Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena a skąd stoją jak zaklęte raz w dół raz w górę no nic trudno przyjdzie wiosna ruszę tyłkiem na spacery i rower to poleci
Aga swoją drogą szkoda że nie dasz rady przewidzieć kiedy zaciążymy
Ale śliczne te Wasze dzieciaki Chcę więcejprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:PUNKT 2 - A ja byłam wróżką jak pisałaś do mnie na priva i szukałaś u mnie pomocy bo owulki nie miałaś hm???
Ale wspierałam Cię jak mogłam, a wy nie potraficie wspierać nowych bo macie Swoje Forum od roku w którym uczestniczą same stare kąśliwe BABY a nowym WARA.
TaK tak z pespektywy obserwacji tak to wygląda, niestety ŻENADA. Nie Pamięta Wół Jak Cielęciem Był i to tyle w temacie!Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Wiecie co,zrobiłam dziś na obiad Pomysł na chłopski garnek i nawet smaczne to wyszło
Rowerkiem to i ja pojezdziłabym,przed ciążą do pracy rowerem zapierdzielałam po 9km,zawsze to coś -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Madziulka kiedyś kupiłam ten Chłopski Garnek ale jakoś nie byłam przekonana do Niego
ale skoro mówisz że smaczne to muszę spróbować szkoda żeby się zmarnowałoLena87 lubi tę wiadomość