niezłe jazdystare wyjadaczki no nie mogę hahha
zajebie kogoś jadem