Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mon!ta^ wrote:przekichane, no ale tak jest po tym dodatkowo dieta lekko strawna.
jak macie ochote to sobie przeczytajcie
http://podaj.to/post/1020,1,lekarka-nie-wytrzymaa-i-napisaa-co-myli-na-temat-szczepionek-mocne.html -
Pomarańczka wrote:Hahahahaha ja to teraz częściej na FB siedze
-
Anutka wrote:A na mnie znajomi napadli na fb zr zdjec corki nie dodalam, a my z mezem chcemy nadza corka pokazala sie temu kto przyjdzie do nas w odwiedziny, nie chcemy sie afiszowac milionem zdjec.
I prawidłowo! na Fb nic mnie bardziej nie przeraża, niż koleżanki, które wrzucają TONY zdjęć swoich dzieci. Przecież każde zdjęcie wrzucone do sieci zaczyna żyć własnym życiem. A to niebezpieczne. Nie wiadomo kto i do jakich celów użyje naszych zdjęć.przedszkolanka:), Anutka lubią tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Mamusie o której kąpiecie swoje dzieciaczki?
Ja swojego o 19.00 i zauważyłam ze po kąpieli nie w głowie mu spanie i usypia mi dopiero o 23.00 albo 00.00 i śpi do 06.00
Pomyślałam żeby zacząć go kąpać godzine wcześniej to może szybciej będzie usypiał
My o 19-19.30,po jest cyc i śpi o 20 -
Złota wrote:I prawidłowo! na Fb nic mnie bardziej nie przeraża, niż koleżanki, które wrzucają TONY zdjęć swoich dzieci. Przecież każde zdjęcie wrzucone do sieci zaczyna żyć własnym życiem. A to niebezpieczne. Nie wiadomo kto i do jakich celów użyje naszych zdjęć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:58
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, co tam nowego u Was? Ja to jak zwykle z doskoku..
Przedszkolanko Twoja Polcia ma już 2 tygodnie, ale ten czas gna a dopiero co kciuki za twój poród były zaciskane. A jak tam Mizzy urodziła, czy jeszcze poród przed nią?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
Może któraś z was też miała taką sytuacje. w Styczniu przestałam prac tabletki. W lutym dostałam okres w terminie. Występował śluz płodny i bóle jajników przed owulacją. Od marca rozpoczeliśmy starania a tu śluzu płodnego brak...testy owulacyjne nic nie pokazują. JEst teraz 13dc. 2 dni temu pojawił się śluz płodny ale chyba tylko na godzinkę. Jak myślicie co to może być??? zaczynam się niepokoić...Jajnik deleikatnie pobolewa co jakiś czas...ale nadal test ovu niegatywny i brak śluzu... -
marta1987 wrote:Witajcie,
Może któraś z was też miała taką sytuacje. w Styczniu przestałam prac tabletki. W lutym dostałam okres w terminie. Występował śluz płodny i bóle jajników przed owulacją. Od marca rozpoczeliśmy starania a tu śluzu płodnego brak...testy owulacyjne nic nie pokazują. JEst teraz 13dc. 2 dni temu pojawił się śluz płodny ale chyba tylko na godzinkę. Jak myślicie co to może być??? zaczynam się niepokoić...Jajnik deleikatnie pobolewa co jakiś czas...ale nadal test ovu niegatywny i brak śluzu...