Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Tak tak, ten WĄTEK niestety jedzie samym jadem MAMUSIEK i tych Wielce CIĘŻARNYCH, które przecież kiedyś jak I Wy nowe staraczki szukały pomocy po przeróżnych forumach hahahaha.
Podczytuję i naprawdę śmieszy mnie traktowanie nowych dziewczyn bo żadna nowa nie ma prawa się w tym jadowicie kąśliwym wątku udzielić, nie ma mieć po prostu swojego zdania lub swojej opini??
Kiedyś ONE też szukały pomocy, wielce się udzielały a jak im się w cyklach nie udawało to panie obrażone uciekały bo słabe psychicznie były. Znam tu takie....
A teraz Co?? Konszą jadowicie bo one już nie potrzebują pomocy!
Niewyrozumiałe BABY hahaha -
aszka wrote:obawy obawami ale twierdzenie ze po kazdej stymulacji sie ma raka to przegiecie
-
Laura wrote:Tak tak, ten WĄTEK niestety jedzie samym jadem MAMUSIEK i tych Wielce CIĘŻARNYCH, które przecież kiedyś jak I Wy nowe staraczki szukały pomocy po przeróżnych forumach hahahaha.
Podczytuję i naprawdę śmieszy mnie traktowanie nowych dziewczyn bo żadna nowa nie ma prawa się w tym jadowicie kąśliwym wątku udzielić, nie ma mieć po prostu swojego zdania lub swojej opini??
Kiedyś ONE też szukały pomocy, wielce się udzielały a jak im się w cyklach nie udawało to panie obrażone uciekały bo słabe psychicznie były. Znam tu takie....
Niewyrozumiałe BABY hahaha
Laura jeszcze TY tu jestes potrzebna..opanuj sie Kobieto, Pisałam wyzej jak Wam sie coś nie podoba to na ovy jest tysiące innych wątków, Idzcie tam gdzie sa wyrozumiałe i niekąśliwe Baby, jak to ujęłaś. A swoją drogą to Baba jest na wsi...tyle w temacie!
Dziewczyny, które zamierzają pogadać, nie tylko jak ktoś tu napisał o ciążach i mamuśkach, moze założymy zamkniete forum, bo jakoś nie uśmiecha mi sie, zeby ktoś czytał to co piszemy, po ciula maja wiedziec co u nas, jak sa tak bardzo "zainteresowane" wątkiem. Widze ze tylko sianie zamętu im w głowie!mizzelka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Tak tak, ten WĄTEK niestety jedzie samym jadem MAMUSIEK i tych Wielce CIĘŻARNYCH, które przecież kiedyś jak I Wy nowe staraczki szukały pomocy po przeróżnych forumach hahahaha.
Niewyrozumiałe BABY hahaha -
nick nieaktualnydzięki dziewczyny za expresową odpowiedź )
tak gin podeszła do tematu na zasadzie, proszę brać ją od 12 dc, kiedy to owu mam zazwyczaj 14-15 dc... więc bez badań po prostu kazała brać, nie biorę jej wg jej zalecen bo po 3 wyzszej temp dopiero...a badanie sama dla siebie chciałam zrobić.
Lena więc jest jakiś sens robienia tego progesteronu? Za jednym kłuciem chciałam odbębnić kilka badań ) -
Rudasek wrote:Laura jeszcze TY tu jestes potrzebna..opanuj sie Kobieto, Pisałam wyzej jak Wam sie coś nie podoba to na ovy jest tysiące innych wątków, Idzcie tam gdzie sa wyrozumiałe i niekąśliwe Baby, jak to ujęłaś. A swoją drogą to Baba jest na wsi...tyle w temacie!
Dziewczyny, które zamierzają pogadać, nie tylko jak ktoś tu napisał o ciążach i mamuśkach, moze założymy zamkniete forum, bo jakoś nie uśmiecha mi sie, zeby ktoś czytał to co piszemy, po ciula maja wiedziec co u nas, jak sa tak bardzo "zainteresowane" wątkiem. Widze ze tylko sianie zamętu im w głowie!
PopieramMadziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja tego stwierdzenia nie zauważyłam tylko ogólną obAWĘ .. ... daj spokój temu wątkowi i po prostu ochłoń a przemyślenia zostaw dla siebie ...
-
aszka wrote:ja sie udzialam od poczatku, kibicowałam dziewczynom, ale wszystkie zaszły i pisały o ciazy to sie nie udzialam, bo nie bede nikomu głowy zawracac, ale fajnie tak sobie od czasu do czasu poczytac bo widze dzieciaczki i to miło ale jak czytam jakies posty z ktorymi sie nie zgadzam to pisze i tyle. Kazdy ma prawo do własnej opinii, jak sie pomyle to tez umiem sie przyznac do błędu..
Aszka, ja pamietam jak tu byłas z nami...i oczywiscie zaszłysmy w ciaze ale nie wszystkie, np Złota dalej sie stara i nikt jej stad nie wyrzucił, nadaj\l jej pomagamy, kibicujemy i czekamy na sukces wiec jęlsi chodzi o Was to dlaczego macie nie pisać...Owszem wiekszośc z nas jest mamusiami i moze wątek sie troche przekształcił juz w Mamy ale co to przeszkadza, czy wywalamy CIe..nie..tylko nie chcemy tu zamętu itd! pisz do nas i my bedziemy odpisywać, no ale nie dziwcie sie tez nam ze jest temat o kupkach i zupkach jak juz wszystkie mamy albo prawie wszystkie, no tak sie złozylo. Ja sie nie leczyłam itd wiec na wasze skomplikowane pytania niei odpowiadam bo nie wiem jak, to wszystko! dlatego moze zostaje to bez echa. ale sa dziewczyny ktore na pewno pomoga! -
sylwiaśta159 wrote:dzięki dziewczyny za expresową odpowiedź )
tak gin podeszła do tematu na zasadzie, proszę brać ją od 12 dc, kiedy to owu mam zazwyczaj 14-15 dc... więc bez badań po prostu kazała brać, nie biorę jej wg jej zalecen bo po 3 wyzszej temp dopiero...a badanie sama dla siebie chciałam zrobić.
Lena więc jest jakiś sens robienia tego progesteronu? Za jednym kłuciem chciałam odbębnić kilka badań )
a co do progesteronu to nie pomogę bo nie robiłam i nie wiem -
aszka wrote:ale jak ja jestem ochłonieta, po to jest forum zeby rozmawiac a nie zeby zgadzac sie ze wszystkim. Jak ktos ma racje niech poda x badan to wtedy przynajmniej czlowiek sie wszystkiego dowie...sama bylas na stymulce to chyba powinans rozumiec ze lepiej sie upewnic niz myslec ze moze rak bedzie.
Złota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:
Lena więc jest jakiś sens robienia tego progesteronu? Za jednym kłuciem chciałam odbębnić kilka badań )
Jeśli masz monitorowany cykl, to wiesz że doszło do owulki ..
Oczywiście warto by było zrobić progesteron przed braniem lutki ale to już masz około 7 dni za przeproszeniem w dupce
Myślę, że Twoja Gin chce tylko dla formalności wiedzieć jaki wynik będzie nawet podczas brania LuteinyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:39
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Aszka, ja pamietam jak tu byłas z nami...i oczywiscie zaszłysmy w ciaze ale nie wszystkie, np Złota dalej sie stara i nikt jej stad nie wyrzucił, nadaj\l jej pomagamy, kibicujemy i czekamy na sukces wiec jęlsi chodzi o Was to dlaczego macie nie pisać...Owszem wiekszośc z nas jest mamusiami i moze wątek sie troche przekształcił juz w Mamy ale co to przeszkadza, czy wywalamy CIe..nie..tylko nie chcemy tu zamętu itd! pisz do nas i my bedziemy odpisywać, no ale nie dziwcie sie tez nam ze jest temat o kupkach i zupkach jak juz wszystkie mamy albo prawie wszystkie, no tak sie złozylo. Ja sie nie leczyłam itd wiec na wasze skomplikowane pytania niei odpowiadam bo nie wiem jak, to wszystko! dlatego moze zostaje to bez echa. ale sa dziewczyny ktore na pewno pomoga!
Lena87 lubi tę wiadomość
-
No to livia zadowolona pewnie zobaczymy ją dopiero w poniedziałek jak się mężem nacieszy :D
Monia masakra z tym Twoim przeziębieniem a najgorsze że nic nie pomaga
Dziewczynki bez nerwów Wam już nie można pamiętajcie że dzieciaki to czyją
Złota ja mimo wszystko ciągle się za Ciebie modlę może akurat jeszcze ten cykl Ci zaskoczy Na to liczę -
oki, ja tam nie wiem bo nie interesowałam sie tym, nie potrzebowałam, takze sie nie wypowiem. Najwazniejsze to to zeby sie nie kłoćić a o leczeniu wczesniej czy pozniej ktoras z nas odpisze, ta która sie leczyła czy nadal leczy ja moge tylko w grypie pomóc i to nie bardzo
Kurna teraz mi Maly spi jak ja musze GO budzić -
Aszka rozumiemy ale każda ma obawy i piszemu tu swoje przemyślenia, czasem człowiek jest tak zdesperowany tym wszystkim , że wszystkie myśli już mu chodzą ... bo kolejna stymulacja, kolejny lek a co ulotka to więcej świństw pisze.. więc ja rozumiem obawy..
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:oki, ja tam nie wiem bo nie interesowałam sie tym, nie potrzebowałam, takze sie nie wypowiem. Najwazniejsze to to zeby sie nie kłoćić a o leczeniu wczesniej czy pozniej ktoras z nas odpisze, ta która sie leczyła czy nadal leczy ja moge tylko w grypie pomóc i to nie bardzo
Kurna teraz mi Maly spi jak ja musze GO budzićLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny